iONNUT

Members
 • Content count

  1132
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About iONNUT

 • Rank
  I'm Best!
 • Birthday 09/23/95

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  București
 • Interests
  :-??

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  iONNUT
 • Nick CS
  iONNUȚ
 • Nick MC
  Nu joc.
 • GFX Skill
  No Info

Recent Profile Visitors

7112 profile views
 1. Diverse Cinefilul anului: LaRkinnn. Muzicianul anului: pulsee Sportivul virtual: SBN Spammerul anului: - Profesorul IT al anului: Kawa Cuplul anului: uNNk & Andreea. Nou venitul anului: Cea mai mare dezamagire: Kawa Most helpful of the year: Rakku. Cel mai bun graffer: DRGN, Cea mai mare dezamagire in grafica: - Cel mai inactiv moderator: FenomenaL San Andreas Multiplayer Cel mai bun Manager RPG: JesTycK. Cel mai bun lider: italianuL Cel mai bun helper: Andrutz Cel mai bun admin: Andrutz, Cel mai bun scripter: CaRa Cel mai bun regizor (eG-TV): - Cel mai activ player: MitzZza48 Cel mai popular player: italianuL Cel mai rau player: saundchilar Romania Trucking Office Cel mai bun owner: Caciula Cel mai activ admin: Caciula, Cel mai bun jucator: - eGaming MTA RPP Cel mai bun owner: - Cel mai activ admin: - Cel mai bun jucator: - Best of Moderatorul anului: -, DRGN. Globalul anului: - JesTycK. Cel mai activ user:- italianuL Cel mai popular user: - VRazvan. Revenirea anului: sinK-
 2. Multumesc frumos
 3. Ce faceti bai praduitorilor, tot singuri? tot singuri?
 4. Bun.

  Se pare ca ieri am fost banat permanent de catre Kawa pe motivul limbaj staff.

  Ca sa stie toata lumea acest kawa este vai de steaua lui nu are nici-un plan pentru servarul de sa:mp, scriptari propun ca sa adauge iar el vine cu restrictii cum a fost si la garaj de a buguit sv.

  Cam asta face domnul kawa in calitate de administrator, fraca pl aiurea.

  1. Show previous comments  39 more
  2. AdriaN

   AdriaN

   Nu organizez eu pe nimeni doar ca va faceti de ras ;) ma refer strict la serverul de SaMp

  3. Kawa

   Kawa

   @iONNUT Suspend 60 zile pentru hating si limbaj.

   @army abia te astept maretule.

   @Alynn Te rog sa pastrezi un limbaj civilizat datorita functiei pe care o detii.

   @Florin Na poftim. Sa nu mai zic ca nu e la prima abatere, pana acum i-am dat mute sau l-am ignorat dar ia mai lasa-ma ca eu n-am ajuns prostul prostilor ca sunt jucatori putini. Eu nu suport nesimtirea iar daca ai probleme la cap, fugi pe alta comunitate, n-ai ce cauta aici.20614240_1423407041070583_1961191636_n.p

  4. Kawa

   Kawa

   Si gata, am inchis discutia la acest status.

 5. Salut membrii ai factiuni. Se pare ca astazi 02.08.2017 a fost ultima zi in calitate de lider al Departamentului Medics/Fireman, si ultima zi petrecuta pe servarul de SA:MP Vreau sa multumesc tuturor membrilor care au fost in factiunea cat timp am fost eu lider, nu ca ma laud dar a fost una dintre cele mai active factiuni de pe servat de la wipe si pana in prezent. Singurul lucru pe care il regret este ca nu am apucat sa fac ajustarea pentru masinile dorite. Sper ca noul lider sa faca o treaba cat mai buna, iar factiunea sa ramana activa cum este si in prezent. Urez noului lider o sedere cat mai placuta si mult succes in continuare. Cu stima si respect iONNUT. BAFTA.
 6. Salut. Inceptan din data de 30.07.2017 vom avea o sedinta saptamanala pentru a discuta problemele din cadrul factiuni, si activitatea dumneavoastra. O zi buna va doresc.
 7. Uite avem treaba, tu?
 8. PRO
 9. Salut. Ce faceti?
 10. Facem un barbut?

  1. bLinD

   bLinD

   daca castig eu, da

    

 11. Salut Kawa, suntem activi pe forum 24/24, dar te intreb si eu asa ca de la membru la administrator.

  Ce planuri ai cu servarul de SA:MP dupa cum se observa a cazut drastic de cand esti administrator.

  Cand ai luat si tu administratorul asta ai venit cu un sistem de "guvernare sa zic asa" sa stim si noi ce ideei ai, cu vrei sa faci, dar din cate vad nici tu nu stii ce vrei sa faci prietene.

  Hai drq sa lasam asa servarul sa "cada" nu vezi ca nu mai avem pe cine sa recrutam, ne jucam intre noi liderii/helparii/admini(2-3) restul sunt in vacanta.

  Daca tot s-a pomenit de wipe, dati frate wipe, venim cu un update bine gandit cu un sistem de populare pe toate orasele ca ideei sunt, si incercam din nou de la 0. 

  Tu efectiv stai cu mainile in san esti activ pe forum 24/24 si cam atat.

  Sau daca nu esti hotarat si nu stii sa administrezi servarul de SA:MP pune frate pe cineva sa se ocupe, nu il mai lasa asa, nu vezi in ce situatie suntem.

  1. Show previous comments  15 more
  2. Hawkk

   Hawkk

   Parerea mea e ca salvarea sunt tot playerii vechi si fideli ai comunitatii . Unui player nou ii este aiurea sa ramana pe server cu o asa lipsa de playeri . Mi-am dat seama de asta pe , perioada cand am luat lider , am facut multi sa se apuce gen "lego , padrino , mihaizorel , lesco , intrase si maverick , revo69 , alynn " . Eu zic , voi cei cu functii sa faceti un apel playerilor vechi sa se intoarca , asa se simt si ei bagati in seama :)) nu daca le zic eu . Fac pariu ca s-ar re-apuca multi dintre cei vechi , o spun asta din propria-mi experienta , cel putin de dragul vremurilor vechi . 

  3. Hawkk

   Hawkk

   Vorbiti cu sabzaky , mai face o caterinca ceva , cu jok3rs , astia care mai erau

  4. Hawkk

   Hawkk

   Si mai vad inca o solutie , permiterea de a juca pe 2 conturi , evident sa anuntati care este cel de-al doilea cont , in felul asta nu o sa mai fii plictisit daca esti intr-un gang de 5 luni si te simti obligat sa stai acolo datorita prietenilor , cu sansa asta mai poti sa faci un contract sau sa fii cop ceva . In felul asta o sa creasca si numaru de playeri , conteaza foarte mult cand vezi acolo 60-70 + online

 12. Frumoasa esti, cartofi mananci?

  1. Show previous comments  15 more
  2. iONNUT

   iONNUT

   iti dadeam cirese dar nu avem, asa ca "vi si ne" stii tu...

  3. sergius

   sergius

   @JesTyCk Te rog sa iei masuri drastice

  4. ALYNALN

   ALYNALN

   @iONNUT Iti dau cu sms. sal 

 13. Vezi ca trebuie sa iti zic un secret, la ureche L-)

  1. sergius

   sergius

   Secret legal?