iStefann

Members
 • Content count

  1481
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

iStefann last won the day on 14 February 2016

iStefann had the most liked content!

4 Followers

About iStefann

 • Rank
  DOAR DINAMO BUCUREȘTI
 • Birthday 10/16/98

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Interests
  Sa ma distrez si sa imi fac preceni noi.

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  William
 • Nick CS
  wLLy
 • GFX Skill
  No Info

Recent Profile Visitors

8636 profile views
 1. Buna ziua, maine la meciul DINAMO BUCURESTI vs. Voluntari vor fii oamenii la intrarea in stadion de la fundatia PRO DINAMO pt strangere de jucarii, hainute,banii sau dulciuri. Fundatia va asteapta cu mare drag pt a ajuta copii care vor simti spiritul Craciunului. Va rog sa nu ignorati acest mesaj si sa distribuiti mai departe pt a ajuta copii nevoiasi. Va multumesc anticipat !

 2. vai viata meeea, mi ai furat inimaaa

 3. Joc fotbal
 4. Asta a ramas cam ultima solutie, sa se caute un server serios care sa vina la noi cu jucatorii. Wipe-uri s-au tot dat aici in ultimii 5 ani si dupa o luna sau doua serverul a picat iar in nas, acum normal ca nu intra jucatori daca din 25 de oameni, 23 sunt afk. Am intrat eu duminica sa vad ce mai este pe joc si practic nu aveam cu cine sa schimb o vorba, erau 20 online si toti afk, m-am plimbat 20 de minute prin LS si nu am dat de nimeni :)). Si tu baton cred ca ai facut o meserie din topicurile astea, data trecuta tot tu ai facut topicul si asta tot dupa ce nu ai mai jucat cateva luni. A spus si batranul Sergiu mai sus, ce incredere sa mai aiba oamenii in staff-ul eGaming daca se da wipe in fiecare an?
 5. laic la bank 

   

 6. Doi prieteni buni discuta intr-o cafenea: A: Bai, am fost la doctor sa-mi fac analizele. B: Si? Ce ti-a zis? A: Mi-a zis ca e PROSTATA, si l-am rupt cu bataia..
 7. CIE FACE FETILIIIIIII?

  1. pulsee

   pulsee

   Bn fetili tu

  2. 777

   777

   FORTZA STEAUA

 8. lasa sa vada si ochiu lor
 9. sa mai vada si astia pe aici cur si tzatze
 10. Back in business, biciiiizzzzzzzzz

  1. Show previous comments  1 more
  2. 777

   777

   FCSB = STEAUA

  3. SBN

   SBN

   fcsb = fotbal club sportiv bekali, STEAUA = CSA

  4. 777

   777

   @SBN. Iti las si tie același articol care l-am mai lasat la cineva si cu care sunt pe deplin de acord, chiar daca cel ce a scris aceste randuri nu e suporter stelist. 

   "

   Subiectul ăsta revine ciclic în preajma mea. Dacă postez sau spun ceva despre FCSB și îndrăznesc să o numesc Steaua, inevitabil sar nenumărați oameni să mă înjure/corecteze. Pe cei care mă înjură îi elimin instant, nu sunt nicio pierdere. Pe cei care mă corectează încercă să-i lămuresc aici de ce nu e cazul, cel puțin nu acum.

   Pe scurt, nu este suficient pentru mine că există niște hotărâri judecătorești pe tema asta. În primul rând, nu m-a lămurit nimeni unde a spus Justiția „Asta e Steaua, aia nu e”. Dacă ar fi spus așa, ar fi trebuit ca Steaua care nu e Steaua să dispară de unde e și să ajungă unde ar fi legal să fie. Justiția trebuia să dea clubul înapoi adevăraților proprietari.

   Ca să fiu mai bine înțeles. Dacă îmi fură cineva mașina, când e găsită nu e suficient să primesc înapoi doar cheile. Sau sigla de pe ea, ca să fie mai aproape de cazul Steaua. Iar hoțului să-i lase mașina, dar să scrie altceva pe ea.

   Adică Justiția, dacă a conchis că Becali i-a furat Steaua Armatei, trebuia să dea înapoi Steaua Armatei – cu loc de Liga I cu tot, cel puțin, că de acolo a furat-o dacă a furat-o! Până atunci eu văd o singură echipă care a continuat să existe an de an, iar Justiția nu a dat-o înapoi fostului proprietar.

   Nu contează și n-ar trebui să conteze deloc faptul că ea e a unui cioban sau a unui cercetător britanic, faptul că proprietarul ne enervează sau ne e simpatic. Important e dacă a furat clubul sau nu, dacă l-a luat ilegal sau nu. Dacă e așa, dă-l înapoi cui aparține. Dacă nu l-a furat, lasă-l acolo, chit că-ți place proprietarul sau nu. Așa, Justiția a lăsat Steaua și aici, și acolo – clubul, echipa într-un loc, sigla, numele în altul. Ca la dezmembrări auto. Motiv pentru care, pentru mine asătzi e mai relevantă partea cu echipa care a jucat an de an, continuând ce a făcut anul trecut.

   Și mai am un motiv pentru care aleg deocamdată jumătatea asta a Justiției într-un caz legat de fotbal. Tot în fotbal, aceeași minunată Justiție i-a dat un sfert de miliard despăgubiri lui Adrian Mititelu. Apoi, aceeași Justiție i-a dat zero despăgubiri. Dați-mi voie să am rezerve atunci când această Justiție decide ceva, cu atât mai mult cu cât nu dă o decizie clară.

   Atât. Și nu, nu țin cu Steaua, ba chiar din contră… Vă pierdeți însă vremea să mă convingeți că Steaua e acum a Armatei. Dacă era, ar fi jucat aseară cu Sporting, în lojă era Talpan, iar cel puțin un sector de tribună era ocupat de militari. "

    

    

   Pace.