Jump to content

MrCarter

Members
  • Content Count

    393
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MrCarter

  1. MrCarter

    Favorite Movie

    ยป Nume Film : I am Legend ยป Data Lansarii in Romania : 2007 ยป De ce este acest film preferatul tau : Pentru ca e unul dintre cele mai placute filme pe care le-am vazut vreodata si printre singurele la care m-am uitat cu aceiasi placere de peste 3 ori. ยป Actorul preferat din film : Will Smith. ยป Trailer :
  2. Eu personal nu m-am speriat la niciun film pana acum .. insa ca sa fac un top filmelor horror care-mi plac mie : 1. Jeepers Creepers 1 & 2 ( astept 3-ul ) 2. Dawn of the dead 3. Day of the dead 4. Land of the dead 5. The Exorcist
  3. @ Nu prea.. O sa fie prea mare spam. O idee ar fii sa isi expuna cate un video cu un anumit continut la about-me page-ul lor , sau sa faceti un concurs amuzant cu cele mai bune glume/ cele mai amuzante poze , etc.
  4. Parca astazi era voting-ul .. Te mai ocupi , sau?
  5. Bayern a dat lovitura cea mare in 2010. Nemtii au castigat pana acum 58 de milioane de euro in Liga Campionilor si mai au de jucat finala, in urma careia vor mai aduce cateva milioane bune in visteria clubului. Ribery a fost suspendat si pentru finala Ligii Campionilor! Bayern Munchen, una dintre cele mai prospere echipe din Europa, va primi 25,4 milioane de euro de la UEFA, din care 5,2 milioane pentru calificarea in finala competitiei. Cel mai titrat club din fotbalul german va primi peste 20 de milioane de euro din drepturile TV, in contextul in care semifinala retur a avut o audienta medie de 9,42 milioane de telespectatori. Conducatorii bavarezi au lasat sa se inteleaga ca jucatorii ar putea primi, in cazul unei victorii la Madrid in 22 mai, la fel ca la trofeul din 2001, o prima echivalenta cu o luna si jumatate de salariu. Starul lui Bayern MUnchen, Franck Rib
  6. MrCarter

    Bruno

    Nasol film , nu mi se pare o comedie reusita. 6/10 insa cu indulgenta , nu recomand , insa daca n-ai ce face.. uita-te..
  7. MrCarter

    Fired.Up.2009

    Am vazut filmul , prefer comediile de genu`.
  8. MrCarter

    21(2008)

    Vag din descriere cred ca l-am vazut acum putin timp la tv..
  9. @ Idem Chuck + I am Legend Marley and Me Dawn of the dead American Pie toate Land of the Dead Day of the Dead Return of the livings Dead Sex Drive And others.
  10. Am vazut doar primele 2 sezoane . La ultimele 2 , n-am prea mai avut chef sa urmaresc.
  11. MrCarter

    FIFA 10

    Voted . E un joc prea misto .
  12. Fabbianii poate fii si de la Placa video . Nu numai de la crack
  13. MrCarter

    Dread [2010]

    Nu l-am vazut , am urmarit trailerul , pare interesant.
  14. MrCarter

    The Book Of Eli

    Eu nu te cred . Filmul l-am luat azi , insa nu m-am uitat la el , cred ca o sa ma uit la el maine , sau azi mai pe seara.
  15. Guardiola este apasat de ganduri. Realul a egalat aseara Barcelona in clasament, cu 62 de puncte, iar meciul viitor, Pep nu poate sta pe banca. Va fi suspendat dupa ce a fost trimis in tribune in meciul de sambata seara, scor 2-2. Cum un necaz nu vine niciodata singur, Guardiola nu va putea sta pe Bancelonei in urmatoarele doua meciuri din campionat, dupa suspendarea primita aseara. Pep a protestat in minutul 27, la o faza controversata, acuzandu-l pe arbitrul Clos Gomez asupra unui penalty la Messi. A vazut cartonasul rosu si a fost nevoit sa urce in tribuna pana la final. Este a cincea oara cand Guardiola este eliminat, in cariera sa. De doua ori a patit-o la Barca B. Pentru ca e recidivist, Guardiola va fi suspendat doua etape in Primera. In Liga Campionilor, antrenorul Barcei a mai fost eliminat in meciul cu Bayern, de anul trecut, dupa ce a protestat la deciziile lui Howard Webb. In Primera a mai vazut cartonasul rosu in meciul cu Osasuana. sport.ro
  16. Am jucat cam tot din Gothic , 1 , 2 , 3 .. nu stiu , poate am sa-l joc si pe acesta.
  17. E mai mult comedie , actiunea se axeaza doar pe gandaci . L-am vazut 8/10
  18. Cea mai tare parte din toate cele 4 .
  19. MrCarter

    SAW VI [2009]

    I "Saw" Him . Destul de bunicel , avand in vedere distributia de actori .8/10
  20. 50-1 . N-am mai facut poza .
  21. @ DeW : Ehh , m-ai spart Salut -.-
×
×
  • Create New...