Alynn

Moderator Global
 • Content Count

  3,633
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

Everything posted by Alynn

 1. Va anuntam ca suntem in cautare de Moderator Fun si Sport . Daca considerati ca aveti o activitate buna pe forum si timpul va permite sa moderati aceasta sectiune , va asteptam cu o cerere aici => https://www.egaming.ro/cereri-moderator/ ( nu conteaza cate postari aveti sau de cat timp aveti contul creat) oricine poate aplica. Moderatorul Fun se ocupa de aceste sectiuni : https://forum.egaming.ro/forum/22-caffe/ Moderatorul Sport se ocupa de aceasta sectiune: https://forum.egaming.ro/forum/75-sport/ Mult Succes!
 2. Dupa cum spune si titlul trebuie sa puneti o porecla user-ului de deasupra, de exemplu: ita - Gaborul kawa - Macelaru Alynn - Buletin bineinteles sa respectati regulile forumului
 3. ai forumul, pentru ce iti mai trebuie aplicatie? poti folosi aplicatia tapatalk, daca chiar ai nevoie de aplicatie.
 4. @imAjax , warn up , post neimplicat , nu te mai baga unde nu iti fierbe oala, chiar nu intelegi? @CraZZyKiLl3R - o sa vorbim si revin cu un raspuns mai pe seara, am vazut de aseara cererea ta si am adaugat sv, am vazut cam 3 playeri on. Multumim! -edit- Respins, foarte putini playeri pe sv, pe viitor daca o sa mai cresteti, te asteptam cu o noua cerere. Succes.
 5. Respins, cine doreste asta poate dona pentru Premium User , in + multi ar abuza de aceasta comanda. Multumim pentru idee, te mai asteptam si cu alte propuneri !
 6. stiu de aceasta cerere.. am urmarit serverul cateva zile dar nu sunt playeri,intr-o singura noapte am vazut 3 playerii cu HyperX inclusiv. @HyperX ne poti spune si o medie a playerilor pe server? poate m-am uitat eu cand nu trebuie.
 7. germana, este destul de grea. @KjaeR asta cu limba intoarsa e pe oltenia deci nu cred ca o stiu multi, vorbeam si eu cand eram mai mic in cartier . "ce zaci moșule "
 8. Android power, am avut si IOS si android, prefer android, mi se pare muuuuult mai bun.
 9. Salutare, voi de ce nu vb aici
 10. Nickname: Alynn Level: 15 Vârsta reală: 25 Facțiuni precedente: toate De ce dorești să te alături facțiunii Crips ?: Sa ajut la rival-war , war-uri , pentru ca este o echipa frumoasa si vreau sa ajut la dezvoltarea acesteia În ce interval orar joci SA-MP ?: 17:00 - 00:00 Vei respecta liderul și membrii cu rank mai mare ?: Never! ( Bineinteles) Poți să lucrezi în echipă ?: Da Poză /stats [OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: https://imgur.com/a/JejR3AS Alte precizări:
 11. Salut, 1. " In acest topic membrii Crips vor posta poze din cadrul factiunii " => nu esti membru crips 2. "Nu sunt admise pe forum mesaje și cuvinte, link-uri sau imagini obscene, vulgare, cu orientare sexuală, instigatoare, amenințătoare, rasiste, discriminatoare sau de altă factură, care să jignească sau să umilească membrii forumului. [ Stergerea posturilor pana la banarea contului în functie de gravitatea faptelor ]" ai pus in ambele postari poza cu limbaj obscen 3. Conturi clona se stie de cand lumea ca nu ai voie sa folosesti. 4. Nu mai confundati sa:mp cu forumul Sper ca ai inteles din ce am scris mai sus , ca ai incalcat mai multe reguli, decat cele prezentate de vlad. Vlad a procedat corect. Closed!
 12. Suntem in cautare de Moderator Sport. Daca sunteti pasionati de sporturi si doriti sa ne ajutati, va asteptam cu o cerere la: https://www.egaming.ro/cereri-moderator/ Moderatorul Sport se ocupa de aceasta sectiune: https://forum.egaming.ro/forum/75-sport/
 13. Grecia . Costinești deși este foarte aglomerat
 14. @VladM regulile nu le faci cum ti se scoala tie, poate pe sa:mp voi sunteti "zei" dar pe forum nu. Daca te doare adevarul il ignori, dar eu zic ca mai bine inveti din ce iti spun playerii ca pana la urma daca nu sunt ei, voi sunteti degeaba. Momentan sunt de pe telefon. o sa dicut cu tine mai tarziu. @RespawN & @oldMVP suspend scos. Closed.
 15. Va anuntam ca suntem in cautarea unui Moderator Fun . Daca considerati ca aveti o activitate buna pe forum si timpul va permite sa moderati aceasta sectiune , va asteptam cu o cerere aici => https://www.egaming.ro/cereri-moderator/ ( nu conteaza cate postari aveti sau de cat timp aveti contul creat) oricine poate aplica. Moderatorul Fun se ocupa de aceste sectiuni : https://forum.egaming.ro/forum/22-caffe/ Mult Succes!
 16. Va anuntam ca suntem in cautare de Moderator Fun si Sport . Daca considerati ca aveti o activitate buna pe forum si timpul va permite sa moderati aceasta sectiune , va asteptam cu o cerere aici => https://www.egaming.ro/cereri-moderator/ ( nu conteaza cate postari aveti sau de cat timp aveti contul creat) oricine poate aplica. Moderatorul Fun se ocupa de aceste sectiuni : https://forum.egaming.ro/forum/22-caffe/ Moderatorul Sport se ocupa de aceasta sectiune: https://forum.egaming.ro/forum/75-sport/ Mult Succes!
 17. pacaleala de 4 august csf n-ai csf
 18. @imAjax moderator suspendat 7 zile , data viitoare ramai fara moderator, tu moderezi inclusiv acest sub-forum si nu stii ce ai de facut sa inteleg, asta nu este topic pentru spam. @Aleksa avertisment verbal , tu esti la prima abatere , sunteti moderatori , daca voi nu respectati regulile atunci cine ? Daca aveti nelamuriri , imi dati pm. @Andrei_TMB - avertimsent verbal si pentru tine , citeste in regulament partea asta "Nu te pune sa saluti pe toti,ai voie sa postezi doar odata. => Warn up." Welcome back.