Jump to content

Dinamo_Stefan

Members
  • Content Count

    2,044
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    14

Everything posted by Dinamo_Stefan

  1. Ehe, care vrea sa fie actor intr-un video pe SA:MP?

    1. ChrisAngel

      ChrisAngel

      Ohoo salut domnu' regizor eG-TV, eu vreau sa devin vedeta plss se poate? 😍😁

    2. gatuzo_cata

      gatuzo_cata

      Cf filmam Yakuza part III please ?

    3. aWm97
  2. A murit?

    1. rAcs

      rAcs

      Satra nu moare niciodata, Satra se intoarce. 

  3. @VRazvan- Iar ai facut Server de MC?

    1. Show previous comments  1 more
    2. Dinamo_Stefan

      Dinamo_Stefan

      Iti imiginezi unde erai acum cu MC daca server-ul de acum cativa ani avea continuitate? - Cred ca puneai si taxa de logare.

       

       

    3. VRazvan

      VRazvan

      Stiu, stiu dar nu e chiar asa usor cum pare :( e muuult timp pierdut, mereu apar probleme. N-as fi inchis ultima oara serverul daca nu imi strica Kawa parteneriatul. Ai nevoie si de oameni sa te sustina, dar cand ai parte de un sabotor si realizezi ca platesti de doua ori pretul hostului nu-ti mai arde de asa ceva... As fi avut continuitate 2 ani dar n-ai cu cine. Insa cu @sergius sper sa tina serverul mai mult si de doi ani :)) asta daca nu mai baga bani in masina si imi da pentru host :))

    4. VRazvan

      VRazvan

      Chiar Stefi, ce zici de video-ul asta? 

       

       

  4. Asa arata eGaming SA:MP candva...
  5. Titlu oficial: eGaming Community Presentation Scurtă prezentare: Ca sa ne aducem aminte...
  6. Viata pe eGaming SA:MP! Asa, ca sa ne aducem aminte...
  7. Chiar is curios cum se va termina...
  8. Epic https://www.youtube.com/watch?t=52&v=eivGJZGs2jo
  9. Nu-i dau de pomana, odata-n viata, atat. Am eu aceea curiozitate sa vad cum e de aproape.
  10. Am zis ca macar un show sa vad. Mi se pare destul de interesant WWE in momentu de fata. Lesnar este prezent aproape in fiecare saptamana, au cativa campioni din NXT care promit mult, cum ar fi Kevin.... Si... Undertaker se-ntoarce saptamana asta. Cica va avea un meci la Sumerslam, da' nu se stie vs cine. Se mai aude si de Sting ca va fi prezent la Sumerslam. Mai este si Tough Enough cu Jericho, Hulk Hogan. Deci nu e chiar rau. Oricum, indiferent ce show va fi in noiembrie in Manchester, din punctul meu de vedere ma duc sa vad "toata fata" WWE-ului, trecut-prezent-vitor. Aaa, si apropo de WM, cel de anu' asta mi s-a parut cel mai bun vazut de mine, dar intr-adevar n-am vazut prea multe din trecut, poate doar asa secvente...
  11. In sfarsit!!! "Thank you for buying tickets for WWE Raw!" Venue: Manchester Arena Date: 9 November 2015, 19:00 Mai vine cineva?
  12. Nu vreau sa fac spoiler, dar asta e cel mai tare WM vazut de mine vreodata!
  13. https://www.youtube.com/watch?t=266&v=qZTm51RZfbs - Macar mai sunt sperante pentru ceva meciuri bune
  14. Inca 6 zile, ce asteptari aveti de la WM?
  15. Uitati-va la 01:00 , Randy il loveste pe Punk iar acesta CHIAR il loveste pe Randy inapoi, iar dupa HHH il trage pe Punk, aia chiar a fost adevarat Punk e nebun uitati-va si la 02:08 cum da Punk intr-un spectator
  16. Da. E ok, Felicitari. Scurt si la obiect.
  17. Roman daca revenea exact la Royal Rumble si-l castiga nu aveau fanii WWE reactia aia. Au gresit mult cand l-au reintrodus in show, oricum n-a facut nu stiu ce de cand a revenit pana acum. In 2008 cand a revenit Cena si a castigat RR, chiar daca era huiduit inainte, spectatorii au fost de partea lui.
  18. Mod server: GG Scurta descriere a pozei/pozelor: Noile "Costume" GunGame http://imgur.com/a/byqro
  19. Ok, eu la urmatoarele RAW-uri astept revenirea lui Undertaker si Sting... si sper sa fie prezenti la WM. Pe ce data e Royal Rumble? Chiar sunt curios in ce mod, impotriva cui si cum va pierde Lesnar centura... mie mi se pare cel mai "dominant in ring" campion de pana acum.
  20. Nu, ala nu e shop... treuie un shop ca oamenii, acolo e 0 organizare 0 reguli, nimic. Macar un shop unde sa vinzi/cumperi itemele de baza... iar restul itemelor greu de procurat sa poate fi cumparate de la jucatori... Cu parere de rau, neavand un shop pe server, ma face sa nu ma mai conectez la el... si nu sunt singurul.
  21. Nu este shop "normal", doar cele create de jucatori?
×
×
  • Create New...