SCA

Members
 • Content count

  822
 • Joined

 • Last visited

About SCA

 • Rank
  ★★★★★

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  SCA
 • GFX Skill
  Novice

Recent Profile Visitors

3470 profile views
 1. Taci cumetre ca perturbi linistea in acest topic.
 2. Eu zic ca este ceva neinregula, M.F. nu face parte din politie sa nu poti sa ii acorzi wanted. Asta inseamna ca un medic daca te omoara nu ii poti acorda wanted si isi poate face de cap.
 3. Daca dai find pe cineva dintr-un interior, casa, biz, hq nu mai incepe numaratoare, iti arata in ce interior este si ramane checkpointul pe harta, nu mai dispare, in schimb daca dai find pe alt player care nu se afla intr-un interior merge perfect. video
 4. Descrierea Bug-ului: Find-ul ramane blocat Poza Bug-ului: - Pasi necesari pentru a-l reproduce: Daca dai /find pe un jucator care este intr-un interior ( casa, biz, hq, orice interior ) apare checkpoint-ul la respectivul interior si ramane blocat, nu mai apar acele secunde care scad sa dispara checkpoint-ul, ramane permanent si nu mai poti folosi comanda /find pentru ca deja urmaresti pe cineva si nu se contorizeaza nici la skill cand se intampla chestia asta. In schimb daca dai find pe un player care nu este intr-un interior functioneaza perfect.
 5. Doi ciobani merg la un restaurant mediteranean. Dupa ce citesc meniul il intreaba pe chelner: – Domnule draga, ce is acelea fructe de mare? – Caracatita, calamar, rac, creveti, raspunde chelnerul. – Apoi bag de seama, zice unul dintre ciobani, dupa cum zici dumneata, vulpea, ursul si lupu’ is fructe de padure!
 6. Fiecare cu pofta lui.
 7. Unde vedem si noi ponturile ?
 8. Nu gasesti formula de start a Astrei, Sumudica pastreaza discretia pentru ca vrea sa bata si nu vrea sa dea informatii din interiorul clubului
 9. Tu lipseai de aici nasolule
 10. Numai piloti pe aici ...
 11. Candva in viitor, nu se stie exact.
 12. Nick: LESCO Level: 34 Vreau mod/skin pentru: VINCENT Sa arate gen(poza - optional; sau descriere): Vreau si eu un skin frumos / no lag / no crash . Mersi .
 13. Roger Federer si Rafael Nadal sunt cei mai buni tenismeni .