Overlord

Hall Of Fame
 • Content count

  1,231
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

1 Follower

About Overlord

 • Rank
  Active Gamer

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  eGaming Empires

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  d
 • Nick CS
  d
 • GFX Skill
  Professional

Recent Profile Visitors

12,791 profile views
 1. Shark, UnycatuL la urmatoarea abatere riscati disable / suspend. Motivul acestei avertizari se leaga de posturile voastre ce nu-si au locul aici.
 2. Nu conteaza daca e gamemode / resursa / filterscript sau tutorial. Toate pot fi incluse in aceasta sectiune ca si propunere de adaugare.
 3. Filelist sau si alte trackere. Frumos final cu exceptia unui lucru... SPOILER! ----------------------------------- uciderea tatalui lui Chuck. Sezonul 4 a fost anuntat oficial, insa data exacta nu o stiu. Din cate am auzit/vazut, va avea premiera in luna septembrie.
 4. Am observat ca s-au remarcat prin ultimele episoade 16, 17. Au aparut si ultimele doua episoade la noi, astazi, E18, E19 prin care se va termina sezonul.
 5. Il poti traduce in romana si sa mai adaugi 2 linkuri de download. A... si de unde stiu ca tu esti MrIlusion?
 6. E09, pe 09.03 la noi si E10, pe 16.03. A fost surprins un final destul de aiurea in episodul 08.
 7. Nah, tare serial. Am ajuns de cateva zile la S03E07, astept E08 dar din cate am auzit va aparea abea pe 1 martie, deoarece saptamanile astea are loc Olimpiada de iarna de la Vancouver si acest fapt a oprit difuzarea in continuare a episoadelor... Spoiler! La final, priviti momentul in care Chuck face "pasul" si il loveste pe Shaw. Trebuie neaparat sa vad acest episod.
 8. La multi ani! Sa curga cu ... ce vrei tu.
 9. Si ai mai incercat, sa vezi daca merge, de atunci ?
 10. Astfel de situatii apar cand esti blocat de anti-flood, iar cand apelezi serviciul serverlor (serverul cs, samp, forumul, etc.), el te respinge. Deobicei, acest efect disparea dupa aproximativ 30 de minute - 1 ora. Insa, nu vad de ce sa te blocheze. Doar daca ai "fortat" un acces pe undeva, o portita de intrare/conectare la un host, chestii de genul. Spune-mi te rog la ce ora nu mai mergeau serverele si cat timp a trecut de la ultima vizualizare a statuturilor serverelor.
 11. De cat timp ai problema asta ?
 12. Overlord

  PC Game Aion

  Am jucat cateva zile, dar dupa aceea a devenit plictisitor.
 13. Hm... ma scuzati ca intervin, insa nu m-am putut abtine . Dupa cum vedeti, in urma acestui update, pe minimap, playerii pot fi vizualizati doar daca sunteti destul de aproape de ei (mai pe romaneste). Ei bine, cand aplicati comanda /bk, nu face decat sa va schimbe culoarea. Drept urmare, situatia ramane la fel, nu-l puteti vedea daca nu sunteti destul de aproape. * In cazul in care va apropiati de cop-ul respectiv il veti vedea cu culoarea rosie (in cazul in care are bk-ul activat). Sper ca ati inteles.
 14. Ai primit aici suspend http://forum.egaming.ro/vanzari-proprietat...asa-t36991.html Licitatie inchisa momentan. Suspend si pe acest cont.