Peinlicious

Members
 • Content count

  618
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Peinlicious last won the day on 12 August 2013

Peinlicious had the most liked content!

Community Reputation

73 Recognised

About Peinlicious

 • Rank
  Member in Charge
 • Birthday 4 July

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  sub pod

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  d
 • Nick CS
  d
 • GFX Skill
  Novice

Recent Profile Visitors

12841 profile views
 1. Supernatural Boardwalk Empire
 2. Votez: 1 Pentru ca: Ala cu telefoanele nu e sanatoasa la cap.... foarte comica.
 3. Si am mai vazut acum un comentariu ca cica ce s-ar fi intamplat daca ramaneam cu germania pana la capat . Acel moment in care romania a intors armele fratilor germani mi se pare cea mai mare rusine a poporului nostru . Antonescu a vrut sa lupte alaturi de axa pana la capat dar comunistii cu influenta jidanilor l-au asasinat public adica l-au executat si prostu de mihai care a semnat arestarea s-a prins ca a gresit cand au venit comunistii peste el in palat la sinaia si cu arma l-au obligat sa abdice . Vedeti unde duce prostia ? Daca am fi ramas cu Germania pana la capat Romania ar fi putut tine fata Rusie spun eu fiindca inca mai dispunea de o ar###### numeroasa iar Germania din 3 milioane de oameni cu care atacase rusia mai ramasesera foarte multi soldati cu care ne-ar fi sprijinit . Cum poti sa zici ca daca am fi ramas de partea germaniei am fi fost in urss cand noi chiar am fost in urss . Cand am trecut cu rusii tu ce crezi ca aia au zis gata suntem prieteni ? Dragule , ala care ai zis , rusii au ocupat romania tata . De ce crezi ca a venit comunismul ? De ce se invata rusa in scoli . Crezi ca daca o tara este ocupata trebuie sa fie incorporata pe harta lumii in teritoriul acelei tari ? Iti zic eu ca toate tariile din lume mai mici sunt dominate de cele mari dar nu scrie pe harta in Nigeria ca e Franta . Se controleaza tara pe ascuns nu pe harta . Romania acum e controlata de america si nu ne numim SUA . Foarte bine zicea radu , o fi pierdut germania razboiul dar nu e o tara josnica , este una dintre cele mai civilizate si moderne din lume iar calitatea germana este in orice lucru facut de ei . La fel si napoleon . A cucerit europa si desi a fost invins , Franta este cumva vreo tara de 2 lei ?
 4. A avut el si partile lui rele de strateg si nu se lasa influentat de nimeni in decizii desi poate le gresea . Dar cum el a ridicat o tara falimentara si a dus-o printre cele mai mari puteri ale lumii , cum si-a unit poporul , cum poporul era in siguranta , nu iti era frica ca vin drogatii peste tn in casa si iti dau in cap pt 2 milioane si un ceas . Nu iti era frica ca veneau tiganii peste tn si bagau cutitu in tine . Acesta este un lucru magnific . Poti sa faci ordine undeva doar cu arma . Si crede-ma ca si Romania are nevoie de un hitler acum fiindca in momentul de fata este in cadere libera . Tineretul este indoctrinat . Jumate stie numa de pc , ailalta jumate stie numai de bautura si droguri , cu asemenea tineret nu faci nimic .
 5. Scuzama ca o spun dar esti foarte prost . In primul rand gandeste-te logic , a omorat Hitler pe cineva? Nu a omorat pe nimeni . A fost el acolo sa dea drumu la gaz ? Nu a fost . A tras el in rusi ? Nu . Nici in primul razboi mondial parca nu a omorat pe nimeni unde era soldat dar era un soldat mesager sau curier ceva de genul . Deci cum poti sa numesti un om ca el ca fiind criminal . Gandeste-te logic , evrei vor ca tu sa mori ,tu de ce i-ai iubi? Adica evreii iti spun pe fata " ba eu te urasc te-as omora oricum , desi deja esti sluga mea " si tu sa ii iubesti ? Foarte bine le-a facut , si eu as face la fel cu evreii . Ei desi sunt "poporul lui Dumnezeu" nu se gandesc la aproapele lor ci doar la ei . Sa stii si tu ca singura crima pe care o stiu ca a facut-o Hitler a fost faptul ca si-a omorat propriul caine inainte sa se omoare el . Si foarte bine , a dat ordine sa omoare evreii , voi ziceti ca erau copii ca erau tineri , ganditi-va ca acei tineri de atunci ne conduc acum si ne omoara prin infometare . Cine face "holocaustul" mai mare hitler sau evreii ? Si sa iti mai spun un fact . Stii ca a aparut o teorie ca holocaustul era o miscare de propaganda si ca aceste lagare si nebunii nu au existat deloc?
 6. Peinlicious

  Anii 65 - 89

  Romania este intr-o perioada de scadere continua . Faceti un calcul . Cum era Romania in perioada interbelica , a 6 a putere mondiala ca fond monetar , o ar###### foarte puternica , evreii si masonii fusesera expulzati din Romania , si chiar si tiganii , Atunci a fost cea mai buna perioada a Romaniei , cand era guvernata de Antonescu cu sprijinul lui Hitler . Apoi Romania a fost " cucerita " de ar###### rosie si de comunisti si a decazut totul , iar acum Romania este sub democratie si a decazut si mai mult fata de comunism. Democratia este cea mai incorecta si mai josnica forma de guvernare .
 7. Partidul National Socialist German cunoscut ca si Partidul Nazist. Miscarea Legionara.
 8. Sunt de acord . Fiind un jucator inrait al acestui joc doresc sa joc si in multiplayer. Ar fi bine daca ar fi organizat de cineva care se implica precum Whitey sau asistent , nu de pushki ca dupaia numai iese nimic. Si pentru cei care nu vor juca nue problema , e greu sa ii dam afara din campionat ?
 9. Ati primit rank up toti cei care am considerat ca meritati . Voi redeschide cand vom reface recrutariile .
 10. Cholin rank up maine george145 rank up cosmyn95 rank up miccu rank up