William

Members
 • Content Count

  1,515
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Posts posted by William


 1. On 3/20/2018 at 7:06 AM, queridoMarihuana said:

  Sa nu credeti ca am ceva cu aceasta idee , sunt pro dar e trist ca din pacate se pare ca ne limitam la un amarat de RP box , sunt atatea idei foarte bune si nu vad o reactie , sergiu a cerut idei , le are insa aici ne e locul " RP Box "

  Am propus sa se adauge iar ceva ce tinea lumea pe server seara pana la 2-3, era ceva distractiv si atragator din partea mea, mai aveau si ZIP-urile un rost ca biz, mai faceai un ban din intrari.


 2. Nick server: William

  Descriere: In trecut era ceva de genul "RP Box" la orice ZIP, unde puteai sa castigi sau desigur sa pierzi toate RP-urile, era ceva fun. Aceasta chestie a fost scoasa de Kawa si nu stiu de ce, atunci sa zic ca mai aveau si ZIP-urile un rost mai bun, acum nu stiu daca mai intra cineva in ZIP :)). Propun sa se adauge iar acel RP Box, era foarte distractiv, stateau oamenii pe server pana la 1-2 noaptea sa faca rp-uri sau sa le piarda :>. Astept cateva raspunsuri in legatura cu asta, daca si voi vreti sau nu.

  • Like 1

 3. In acest topic vor fi trecute cele mai bune transferuri facute de voi in liga eGaming.

   

   

   

  1. Gabriel Jesus de la Manchester City la FCSB, suma:28,60 milioane.

  2. Batshuay de la Borussia Dortmund la CFR Cluj, suma: 22.39 milioane.

  3. Sakho M. de la Crystal Palace la FCSB, suma: 10,79 milioane.

  4. Cleverley de la Watford la CFR Cluj, suma: 10,14 milioane.

  5. Ndong de la Watford la FCSB, suma: 12,72 milioane.

  6. Burgstaller de la Schalke 04 la CFR Cluj, suma: 10,46 milioane.

  7. Dragovic de la Leicester City la FCSB, suma: 8,40 milioane.


 4. 2 hours ago, ChrisAngel said:

   

  Si nu te-ar ajuta sa stii ca unul din admini / herlperi sunt indisponibil doar folosind comanda /admins /helpers decat sa astepti 10 min sa raspunda sa mearga la rand? Doamne...ce gandire de neandertal aveti unii, mergeti inainte fratilor cu civilizatia secolului in care traiti.

  Tu ii scrii pe /w unui newbie de lvl 1-3 care mici macar nu are acces la comanda si el cum iti raspunde ca i-a fost de ajutor explicatia ta?

  Eu am jignit pe cineva in ce am zis mai sus? Masoara-ti cuvintele si invata sa accepti sa parerile altora ;).

  E logic ca te uiti sa vezi ce level are omul si daca are level mic te teleportezi la el, dar eu stiu ca se incepe de la level 3 pe server, cel putin asa am vazut toate conturile noi. Raman tot la parerea mea, sunt niste reguli si criterii pentru activitatea helperilor si a adminilor si este mai bine asa.


 5. On 10/02/2018 at 9:50 AM, ChrisAngel said:

  + eventual o comanda /disponibil atat pentru helperi poate cat si pentru admini si sa apara pe /helpers & /admins "Helper x, admin y - disponibil/on sau indisponibil/off. In cazuri speciale in care sunt la un event sau au rw.

  Ca admin/helper nu esti indisponibil niciodata, cand ti se cere ajutorul prin orice metoda trebuie sa ajuti. Deci asta n-ar suna asa bine dupa parerea mea, e total aiurea, mai ales ca sunt niste reguli actuale dupa care se coordoneaza echipa de helperi.

   

  On 08/02/2018 at 0:46 PM, Andrei_TMB said:

  Nick server: Andrei_TMB

  Descriere:  Propun ca atunci când un player foloseste comanda "/needhelp" să fie ceva de genul "/needhelp Cum primesc Respect Points?" / "/needhelp Care este cel mai profitabil job?", iar helperul sa-i poata raspunda tot printr-o comandă. "/answer id/nick răspuns", asta după ce a folosit "/accepthelp id/nick". Răspunsul va apărea doar playerului care a folosit comanda "/needhelp" şi helperului care a răspuns.

   

  Cu ce ar ajuta asta? Simplu. Nu am mai fi nevoiti să ne teleportăm la playerul care are nevoie de ajutor decât dacă este blocat sau are "alte nevoi speciale", care nu pot fi rezolvat printr-un simplu răspuns.

  Aşa am putea ajuta playerii chiar dacă avem wanted 2+ sau chiar dacă suntem în jail, în plus, este mai utilă şi mai practică această metodă. Nu am mai fi nevoiţi să ne teleportăm de la Rival War, Event sau când facem job.

  Aici nu stiu ce rost ar mai avea comanda asta, putem stabili simplu cu Andrutz ca in cazurile astea sa se raspunda pe whisper. Oricum nici acum daca tu esti la event si trebuie sa mergi la nh, merge urmatorul, sti regula. Deci ar complica lucrurile comanda asta, dupa parerea mea.