mafia10

Members
 • Content count

  852
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

mafia10 last won the day on 15 August 2011

mafia10 had the most liked content!

Community Reputation

207 Respected

About mafia10

 • Rank
  eGaming Deagle Master 2014
 • Birthday 07/15/1997

Contact Methods

 • Skype
  endz0rw0w

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  eG.

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  mafia10
 • GFX Skill
  Novice

Recent Profile Visitors

7267 profile views
 1. Adevaratul Mafia10 nu mai se afla printre noi, am contul de la el din 2010, am jucat cu drakeN iar dupa am revenit iar la acest nick.Β 

  1. Show previous comments  2 more
  2. BATONASH

   BATONASH

   M-ai bagat in ceata..

  3. mafia10

   mafia10

   http://www.infotr.ro/tragedie-pe-e70-in-comuna-plosca-un-baiat-de-23-de-ani-a-decedat-dupa-trei-zile-de-coma/Β 

   ba baton eu am luat contul de la adevartul mafia10 in anul 2010,am jucat pana in 2014 cu nick ul mafia10 iar dupa am jucat cu drakeN.....

  4. Vincenzo77

   Vincenzo77

   Este adevarat, din pacate. Eu sunt din Alexandria, am vazut stirea de atunci, insa nu stiam ca el este.Β Dumnezeu sa-l odihneasca!

 2. Cati playeri mai sunt online?

  1. Show previous comments  1 more
  2. mafia10
  3. FenomenaL

   FenomenaL

   Ei, nu. glumeam. Suntem 40-45-50 :D

  4. T3040R

   T3040R

   50 : 2Β 

   25 , restul de playerii afk.

 3. Nickname: mafia10 Level: 33 Varsta reala: 19 Factiuni precedente: Nortenos De ce doresti sa te alaturi mafiei YKZ?: Este factiunea mea preferata, vreau sa ajut cat pot de mult aceasta factiune cu prezenta mea la rival warruri. In ce interval orar joci SA-MP?: Toata ziua Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare?: da. Poti sa lucrezi in echipa?: da. Poza /stats[OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: Alte precizari: Ykz por vida "Nu fiti niciodata slabi" & "Nu intretineti nici un regret in spiritul vostru".
 4. Nickname: mafia10 Level: 20 Varsta reala: 18 Factiuni precedente: Toate De ce doresti sa te alaturi gang-ului Bloods?: Vreau sa ma alatur gang-ului, sa ajut la dezvoltarea acestuia si sa contribui la activitatile factiunii. In ce interval orar joci SA-MP?: - Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare?:Da Poti sa lucrezi in echipa?:Da Poza /stats[OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: http://imgur.com/CWtfc4F Alte precizari:
 5. Nickname: mafia10 Level: 10 Varsta reala: 11 Factiuni precedente:toate De ce doresti sa te alaturi mafiei YKZ?: este factiunea mea de suflet, vreau sa ajut cu tot ce pot si sa imi fac prieteni noi In ce interval orar joci SA-MP?: Nu am un interval anume. Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare?: Da Poti sa lucrezi in echipa?: Da Poza /stats[OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: http://imgur.com/jH9zWJB Alte precizari: "Nu fiti niciodata slabi" & "Nu intretineti nici un regret in spiritul vostru".
 6. Nick: mafia10 ID Y!M / Skype : endz0rw0w Interval orar in care esti online: 15;00-04;00 Ai citit regulamentul?: Da Echipa: franta
 7. Nick: mafia10 Descriere: Imbunatatirea sistemului [/report] Imbunatatirea sistemului /needhelp ​
 8. Nick: mafia10 Descriere: Propun ca dupa efectuarea unui contract de la o distanta de 100m+, hitman-ul respectiv sa nu mai primeasca wanted. V-a stimula fiecare agent hitman de a efectua cat mai multe sau chiar toate contractele de la o distanta mare. Este putin anormal si ilogic sa primim wanted dupa fiecare contract efectuat, deoarece un hitman nu se lasa vazut de nimeni si nu lasa urme ca a fost acolo. Eu zic ca distanta de 100m+ este una rezonabila si destul de posibila pentru toti, indiferent de "skill".
 9. Nickname: mafia10 Level: 14 Varsta reala: 18 Factiuni precedente: none De ce doresti sa te alaturi factiunii Hitman?: Imi place mult factiunea, nu am fost in ea niciodata, imi place sa duc contractele la bun sfarsit. In ce interval orar joci SA-MP?: Nu am un interval orar anume Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare?: Da Poti sa lucrezi in echipa?: Da Poza /stats[OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: http://imgur.com/FvGJC7t Alte precizari: When you kill for money There are no rules.