Jump to content

MrCarter?

Members
  • Content Count

    102
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About MrCarter?

  • Rank
    Member
  • Birthday 04/12/1994

Contact Methods

  • Website URL
    Array

Profile Information

  • Location
    Array
  • Interests
    Array

Previous Fields

  • Nick SA:MP
    Array
  • Nick CS
    Array
  1. MrCarter?

    Handbal

    O vrem pe VESZPREM ! HCM Constanta in optimile ligii. Antrenorul secund al echipei HCM Constanta, Eden Hairi, a declarat, sambata, dupa victoria din meciul cu PAOK Salonic, care a dus la calificarea constantenilor in optimile Ligii Campionilor, ca Veszprem ar fi cea mai buna optiune de adversara pentru faza ce urmeaza. "Este o performanta istorica pentru Constanta, suntem prima echipa din Romania care reuseste sa depaseasca grupele Ligii Campionilor. Nu trebuie insa sa ne multumim cu atat si trebuie sa incercam sa depasim si urmatorul nivel. Referitor la faza urmatoare, cred ca Veszprem este cea mai buna optiune pentru noi, nu ca am subestima handbalul maghiar, dar este de un nivel accesibil pentru noi", a spus Hairi. Tehnicianul a mentionat ca Veszprem este echipa care ofera cei mai multi jucatori la nationala Ungariei, cu care romanii s-au mai intalnit si au facut partide bune. Eden Hairi a precizat ca si-a dorit ca HCM Constanta sa nu joace in optimi cu FC Barcelona sau Ciudad Real. "Dar pana la urma HCM se poate bate de la egal la egal cu orice echipa mare din Europa" Handbalistul echipei HCM Constanta, George Buricea, a declarat, dupa victoria din meciul cu PAOK Salonic, ca spera ca gruparea constanteana sa nu fie ultima formatie masculina din Romania care realizeaza performanta de a se califica in optimile de finala ale Ligii Campionilor. "Am scris o parte importanta de istorie, speram sa nu fim si ultima echipa calificata in optimi, pentru ca este important pentru handbalul romanesc. Daca vom juca cu Veszprem, va fi foarte greu, dar vom face totul pentru calificare", a spus Buricea. Alex Dimache s-a declarat incantat de performanta realizata de HCM Constanta: "A fost un meci important pentru noi, avand in vedere ca veneam dupa un derbi in campionat. Ma bucur enorm ca am reusit sa iesim in premiera dintr-o grupa a Ligii Campionilor. Este o onoare ca suntem printre cele mai bune echipe din Europa". Handbalistul Mihai Popescu isi doreste ca echipa constanteana sa treaca si de optimile de finala ale Ligii Campionilor. "Sunt foarte fericit, sper ca pe viitor sa reusim si alte lucruri frumoase. Speram sa jucam tot mai bine si de ce nu, sa ne calificam in sferturi", a afirmat Popescu.
  2. MrCarter?

    Box

    Clottey se antreneaza pentru Pacquiao cu laptop-ul in brate - nu se poate dezlipi de Facebook! Ghanezul Joshua Clottey se antreneaza in arsita din Florida pentru meciul cu Pacquiao. Clottey profita de fiecare pauza pentru a sta de vorba cu fanii sai de pe Facebook. Clottey se prezinta intr-o forma fizica exceptionala si e pregatit pentru meciul cu cel mai bun boxer al lumii, Manny Pacquiao. Meciul va avea loc pe Cowboys Stadium in Dallas, Texas pe 13 martie. kombat.ro
  3. MrCarter?

    Tenis

    Roger Federer, numarul 1 mondial, s-a retras de la turneul de la Dubai, care incepe astazi, din cauza unei infectii pulmonare! "Roger are o infectie pulmonara. El a consultat un medic, care i-a recomandat o perioada de repaus de 15 zile", a declarat Stephen Duckett, un oficial al ATP. Federer era principalul favorit al turneului, statut care ii revine acum sarbului Novak Djokovici.
  4. MrCarter?

    Tenis

    Spania - Elvetia in Cupa Davis: Fara Nadal si Federer! Rafael Nadal nu va juca in partida cu Elvetia, din primul tur al Grupei Mondiale din cadrul Cupei Davis, nefiind recuperat complet dupa problemele musculare avute la gamba dreapta, in timp ce adversarii nu vor putea conta pe Roger Federer, liderul ATP. In proba de simplu, capitanul nejucator al spaniolilor, Albert Costa, va conta pe Juan Carlos Ferrero si David Ferrer, ceilalti doi componenti ai lotului fiind Tommy Robredo si Marcel Granollers. De partea cealalta, capitanul Severin Luthi nu il va avea la dispozitie pe Roger Federer, elvetianul retragandu-se de la turneul de la Dubai, care se disputa in aceasta saptamana, din cauza unei infectii pulmonare. Echipa Elvetiei va fi formata din Stanislas Wawrinka, Marco Chiudinelli, Michael Lammer si Yves Allegro. Partida Spania - Elvetia, din primul tur al Grupei Mondiale a Cupei Davis, va avea loc in perioada 5-7 martie, la Logrono.
  5. MrCarter?

    Tenis

    Simona Halep s-a calificta in sferturi la Biberach! Jucatoarea de tenis Simona Halep s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului challenger de la Biberach (Germania), dotat cu premii in valoare totala de 50.000 de dolari. Halep a invins-o, in turul doi, cu scorul de 6-2, 6-7(3/7), 6-3, Stephanie Cohen-Aloro (Franta), cap de serie numarul 8. In sferturi Halep va juca in compania austriecei Yvonne Meusburger, cap de serie numarul 2, care a trecut de germanca Annika Beck, scor 6-1, 6-0
  6. Vai . Cum sa nu poti sa dormi ma ? =) Filmul este bun , dar nu este scary . Un simplu Horror. Sunt niste intorsaturi de situatie care o sa va placa.
×
×
  • Create New...