Jump to content

Ferdinand

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ferdinand

  • Rank
    Joiner
  • Birthday 08/24/1994

Contact Methods

  • Website URL
    Array

Profile Information

  • Gender
    Array
  • Location
    Array
  • Interests
    Array

Previous Fields

  • Nick SA:MP
    Array
  • Nick CS
    Array
  1. Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City reprezinta noul pachet retail al GTA 4 pentru Xbox 360, acesta fiind lansat pe data de 29 octombrie, 2009. GTA: Episodes from Liberty City nu are nevoie de serviciul Xbox Live si nici de jocul original GTA 4. Pachetul este compus din GTA 4: Lost and The Damned, lansat in februarie 2009, si din noul GTA 4: The Ballad of Gay Tony, lansat independent la sfarsitul lunii octombrie. Povestea originala a GTA 4 nu va fi inclusa in pachet, jucatorii trebuind sa achizitioneze jocul original daca doresc sa urmareasca si povestea lui Niko Belic." GTA 4 : Lost and The Damned Povestea acestui DLC nu reprezinta un punct forte. Comparata cu cea a jocului original , povestea acestuia arata nedezvoltata suficient, cu putine evenimente hot, iar caracterele nu au o personalitate puternica, neavand nimic special . In afara de acestea , toate sunt peste standard. Modificarile diferite ale gameplay-ului ajuta la o experienta superioara. De exemplu motocicletele se conduc mai bine ca in GTA IV, plus ca aici ai mai multe motociclete din care poti alege. Un lucru interesant este acela ca este aproape imposibil sa fii aruncat de pe motocicleta , exceptand clipele in care te izbesti de ziduri . Screenshots: Trailer: Trailer: Video YouTube name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="853" height="505"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" src="<object width="853" height="505"><param name="movie" value=" name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="853" height="505"></embed></object>" width="400px" height="400px"> Intrebari si raspunsuri I: O sa il vedem pe Niko Bellic pe strada / in misiuni ? R: Da, dar nu va putea fi omorat foarte usor. I: Pe cine o sa mai intalnim pe strada / in misiuni din GTA 4 ? R: Packie, Brucie, Roman, Niko Bellic, Yusuf Amir. I: Sunt aceste jocuri pe PC? R: NU, ele sunt exclusiv pentru XboX. I: Este nevoie de GTA 4 ca sa le jucam ? R: Nu. Sunt jocuri INDEPENDENTE. Download Link (Filelist) : - fara link-uri de download - Cine joaca macar unul dintre aceste episoade ? Sa nu vad posturi de genu "da, frumos, o sa il descarc si eu" ca nu tine "duma". Alte intrebari / nelamuriri va rog postati aici.
  2. Eu detin un XboX 360. L-am modat de curand, si imi pun jocuri de pe FL.
  3. Off: Daca vrei, iti dau Fraps full (nu iti mai apare sus www.fraps.com) si te voi ajuta sa il configurezi. Da-mi PM cu id-ul tau . On: Doar muzica nu se potriveste, in rest e foarte frumos. Asteptam ep.II
  4. Nick-ul tau: Ferdinand Nume: Ionescu Prenume: Gabriel Varsta: 15 Locatia: Suceava Jocul/rile Preferat(e): SA:MP, Left 4 Dead 2, CSS, SWAT 4, Prototype, GTA 4 (foarte rar) Scurta descriere despre tine: Well, sunt inalt (1.79), brunet, imi place sa joc fotbal si handbal. Sunt o fire glumeata, accept orice glumita, doar sa nu "intreaca limita". De unde ai aflat de eGaming: Am primit "mass" de la niste prieteni. O poza cu tine: Deocamdata nu am, dar o voi posta curand la rubrica "Poze cu tine". By the way, va urez sarbatori fericite tuturor alaturi de cei dragi.
×
×
  • Create New...