mafia10

Members
 • Content Count

  854
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by mafia10

 1. degeaba da ti wipe uri in prostie daca nu aveti un scripter care sa se ocupe de server
 2. Nick: mafia10 Descriere: Propun ca dupa efectuarea unui contract de la o distanta de 100m+, hitman-ul respectiv sa nu mai primeasca wanted. V-a stimula fiecare agent hitman de a efectua cat mai multe sau chiar toate contractele de la o distanta mare. Este putin anormal si ilogic sa primim wanted dupa fiecare contract efectuat, deoarece un hitman nu se lasa vazut de nimeni si nu lasa urme ca a fost acolo. Eu zic ca distanta de 100m+ este una rezonabila si destul de posibila pentru toti, indiferent de "skill".
 3. Nick: mafia10 Descriere: Imbunatatirea sistemului [/report] Imbunatatirea sistemului /needhelp ​
 4. La o bere toţi se veselesc, numai unul e trist. - Ioane, de ce eşti trist? - Am aflat că soţia are SIDA... O pauza lunga... - Am glumit, baieţi. Ce v-aţi îngălbenit aşa ?
 5. Care au fost desenele tale preferate din copilărie de pe Cartoon Network? Scooby-Doo - motiv Ed, Edd & Eddy - motiv Curaj, câinele cel fricos - motiv Looney Tunes - motiv Tom & Jerry - motiv Robotboy - motiv Altele - precizare și motiv Odată la cît timp îți cumperi un telefon nou? Odată la jumătete de an În fiecare an Odată la doi ani Odată la trei ani
 6. Pe la ce varsta te-ai apucat de fumat? 1. Pe la 12 ani(motiv) 2. Intre 12-15 ani (motiv) 3. Intre 15-18(motiv) 4. Cand am depasit 18 ani(motiv) 5. Nu fumez
 7. - Ce-ai facut azi la serviciu? isi intreaba o blonda sotul. - Am o secretara noua. Si are un sutien tare, rosu-albastru, stii culorile echipei mele preferate. Nu-i mare lucru, dar te simti bine. A doua zi, femeia ii pune aceeasi intrebare. - Cam acelasi lucru. Dar secretara cea noua are, pe langa sutienul de care ti-am zis, si o pereche de chilotzei in aceleasi culori. Nu-i mare lucru, dar te simti bine. A treia zi, sotul isi intreaba sotia cum a fost la serviciu. - Bine. Am un sef nou. Scula lui e cu 10 cm mai mare decat a ta. Nu-i mare lucru, dar te simti binee.))
 8. Bula la scoala ia o nota proasta.Invatatoarea ii spune: -Bula pe maine sati semneze maicata nota. A doua zi bula merge la scoala cu nota nesemnata. -Bula de ce nu tio semnat maicata nota?(intreaba profesoara) -O calcat-o excavatorul. -Atunci sati semneze taicato nota. A treia zi bula merge la scoala cu nota nesemnata din nou.Invatatoarea ii spune: -Bula de ce nu tio semnat taicato nota? -L-a calcat excavatorul. -Ma Bula da tu ce faceai in timpu asta? -Ma plimbam cu excavatorul.