Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Community Reputation

1 Neutral

1 Follower

About Overlord

 • Rank
  Active Gamer

Profile Information

 • Gender
  Array
 • Location
  Array

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Array
 • Nick CS
  Array
 • GFX Skill
  Array

Recent Profile Visitors

13,130 profile views
 1. Shark, UnycatuL la urmatoarea abatere riscati disable / suspend. Motivul acestei avertizari se leaga de posturile voastre ce nu-si au locul aici.
 2. Nu conteaza daca e gamemode / resursa / filterscript sau tutorial. Toate pot fi incluse in aceasta sectiune ca si propunere de adaugare.
 3. Filelist sau si alte trackere. Frumos final cu exceptia unui lucru... SPOILER! ----------------------------------- uciderea tatalui lui Chuck. Sezonul 4 a fost anuntat oficial, insa data exacta nu o stiu. Din cate am auzit/vazut, va avea premiera in luna septembrie.
 4. Am observat ca s-au remarcat prin ultimele episoade 16, 17. Au aparut si ultimele doua episoade la noi, astazi, E18, E19 prin care se va termina sezonul.
 5. Il poti traduce in romana si sa mai adaugi 2 linkuri de download. A... si de unde stiu ca tu esti MrIlusion?
 6. E09, pe 09.03 la noi si E10, pe 16.03. A fost surprins un final destul de aiurea in episodul 08.
 7. Nah, tare serial. Am ajuns de cateva zile la S03E07, astept E08 dar din cate am auzit va aparea abea pe 1 martie, deoarece saptamanile astea are loc Olimpiada de iarna de la Vancouver si acest fapt a oprit difuzarea in continuare a episoadelor... Spoiler! La final, priviti momentul in care Chuck face "pasul" si il loveste pe Shaw. Trebuie neaparat sa vad acest episod.
 8. Overlord

  PC Game Aion

  Am jucat cateva zile, dar dupa aceea a devenit plictisitor.
 9. Finalul sezonului 4 a fost unul cu adevarat socant. Tocmai asta a fost ideea producatorului, sa dea o forma atractiva dar in acelasi timp socanta. Uciderea Ritei a constituit singura cale posibila pentru incheierea sezonului al patru-lea. O alta chestie interesanta este ca si Rita ar fi avut o anume parte la aceasta idee. Ei bine, puteau incheia acest sezon si prin simplul fapt "uciderea lui trinity", dar nu... ei au vrut mai mult decat atat. A lucra cu Dexter a fost o experienta extraordinara pentru ea (Rita). Drept urmare, fanii isi pot lua la revedere de la orice idee ca Rita sa apara din nou... A aparea ca o fantoma (ca si Harry), raspunsul este nu la momentul de fata. Toate acestea, declarate de producatorul executiv Clyde Phillips. Si din partea mea, ce pot spune, un final chiar neasteptat, habar n-am fara Rita parca nu mai are sens, ea facea tot farmecul, pe langa ocupatia lui Dexter. Acest final are un rol important, si anume sa creeze o legatura sau corelatie intre povestea lui Dexter si cea a lui Harrison (fiul sau). "Nascuti in sange". Sincer, din partea mea, mai bine murea Debra decat Rita. Dexter va fi un tata cu 3 copii, dar fara nevasta, depinde de ce ne rezerva sezonul al 5-lea. Premiera sezonului al 5-lea va fi in Septembrie 26, 2010. Din nou, o vreme fara Dexter...
 10. Overlord

  Multi:Questions

  N-ai inteles. Trebuie sa pornesti de la o idee, iar noi te vom ajuta sa faci retusurile astfel incat sa mearga corect. Nu-ti putem da totul de la 0, e fara rost.
 11. Deepside Deejays Feat. Alex & Grasu XXL - Around The World
 12. Creaza un topic si explica acolo ce anume incerci sa faci ca nu-mi dau seama.
×
×
 • Create New...