el_Padrino

Members
 • Content count

  1855
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

el_Padrino last won the day on 28 June 2016

el_Padrino had the most liked content!

Community Reputation

504 Reputable

About el_Padrino

 • Rank
  King of NorteΓ±os
 • Birthday 10/26/1993

Contact Methods

 • Skype
  elpadrino_eg

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Drobeta Turnu Severin

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Pablo_Escobar
 • Nick CS
  Diabolik666
 • GFX Skill
  Novice

Recent Profile Visitors

18002 profile views
 1. Nick tau:Pablo_Escobar Plec pe data de:27/09/2016 Revin pe data de:05/10/2016 Zile inactive:8 Motivul:*
 2. el_Padrino

  Pablo Escobar

  Ms,esti un baiat de treaba meriti un dunhill si te las sa ma bati odata la fifa,desi puteai sa incerci si cu o alta poza...
 3. Nickname:Pablo_Escobar Level: 18 Varsta reala:22 Factiuni precedente: La Cosa Nostra-rank 6 De ce doresti sa te alaturi mafiei YKZ?:Vreau sa ma alatur mafiei YKZ deoarece liderul pe care il are in prezent este omul care m-a ajutat sa construiesc un imperiu in Nortenos,nu a tradat niciodata fratia noastra si vreau sa il ajut cum a ajutat si el la randul lui,de dragul vremurilor bune vom construi un imperiu si o fratie adevarata. In ce interval orar joci SA-MP?: Toata ziua Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare?:Da. Poti sa lucrezi in echipa?:Da. Poza /stats[OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: http://imgur.com/a/z4MX6 Alte precizari: #Cimentaru,#Nort14,#YKZ "Nu fiti niciodata slabi" & "Nu intretineti nici un regret in spiritul vostru".
 4. Nickname:Mitroglu Level: 8 Varsta reala: 18 Factiuni precedente:- De ce doresti sa te alaturi mafiei LCN?: Doresc sa ma alatur mafiei LCN pentru a castiga cat mai multe waruri si rivalwaruri,vreau sa demonstrez de ce sunt in stare. In ce interval orar joci SA-MP?: nu am un interval anume Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare?: Desigur Poti sa lucrezi in echipa?: Da Poza /stats[OBLIGATORIU]: Poza/pday [OPTIONAl Alte precizari:- "History wars remain written in the books, family history remains written in our hearts!"
 5. Nickname: Pablo_Escobar Level: 15 Varsta reala: 23 Factiuni precedente:Lider nortenos,LCN rank 6,Nortenos rank 6 De ce doresti sa te alaturi mafiei LCN?: Doresc sa ma alatur mafiei LCN pentru a castiga cat mai multe waruri si rivalwaruri si am multi prieteni aici. In ce interval orar joci SA-MP?: nu am un interval anume Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare?: Desigur Poti sa lucrezi in echipa?: Da Poza /stats[OBLIGATORIU]:http://imgur.com/a/kfKLM Poza/pday [OPTIONAl : Alte precizari:nu am "History wars remain written in the books, family history remains written in our hearts!"
 6. Nickname :Pablo_escobar Level :14 Varsta reala :23 Factiuni precedente : Lider Nortenos,La Cosa Nostra R-6 Factiunea actuala :Nortenos De ce doresti sa te alaturi clanului WuTang ? :Deoarece am multi prieteni aici si doresc sa impartasesc impreuna cu ei multe momente frumoase. Poza cu /stats : Alte precizari :NU #Acceptat.
 7. Nickname:Pablo_Escobar Level: 7 Varsta reala: 22 Factiuni precedente: Lider Nortenos De ce doresti sa te alaturi mafiei LCN?: Vreau sa ma intorc la factiunea in care m-am distrat la inceputul eg-ului si sa imi ajut un prieten drag. In ce interval orar joci SA-MP?: 14:00 - 00:00 Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare?: da Poti sa lucrezi in echipa?: da Poza /stats[OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: http://imgur.com/ZFKep00 Alte precizari:NU "History wars remain written in the books, family history remains written in our hearts!"
 8. Adevarat bro.Sa nu uitam ca pe timpuri erau cele mai puternice factiuni care castigau tot de dm..dar fiecare generatie se schimba. Pro ambele.
 9. Nickname:Pablo_Escobar Level: 7 Varsta reala: 22 Factiuni precedente: Lider Nortenos De ce doresti sa te alaturi mafiei LCN?: Vreau sa ma intorc la factiunea in care m-am distrat la inceputul eg-ului si sa imi ajut un prieten drag. In ce interval orar joci SA-MP?: 14:00 - 00:00 Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare?: da Poti sa lucrezi in echipa?: da Poza /stats[OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: http://imgur.com/nllr8Yz Alte precizari:NU
 10. Yoruichi,cred ca asa se scrie.