Jump to content

foreverStrong

Members
  • Content Count

    1,264
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by foreverStrong

  1. Am mai avut asa ceva acum ceva timp si dupa o luna mai era sulea la taclale exceptand 2,3 factiuni (Crips,Nortenos si LCN parca). Cred ca si acum inca mai exista ceva de genul al eGaming-ului dar nu e nimeni pe acolo. Deci pierdere de timp...
  2. Nota: 0 (n-am cum sa notez un film a carui premiera nici macar nu a avut loc in Romania,nu calatoresc in viitor sa vad daca e frumos filmul sau nu.Chiar nu inteleg de ce puneti filme care nici macar nu au aparut, sau voi dupa un trailer va dati seama despre un film daca este bun sau nu ? ) FIlm: The Green Mile Video: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=uDybmxbKf4Y
  3. Sunt si eu de acord cu acest joc,ar fi primul joc "inteligent" de pe eG. Nu putem compara un joc de poker cu unul de cultura generala+rapiditate(am dat un exemplu). Eu unul voi participa daca voi prinde loc.
  4. Nick facebook:Eduard Muscalu Nick site egaming: EDiCM MT dorit: W T F ! : O
  5. Este vorba despre o comedie din 2012, o MEGA,MEGA PETRECERE !
  6. Niste detalii te rog? PS:Atunci cand puneti si voi o noua poza,barem puneti ceva mai bun,din care ne putem da si noi seama ceva, asa doar din chipul lui,necunoscand ceea ce este in stanga si in dreapta si nici macar cum e el imbracat e cam imposibil sa ghicim..Trebuie sa ghicim filmul nu persoana din poza...
  7. Detalii: E cu Justin Timberlake si este nou filmul (2011). Nu va zic subiectul ca va dati seama repede
  8. Kick Ass (te-a tradat link-ul pozei )
  9. Detalii: Este un film in care cainele este personajul principal,iar celalalt de langa el ,Richard Gere, este stapanul desigur.
  10. Filmul este din 2009 si prezinta viata unui celebru jefuitor de banci.E cu Johnny Depp.
  11. 1,2 informa.tii in plus ? Am vazut filmul dar nu mai stiu exact cum se numeste.Mersi.
  12. Hai ca va mai dau indicii ca vad ca nu-l nimeriti. Prima litera este G si ultima N . Filmul este legat de Cutia Pandorei care stim noi ce face..Actor principal : Yรดsuke Eguchi.
  13. Este din 2009,este japonez,este SF,are 6.8 pe ImDb
  14. The Vampire Diaries FORTA!Am vazut un sezon intr-o zi deci e T A R E !
  15. Votez: 3 Pentru ca : In primul si in primul rand e cea mai ingenioasa si cea mai bine gandita .Si in al doilea rand pentru ca nu face ca ceilalti concurenti care promit nu stiu ce moduri pentru un vot sau intra de pe en-spe mii conturi (Cine se simte sa se simta ).
  16. Jucatorul meu preferat este Roger Federer pentru ca : 1.Daca va era pusa intrebarea asta acum 3 sau 4 ani cand nu se auzise de Nadal era clar ca Federer era preferatul vostru. 2.Daca stam si facem o comparatie intre Federer in anii 2003,2004 si Nadal in anii 2008,2009 Federer juca mult mai bine. 3.Pentru ca Federer e mai bun si gata punct La feminin sunt un fan foarte mare al surorilor Williams.
×
×
  • Create New...