Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stefan94

Oz The Great And Powerful

Recommended Posts

-Poster: 34h8m8n.jpg

 

 

-Regia/Autori: L. Frank Baum (si Mitchell Kapner

 

-Roluri/Actori: James Franco, Michelle Williams si Rachel Weisz

 

-Gen: Adventure | Fantasy

 

-Data lansarii: 8 March 2013

 

-ScurtaPrezentare: “Grozavul si puternicul Oz” (Oz: The Great and Powerful), noua productie cinematografica marca Disney, ilustreaza originile iubitului personaj, creat de L. Frank Baum, acum mai bine de 100 de ani.

 

Povestea incepe odata cu alungarea lui Oscar Diggs (James Franco), un magician de circ cu principii etice discutabile, din prafuitul Kansas . Acesta ajunge astfel pe Taramul lui Oz, un loc plin de viata si crede ca a dat norocul peste el: aici ar putea deveni faimos si s-ar putea imbogati. Insa, in scurt timp, cunoaste trei vrajitoare de-ale locului, Theodora (Mila Kunis), Evanora (Rachel Weisz) si Glinda (Michelle Williams), care nu sunt sigure ca acesta este marele vrajitor pe care il asteptau cu totii.

Fara sa vrea, magicianul devine implicat in problemele noii lui tari si ale locuitorilor acesteia si trebuie sa isi folosesca talentul si farmecele pentru a deosebi binele de rau, inainte sa fie prea tarziu. Astfel, Oscar se transforma in “Grozavul si Puternicul Magician din Oz” si in acelasi timp, devine un om mai bun.

 

-Sursa: http://www.imdb.com/title/tt1623205/

 

-Trailer:

Share this post


Link to post
Share on other sites

M-am uitat cu varumio are 4 ani cand nu aveam ce face la asta 21.gif Ciudat dar ia placut si am reusit sa il adorm cand incercati sa adormiti copii uitati-va cu ei la asta 21.gif Asa in general e misto filmul :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Closed!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...