Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stefan94

The Lorax

2 posts in this topic

-Poster: 148dkwj.jpg

 

 

-Regia/Autori: Ken Daurio si Dr. Seuss

 

-Roluri/Actori: Zac Efron, Taylor Swift si Danny DeVito

 

-Gen: Animation | Comedy | Family

 

-Premiera: 2012

 

-ScurtaPrezentare: Creatorii animatiei Despicable Me (Sunt un mic ticalos) si faimosul Dr. Seuss prezinta LORAX, PROTECTORUL PADURII, o adaptare in 3D dupa povestea clasica a unei creaturi a padurii care ii molipseste pe cei din jur cu puterea de a spera. Aventurile animate urmaresc peripetiile unui baiat de 12 ani care cauta acel lucru unic care ii va aduce afectiunea fetei de care s-a indragostit. Pentru a-l descoperi, el trebuie sa afle care e povestea morocanosului, dar simpaticului Lorax, care se lupta pentru a-si proteja lumea in care traieste.

 

Danny DeVito isi impumuta vocea personajului principal, Lorax, iar Ed Helms, enigmaticului personaj Once-ler. Animatia a atras superstaruri precum Zac Efron, care ii da voce lui Ted, idealistul care se afla în cautarea lui Lorax, Taylor Swift, care e Audrey, fata visurilor lui Ted, Rob Riggle este mogulul finantelor, iar indragita actrita, veterana Betty White ii da voce inteleptei bunici a lui Ted, Norma.

 

LORAX, PROTECTORUL PADURII este al treilea film de animatie creat de Universal Pictures si Illumination Entertainment, dupa Despicable Me şi Hop

 

-Sursa: http://www.imdb.com/title/tt1482459/

 

-Trailer: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1bHdzTUNw-4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Topic vechi!

 

 

Closed!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.