William

Project Manager
 • Content Count

  1,537
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

William last won the day on 5 February

William had the most liked content!

Community Reputation

526 Reputable

7 Followers

About William

 • Rank
  DOAR DINAMO BUCUREȘTI
 • Birthday 10/16/1998

Contact Methods

 • Website URL
  www.eGaming.ro
 • Facebook
  Stefan Alexandru

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Interests
  Sa ma distrez si sa imi fac preceni noi.

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  William
 • Nick CS
  wLLy
 • GFX Skill
  No Info

Recent Profile Visitors

15,236 profile views
 1. #StatiÎnCasă

  1. Rakku

   Rakku

   Ca daca iesiti faceti 12 ani de puscarie =))

    

  2. DuTzUuBv

   DuTzUuBv

   Ne îmbrăcăm într-un brad sau ne punem un sac de gunoi pe noi😂😂

 2. In urmatoarele zile o sa primiti cateva detalii despre noul server de samp! 

  1. Show previous comments  4 more
  2. William

   William

   Ca de obicei, stim doar sa comentam. Ati intrebat si voi “ba de ce nu s au postat acele informatii?”, bineinteles ca NU. Se lucreaza foarte intens pentru terminarea serverului si mai sunt unele chestii de adaugat, vrem sa va oferim toate detaliile despre server, nu doua cuvinte si trei poze.

  3. FenomenaL

   FenomenaL

   Pentru ce mai postezi daca se lucreaza insa intens, daca stii ca e ceva sigur posteaza, daca nu macar las o asa. 3 saptamani au trecut de la cela "cateva zile".

 3. Va asteptam propunerile pentru restructurarea categoriilor! 

   

 4. Buna seara! In ultima vreme s-a instalat o inactivitate totala pe forum, ceea ce nu trebuia sa se imtample. Am luat decizia de a restructura categoriile forum-ului si de a va asculta propunerile voastre in legatura cu asta. Sunt foarte multe categorii pe forum unde nu s-a mai activat de mult timp si vrem ca ele sa fie regandite sau schimbate cu altele mai tentante pentru membrii comunitatii eGaming. *MODERATORII eGaming sunt obligati sa verifice sectiunea pe care activeaza si sa vina cu idei/propuneri noi pentru aceasta. Mai pe scurt vrem o analiza de la voi. *ORICE membru al acestei comunitati poate veni cu o sugestie pentru oricare dintre categoriile existente pe forum. Am pregatit si un model de postare si am rugamintea sa il respectati. Numele categoriei: Sugestie: Cum crezi ca va ajuta aceasta schimbare?:
 5. Tu de unde ai aflat de eGaming? 

   

 6. Se pare ca deocamdata nu este nimeni interesat de promovare. Incercam sa ne descurcam singuri cu asta. Dar daca cineva are placerea vreodata sa ajute, asteptam PM.
 7. un glonț în cap îți dau
 8. Tu de unde ai aflat de eGaming? Asteptam raspunsul tau aici!
 9. Tu de unde ai aflat de eGaming? Check and reply.
 10. Tu de unde ai aflat de eGaming? Spune povestea ta aici. 

   

 11. Salutare dragi eGameri! In trecut a fost facut un topic asemanator in alta sectiune a forumului, m-am gandit sa deschid aici acest topic pentru a afla si de la cei nou veniti(si cei vechi) de unde au aflat de eGaming. Incep eu iar voi puteti posta dupa acest model. Am aflat de eGaming undeva prin anul 2009, pe atunci jucau foarte multi prieteni de ai mei aici inclusiv fratele meu "PisoYash/Vanatorul". Am jucat o perioada pe contul lui iar apoi m-am hotarat sa imi fac si eu cont. Si uite asa din 2009 tot aici, tot cu voi! ORIGINAL TOPIC CREDITS: @luc1aw
 12. Bun venit pe eGaming! Iti urez o sedere cat mai placuta!
 13. eGaming este in cautarea unei echipe pentru promovarea comunitatii, check. 

   

 14. Va salut, dupa cum spune si titlul topicului vrem sa demaram o campanie de promovare a comunitatii si serverelor. Pentru asta avem nevoie de oameni seriosi care pot pune umarul la treaba si impreuna sa facem o campanie de promovare reusita. In ce consta aceasta campanie de promovare? -Postarea pe diferite forum-uri de SA:MP/MineCraft/MTA -Postarea in grupuri de SA:MP pe facebook -Postarea pe orice forum-uri, de orice categorie -Realizarea unor filmulete pe serverul de MineCraft\MTA\prezentare forum (YouTube) *Cei care vor sa se implice si sunt dispusi sa ajute ii rog sa imi trimita un PM aici pe forum si vor fi propusi mai departe. *Toate detaliile pentru promovare o sa le primiti in PM. O sa avem un grup pe whatsapp pentru a comunica mai usor intre noi. *Rog seriozitate din toate punctele de vedere, multumim.