J0k3ru

Members
 • Content Count

  936
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

J0k3ru last won the day on 9 October 2014

J0k3ru had the most liked content!

Community Reputation

570 Reputable

About J0k3ru

 • Rank
  Gamer Jr

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  SouthSide 13 !
 • Interests
  Dorina

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Jok3rss
 • GFX Skill
  Novice

Recent Profile Visitors

8,926 profile views
 1. Egaming este o comunitate frumoasa, care daca vrea sa ramana in picioare trebuie sa isi indrepte atentia spre altceva, la samp evident exista o problema de ceva timp, care cred ca nu isi va gasii rezolvare. Mult succes baieti dar samp-ul e mort si asa o sa ramana, din pacate.
 2. Cum s-a nascut baiatul lui Yammy > sTp ( ejaculatul numele de dupa botez) hai noapte buna ca deja ma suna babele pt parastasu de maine
 3. Brawl-ul a avut loc, castigatori fiind noi, cei din crips ( nu am apucat sa fac poza deoarece cei din bloods au sarit sa ne omoare ca taranii dupa brawl )
 4. Gang: Crips Gang Gang-ul provocat: Bloods Gang Locul: http://imgur.com/Ic1m8O0 + http://imgur.com/E8hLUdh / Delimitari, sa nu iasa discutii : Sa nu treceti de peretele asta in care trag eu : http://imgur.com/KWPYBCV , aici de masini: / / Ora: 15:00 Data: 19.04.2014 Alte precizari: Cei care doresc sa urmareasca brawlul dupa ce mor sau mai stiu eu ce, au voie sa stea in strada, langa masina lui Sabzaky.
 5. copii mei: taranu si caviaru...: awm......
 6. Gang: Crips Gang Gang-ul provocat: Bloods Gang Locul: http://imgur.com/Ic1m8O0 + http://imgur.com/E8hLUdh / Delimitari, sa nu iasa discutii : Sa nu treceti de peretele asta in care trag eu : , aici de masini: / / Ora: 16:00 Data: 12.04.2014 Alte precizari: Sper sa acceptati si sa iasa ceva frumos, ne vedem acolo!
 7. )))))))) ----------------------------------------------------------------------------------------------- - dani va asteapta pe toti hq.
 8. Offtopic : ti-am zis sa dam pe bani, ai zis ca doar cu film, am zis ca nu pot filma ca se misca nasol si dupa ti-am zis sa dam normal, de ce nu pui toata conversatia? On topic : Continuarea, el e ionixman...
 9. Din cate stiu, nu prea se fac propuneri, dar este o propunere geniala, la momentul actual aliantele SUNT DEGEABA, deci TOTAL DEGEABA, prin 2010-2011, imi amintesc cum ne strangeam toate 3 factiunile aliate si atacam spawnul unei rivale, acum nimic.... bine, asta depinde de lideri, ceea ce am vrut sa zic este ca, trebuiesc aduse niste chestii gen aceasta propunere, care sa se faca si in alianta, daca tot avem aliante sa le punem in valoare, nu? Pentru ca la momentul actual nu prea ajuta cu nimic, mai chemi o data la 2 luni niste aliati sa te ajute la rival-war, dar si acolo fac wanted 1 si primesc jail asa ca sunt cam degeaba aceste aliante. Eu unu, din 2009 de cand joc pana acum, n-am putut sa-mi dau seama de ce nu exista un chat al aliantelor, sau de ce nu exista ceva facut special pentru aliante daca totusi le avem pe server... deci un mare PRO la propunere, daca se ia in considerare.
 10. Babilonia zice : De cat timp e babilonia on : Cel mai activ jucator : MOR! ))))))))))))))
 11. 7 sunt cel mai mincinos ms