Jump to content

Hawkk

Members
  • Content Count

    317
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by Hawkk


  1. Salut, ma gandesc sa-mi iau un host de 22 sloturi pentru un server de DM FFA la CS:GO (Multi CFG , !knife si alte chestii), si sa-l bag pe comunitate. M-am cam saturat sa intru pe alte servere de DM sa-mi fac warm-up si sa fie full sau sa imi dea kick dupa cateva minute ca-mi trebuie VIP sau altceva. Majoritatea serverelor sunt cam tot timpul FULL deci comunitatea ar avea si un plus la cereri de SLOT , Admin sau altceva.

    Daca ma puteti ajuta cu niste site-uri de host serioase si daca cineva s-ar oferi sa ma ajute sa configurez serveru cu ce am eu in  cap v-as fi profund recunoscator .

    E cineva interesat ?


  2. Nici pana acum n-ati inteles ca update-urile si un gm cat mai la moda nu e rezolvarea.  Playerii sunt principala problema , indiferent de gm-ul pe care il are un server cu buguri , staff sau ce mai vreti voi , ei o sa stea atata timp cat au un mediu placut . Deci cam de asta ar trebui sa va ocupati voi , eu cred ca ar trebui sa uitam ca suntem o comunitate veche si mare care si-a pastrat traditia de a fii cat mai stricta in ceea ce priveste regulile (ma refer la server-ul de sa-mp aici ) si ar trebui sa ne comportam ca o comunitate newbie ce vrea sa atraga cat mai multi jucatori ( la modu sa lasati jocul cat mai lejer , sa le dati ce vor , sa faceti reclama atat in modul corect cat si incorect nu stiti cat conteaza asta ) si apoi sa impuneti niste reguli mai stricte (aici nu ma refer sa lasati codatii sa se joace :)) , ma refer sa mai treceti cu vederea ) , chiar daca unii o sa plece ca vezi doamne sunt prea multe reguli si etc , tot o sa se gasesaca unii care sa ramana . Voi trebuie sa va ocupati de eventualele buguri si cerintele playerilor , asta e singura prioritate , lasati update-urile si toate rahaturile , da recunosc a fost geniala faza prin a castiga diferite premii care au valoare in RL dar cam atat , singurul lucru care m-ar incalzii pe mine sa ma apuc iar de sa-mp ar fi sa fie playeri , nu garaj la casa sau altceva . Actualii playeri nu vor asa ? si ce daca , vin altii si o sa se intoarca cu , coada intre picioare va garantez eu asta . 


  3. Cateva intrebari am , nu am mai intrat de ceva vreme in PS . 

    Stiu ca e vre-o optiune pe care trebuie sa o faci pentru a-ti permite de mai multe ori comanda CTRL+Z pe care trebuia sa o bifezi in PS ? Unde era ea ?

    Edit : Am gasit la restu'


  4. E buna ideea cu prison de care ati vorbit voi , plus de asta sunt o groaza de scripturi anti c-shot pe net care sunt functionale din moment ce toata lumea vrea scoaterea lui .Am mai intrat si pe serverul de sa-mp , NU AM CE SA FAC , majoritatea de ii cunosteam eu nu mai joaca , poate maxim 1-2 , pentru bani nu ma joc caci sunt satul de cand ma jucam ca un disperat prin 2011-2013 , e si prea multa exigenta personal cred ca regula cu "Amenintare cu ban" chiar daca e veche e cea mai cretina intalnita , cum cacat sa-i dai ban 3 zile pentru "o sa iei ban" inteleg ca pe vremuri cand s-a bagat asta erau multi pusti care credeau lucru asta si le dadeau bani , contu etc , dar acum daca iei un pusti de 12 ani stie sa umble pe telefon mai bine ca tine , dai frate ban pentru altceva.  Cum am mai spus si in alte topice vechi de genu poate si mentalitatile s-au schimbat eu unul cateodata nu intram initial sa ma joc sa-mp , sa fac dm , bani si ce mai e de facut , intram pentru membrii de erau pe comunitate gen sabzaky, de ce cand a fost lider taxi era cea mai cautata factiune ? pentru ca stia cum sa atraga playerii , sa se distreze (interviul cu e , de fiecare data radl 

    ) cred ca toata lumea care a stat cu sabzaky pe skype sau misulik sau tidan sau smokeru , dmxcuza si multi altii stiu asta , vad multe filmulete pe la plangeri cum vorbiti pe fundal "ala are cod , ala nu merita functia , ala e clona , ala nu stie sa scrie , ala e copil " distrati-va si lasati frustrarile astea la oparte . Vad multa frustrare , intru aprope zilnic , daca nu o data la 2 zile si citesc forumul , cel care mi-a sarit in ochi a fost rakku , am jucat si acum vre-o 3-4 luni ceva timp pe server si am primit cele mai frustrante raspunsuri gen cum a spus si pe topic "Atunci te rugam sa nu mai faci cereri de lider de acum incolo." , inteleg ca te-ai straduit si ce ai mai facut tu pentru server dar nu raspunsuri d-astea se dau , poate ca te-ai saturat de toate comentariile dar incearca si tu sa raspunzi "nu am avut timp" sau ceva , de ce i-ai luat sansa omului la lider pentru simplu fapt ca a zis ca n-ati raspuns la timp ?(cel putin asa se subintelege).Salut
    • Like 1

  5. Salutare , m-am apucat si eu ar

    Intrebarea mea , am si eu loc in clan ?Mai am putin si fac 1200 de trofee . Si daca da cu rugamintea de a-mi spune cand si ce sa donez din trupe , nu am fost pana acum in nici un clan:)) (deci sa nu mi-o luati in nume de rau daca fac ceva gresit , o fac din nestiinta) . Si sa-mi mai aratati cateva strategii de atac daca se poate :D , (acu' am dat upgrade la th6) 


  6. Are nevoie de bac sa se faca politician si sa conduca tara :D

    I-am gasit un topic pe alt forum cum ca ar vrea sa fie miner , deci slabe sanse . 

    Sunt unii care i-au facut desene la probleme la fel ca mine insa mult mai multe explicatii :)) , eu stiam ca e troll dar am facut asta ca poate cine stie , vre-unu da odata pe google bac fizica si apare si topicu ala si poate l-am ajutat cu ceva .


  7. Ti-am facut desenu si ti-am explicat http://postimg.org/image/xvbzqe1qj/. Acum ramane decat sa cauti tu formulele si sa le inveti singur pentru fiecare forta.

    "La fizica stau bine la electricitate(doar la partea cu rezistente,tensiuni,curenti si energii si puteri electrice) in rest la notiuni de chimie pe partea de atom stau prost.Adica stiu cum trece curentul de la borna - la borna + si la generator de la + la - doar ca nu sunt geniu la explicat treaba cu strabeterea electronului printr-un conductor.Aici nu stiu cum e.

    Mecanica e bazata pe vectori si cateva formule la lucru mecanic,puterea mecanica si MRU si MRUV" -  Vorbesti prosti pe acolo ,despre ce atomi stai tu sa vorbesti la partea de electricitate ? . Trebuie doar sa inveti formulele , sa stii cum merge curentu , teoremele , ohm , kirchhoff .
    Cineva trebuie sa te trezeasca la realitate chiar daca e dura  NU IEI BACUL LA FIZICA! , de ce ? pentru ca nu asa se invata , pe ultima suta de metrii . Lasa bacul la fizica pentru sesiunea viitoare , pregateste-te la celelalte pentru ca NU AI TIMP fizica e o materie grea pe care nu toata lumea o intelege . Te duci frumos si iti cauti o profesoara de fizica sa-ti explice ce si cum , rezolvarea nu consta in a intreba diferiti tipi de pe forumuri cum se fac problemele , trebuie sa stea cineva de tine sa-ti explice. Inteleg ca vrei sa fii autodidact dar ce faci tu nu e bine .. Sper ca ai luat sfaturile mele ca fiind pozitive si nu ca ti-as vorbi de rau . Salut
     
    EDIT: La ce facultate vrei tu sa mergi , depinde ce te pasioneaza , nu trebuie sa aleaga altii pentru tine , trebuie sa stai tu sa te gandesti "Ce vreau eu sa fac in viitor?" si acolo te duci .Daca te remarci placut cufiecare facultate poti sa ajungi ceva .
    • Like 1

  8. Acele 2 corpuri stau pe o suprafata plana ? Sau sunt pur si simplu atarnate de acel scripete . Daca sunt atarnate e simplu , trebuie sa faci desenul si sa faci toate fortele care exercita asupra fiecarui corp , adica Greutatea celor 2 corpuri si tensiunea din fir care o exercita fiecare corp . Daca sunt pe o suprafata plana inclinata trebuie tot la fel sa faci schema celor 2 corpuri pe suprafata plana , sa trasezi toate fortele care se exercita asupra corpului , verifica daca datele problemei iti spun ca unul dintre corpuri este prin frecare , daca da trebuie sa pui si forta de frecare + tensiunea din scripete a celor 2 corpuri . Daca n-ai inteles lasa aici tot enuntul problemei si iti voi face eu niste print-uri cu rezolvarea sa vezi cam despre ce e vorba (am nevoie si de datele problemei g , f , u si ce-ti mai da pe acolo)

     

    PS:Iti recomand sa nu dai la fizica e foarte grea , mai ales ca se apropie bacul si tu nu stii nimic (mie mi-a trebuit 1 an jumate si am luat dabi 8) + ca pe langa mecanica , pe care incerci tu sa o inveti acum iti mai trebuie una gen circuite electrice , termodinamica care nu poti sa le inveti . Daca vrei sa dai la o facultate unde se face fizica , matematica si restu cum ar fi Automatica , e foarte greu , bacul la fizica e rahat pe langa ce o sa faci acolo , eu inca ma chinui cu o restanta la Mecanica


  9. Scuzati ca n-am mai intrat in ultima vreme dar mi-a inceput sesiunea si nu prea mai am timp de nimic . Am avut un proiect de facut la care am stat vreo 3 zile nedormit si mai am multe altele care urmeaza. Poate ca am sa mai intru in vre-o seara cand mai iau pauze de la invatat dar nu pot sa mai activez regulat . Asa ca dudu esti liber sa-mi dai ouninvite , poate dupa ce termin sesiunea am sa revin . Salutare si numai bine :D


  10. PRO

    Daca deschideti de cs:go ma pot ocupa eu (in cazul in care o sa fie un respawn cu FFA ON ) care o sa fie si pop.ulat . Sa va zic si de ce , oamenii intra aici sa isi faca warm'u pentru competitive si o sa fie mereu playeri . Am vorbit si cu niste prieteni cu care ma joc zilnic CS:GO si sunt de acord sa vina sa-si faca warm'u aici (au si server de Teamspeak care e destul de pop.ulat si se fac mix-uri de 10 cam odata la 2-3 zile unde puteti sa veniti si voi stiind ca nu prea a avut succes ts-u , deci si un server de war ar fi bun) 


  11. Bula si inca 2  sunt chemati la un concurs. Tema concursului era ca , acela ce va face un aparat de masturbare si va strange cei mai multi bani  va castiga .

    Zis si facut , fiecare se duce la taraba lui in speranta de a strange cat mai multi bani .

    Dupa 2 zile de incercari concurentii se intalnesc 

    Concurentu1:Eu am strans decat 40 de euro

    Concurentul2:Eu am strans decat 70 de euro

    Bula:Eu am strans 1000 de euro

    Toti mirati il intreaba pe bula 

    -Dar cum ai reusit sa strangi atatia bani ?

    Bula:Haideti cu mine sa va arat cum se fac banii

    Unul dintre ei baga p..a in aparat si asteapta

    Bula ia un cleste si il strange de p..a zicandu-i "Mai baga 10 euro sa-ti dau drumu"

    • Like 1

  12. Judecatorul:

    - Si acum spuneti-ne, domnule Popescu, de ce v-ati impuscat colegii de vanatoare!

    - De emotie, am crezut ca sunt cerbi.

    - Si cand v-ati dat seama de greseala facuta?

    - Cand cerbii au raspuns cu focuri de pusca…


  13. 2 femei se intalnesc la munca 

    -Dar ce ai draga de tusesti asa de des esti racita?

    -Da , de cateva zile trec printr-o gripa cumplita .. am luat toate pastilele posibile insa fara nici un rezultat

    -Acum o saptamana am avut si eu iar dupa ce i-am facut un sex oral sotului meu mi-a trecut , fara dureri in gat fara nimic , incearca si tu

    A 2-a zi 

    -Vad ca ti-a trecut gripa ai facut ce ti-am zis eu ?

    -Da, a fost cam greu sa-l conving

    -Pai de ce?

    -Sotului tau nu-i venea sa creada ca e ideea ta


  14. Ion si Gheorghe ies la un pahar de vorba sa povesteasca ce s-a mai intamplat in viata lor monotona 

    Ion : Auzi ma Gheorghe am auzit ca astia din strainatate o duc bine rau de tot 

    Gheorghe : Pai cum asa?

    Ion: Se trezesc de dimineata baga sex pana pe la pranz , la pranz mananca ceva apoi iar sex pana seara , seara iar sex inainte de culcare

    Gheorghe : No , du-te ma ca nu te cred

    Ion : Daca-ti zic ca mi-a spus mie nevasta-mea


  15. Ce vei face daca vei lua BAC-u

    1.Ma angajez

    2.Ma duc la facultate

    3.Plec in afara

    4.Stau acasa pe banii parintilor

     

    Ce tigari ai fumat prima data?

    1.Kent

    2.Pall Mall

    3.Malboro

    4.Alta(Specifica)

     

    Care a fost cea mai durabila relatie a ta?

    1.1 zi

    2.1 saptamana

    3.1 luna

    4. 1 an

    5. N-am avut

    6. Alta(Specifica)

     

    Ce tip de mouse preferi ?

    1.Prin fir

    2.Wireless

     

    Ce tip de Laptop preferi ?

    1.Alienware

    2.Hp

    3.Lenovo

    4.Dell

    5.Alta(Specifica)

     

    Care este eroul tau preferat in League Of Legends

    1.Zed

    2.Ahri

    3.Riven

    4.N-am un erou preferat toti sunt buni

    5.Altul(specifica)

×
×
  • Create New...