Jump to content

iSeriouz

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About iSeriouz

  • Rank
    Joiner

Profile Information

  • Gender
    Array

Previous Fields

  • Nick SA:MP
    Array
  • Nick CS
    Array
  1. booring epic drifting => clasic scenes...
  2. Parerea mea e ca ai facut unul dintre cele mai stralucite filme,sunt de mult in comunitatea asta si apreciez totul ce se face cu munca si efort si o idee buna,bineinteles acum nu ma mai cunoaste multa lume,cand eram de la primu wipe de samp nu erau atatia playeri oricum nu asta e relevanta. Ideea e ca ce vad eu aici ma face sa trag concluzia ca tu esti o piesa rara,o idee buna familista efecte putine si film regizat frumos,te-ai straduit mult si se vede.condusul e perfect,imi place ca ai respectat banda alea alea. Ce vreau sa spun e ca ai facut un film excelent si parerea mea e ca le-ai demonstrat si celorlarlalti ca un film nu insemana EFECTE BLANA sa luceasca capota + un cam hack zvarlit incolo si incoace si gata filmul.Un film trebuie gandit. Nota 10 si sa sti ca esti o piesa rara,continua cu ceea ce faci ca ajungi departe PS E 5 dimineata,sper ca n-am gresit prea multe.
  3. Eu zic sa inveti sa accepti si critica,la toti ai ceva de adaugat,omu a fost sincer si si-a zis parerea,e o tara libera democratica,faci si tu de parca ai fi ceausescu nimeni nare voie sa-ti zica nimic. peace! @ movie : la fel ca si pushki,wall tapul se face pe zid si e mai multe freerun decat parkour,la parkour is schemele esentiale : dash,kong,speed etc
  4. Este frumos filmul,totusi spun eu ca o adugare puteai sa pui mai multe replici,ca nu cred ca avea ceva.
  5. Nick-ul tau: iSeriouz Nume: Prenume: Mircea Varsta: 16 Locatia: Cluj-Napoca Jocul/rile Preferat(e): SA:MP,CS.DOTA.WOW. O scurta descriere despre tine: Tanar sexi,aratos 90/60/90,si altceva...18/12 cm. O poza cu tine(sa vedem si noi cu cine stam de vorba,nu este neaparat sa pui o poza): Am, http://i45.tinypic.com/xlct3m.jpg - la scoala,ca baietii,sunt cel in gri.
×
×
  • Create New...