Jump to content

maGeNN

Members
  • Content Count

    1,279
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

maGeNN last won the day on 9 January 2019

maGeNN had the most liked content!

Community Reputation

260 Rising Star

2 Followers

About maGeNN

  • Rank
    Mr. 13
  • Birthday 09/13/1993

Profile Information

  • Gender
    Array
  • Location
    Array
  • Interests
    Array

Previous Fields

  • Nick SA:MP
    Array
  • GFX Skill
    Array

Recent Profile Visitors

11,843 profile views
  1. I used to be number 13

  2. E buna ideea insa problema e ca o sa apara tot felu de smecherasi care o sa isi bata joc si o sa filme de tot rasul.Nu vad sa fie pe aici membrii seriosi care sa se tina de de acest sub-forum si respecte un regulament. Discutabil oricum.
  3. Adevarat liderul are , dar co-leaderii , organizatorii chiar si liderii de drugs/mats ce fac? Cum pot ei sa anunte o factiune intreaga ca maine la ora x au brawl si trebuie sa fie prezenti. Lucrul acesta e mai mult pentru organizare si pentru a se mai discuta ce s-a mai facut , cum a fost ziua in joc , ce s-a mai intamplat etc.
  4. E adevarat , chiar erau multe da nu asa de inutile ca cele de la spam. In cateva luni s-au adunat aproximativ 1000 de pagini nu de posturi, iar acestea nu le vad rostu cand tot timpul sunt posturi de genu "sal kf?" Am propus lucrul asta pentru a face ceva util pentru factiuni in care sa se vorbeasca despre ceva anume.Acum daca este cuvantul staff-ului impotriva cuvantului meu nu am ce sa fac.
  5. Pei si asa e mai ok ca aproape toti sa faca spam in topicul ala? Topicul de discutii avea un scop anume , acela de Spam nu are. Asta vroiam sa arat
  6. Buna seara tuturor. Am decis sa fac acest topic dorind sa va aud parerea si sa vedem daca putem sa revenim la topicurile care intr-o vreme erau. Se poate cumva sa se faca din nou "Topic discutii intre membrii" la sectiunea de samp cu sectiuniile fiecarei factiuni? Mi se pare mult mai bine pentru fiecare factiune in parte ca se mai discuta anumite lucrurile , se anunta diferite eventuri si mai putem sta la o vorba. Nu se poate baga oricine asa cum se intampla la SPAM si se poate discuta doar intre membrii? Deci ce parere aveti? George? O seara faina!
  7. Nick facebook: ShereNgo Andrei Nick site egaming: maGeNN MT dorit: Mereu Obosit
  8. Foarte tare iAndy.Chiar daca nu joc minecraft si am vrut mult sa joc jocu asta da nu imi merge:)) imi place mult.Asteptam episodu urmator:D
  9. La faza cu milioanele am dat un exemplu. Atunci sa asteptam sa vedem ce zice Xanto si poate cine stie ,reusim si asta.
  10. Si daca chiar costa o suma de bani , nu poate sa coste milioane peste milioane. Daca tot suntem o comunitate am putea dona si strange acea suma de bani , credeti ca poate sa fie asa greu? Daca am pune 1 euro / membru am strange cat ar trebui. E doar o idee!
  11. Si uite asa trece inca un an! Sper ca pe viitor comunuitatea sa aibe mai multi jucatori maturi si cu o varsta mai mare , in comparatie cu acum unde predomina copii. La multi ani eGaming ! ! !
  12. Ideea asta e frumoasa dar ar fi fain sa contina undeva si "eGaming"...
×
×
  • Create New...