Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Radu_Toretto

[Finished][Concurs] Prezinta-ti jocul favorit !

Recommended Posts

Prezinta-ti jocul favorit !

 

Be+Creative+PS.jpg

 

Dupa cum spune si titlul topicului, fiecare dintre voi are privilegiul de a-si prezenta jocul favorit in concursul ce urmeaza.

 

Concursul se desfasoara intr-un mod simplu : iti alegi un joc si ii faci o prezentare in acest topic, printr-un reply.

Nu este impus un model anume. Sunteti liberi sa decideti cum va organizati.

Daca userul X si-a ales un anumit joc, nu inseamna ca userul Y nu are voie sau nu are dreptul sa prezinte acelasi joc. Daca cele doua prezentari sunt diferite, nu este nici o problema.

Conteaza foarte mult complexitatea prezentarii. Degeaba colorati cu toate culorile si alte chestii daca nu este de calitate. Incercati sa folositi cat mai multe informa.tii (o descriere, categoria jocului, cerinte, experiente personale, poze / video-uri proprii, pareri, etc etc).

 

Ca regula generala : nu se accepta prezentarile copiate din alte parti. Sunteti descalificati + suspend 3 zile.

 

Concursul incepe astazi si se incheie Sambata 4 august, urmand apoi votarea candidatilor.

 

Premii :

 

Locul 1 : V.I.P doua saptamani fara beneficii.

Locul 2 : Member Title la alegere.

Locul 3 : 2x Warn Down.

 

Mult succes si respectati cele scrise mai sus, nu vreau sa dau pedepse. 1.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

ReviewNeed For for Speed: The Run

 

Need for Speed : The Run este un joc de curse , dupa cum spune numele ; Un joc exceptional cu o grafica care te da pe spate , la inceput este o scena in care trebuie sa scapi dintr-o masina si apoi sa fugi de niste mafioti cu o masina furata .

 

 

 

Grafica este una exceptionala , m-a impresionat , la momentul de fata acesta este cel mai realist Need for Speed de pana acum . Damage-ul masinilor , geamurile , farurile , luminile , peisajele sunt exceptionale , m-au dat pe spate .

nfs-the-run-run-to-the-hills-01.jpg

 

 

Actiunea prezinta o cursa dintre San Francisco si New York , in care trebuie sa ajungi pe locul 1 si sa depasesti un numar de participanti . La acest joc exista si level , acesta creste cu cat faci mai multe 'scamatorii' , depasiri riscante, drifting . Pe fiecare portiune de cursa , trebuie sa depasesti un numar de masini , acesta variaza in functie de dificultate . Cursele sunt unite , in unele trebuie sa depasesti iar altele sunt cu checkpoint-uri , in care trebuie sa scoti un anumit timp. Exista si curse in care trebuie sa depasesti si sa ramai in fata adversarului un anumit numar de minute , pe langa toate aceste , esti urmatit si de politie si mafioti . In cadrul acestui joc sunt si momente in care ramai fara masina si trebuie sa evadezi pe jos .

review-need-for-speed-the-run-grafica-te-lasa-fara-cuvinte_1.jpg

 

Trailer

http://www.youtube.com/watch?v=3h1QaFzcJXU

 

 

 

Cerinte de sistem

MINIMUM PC REQUIREMENTS:

  • OS: Windows Vista SP2 32-bit
  • DirectX: DirectX 10
  • Processor: 3.0 GHz Intel Core 2 Duo or AMD Equivalent
  • Memory: 3 GB
  • Hard Drive: 18 GB
  • Graphics card (AMD): 512 MB RAM ATI Radeon 4870 or higher performance
  • Graphics card (NVIDIA): 512 MB RAM NVIDIA GeForce 8800 GT or higher performance
  • Sound card: DirectX Compatible
  • Keyboard or Gamepad or Steering Wheel
  • DVD Rom Drive
  • Online: 512 KBPS or faster Internet connection

RECOMMENDED:

  • OS: Windows 7 SP1 64-bit
  • DirectX: DirectX 11
  • Processor: 3.0 Mhz Intel Core 2 Quad or AMD Equivalent
  • Memory: 4 GB
  • Hard Drive: 18 GB
  • Graphics card (AMD): 1024 MB RAM ATI Radeon 6950
  • Graphics card (NVIDIA): 1024 MB RAM NVIDIA GeForce GTX560
  • Sound Card: DirectX Compatible
  • Keyboard or Gamepad or Steering Wheel
  • DVD Rom Drive
  • Online: 512 KBPS or faster Internet connection

Share this post


Link to post
Share on other sites

Football Manager 2012

 

Football-Manager-2012.jpg

 

Football Manager 2012 este un joc ce nu se bazeaza foarte mult pe fotbal propriu-zis ci pe partea manageriala. Cei de la SEGA (creatorii jocului) sunt celebrii pentru punctarea fiecarui detaliu la fiecare jucator din fiecare liga, fiecare continent ( skill-urile fiecarui jucator, echipele pe la care a trecut in ce timp, sub ce forma de intelegere fie el imprumut ori transfer, contractele pe care jucatorul respectiv le-a avut si in ce timp, statistici cu privire la eficacitatea jucatorului, date personale despre acesta ). Luam un caz din Romania de la echipa FC Arges din Liga a 2-a Seria a II-a - Cosmin Nastasie.

Conform unei surse ( Wikipedia ) - Cosmin Nastasie este un fotbalist roman care evolueaza pe postul de mijlocas ofensiv. (n 22iunie 1983, Sibiu)

Cateva poze din joc cu jucatorul Alb-violetilor.

image.png

 

image.png

 

image.png

 

Din pacate cei de la SEGA nu au obtinut toate drepturile de autor (din lipsa de fonduri) pentru toate ligile pentru a putea atasa poze la toti jucatorii dar exista patchuri cu astfel de lucruri. Fiecare detaliu este luat in seamna in acest joc moralul jucatorilor, tactica, postul in care este pus un jucator, fiecare cuvant pe care il spui echipei poate influenta in bine sau in rau.

Spre exemplu eram la Liverpool si am schimbat capitanul pentru un singur meci. Carragher nemultumit de acest lucru a vorbit cu staff-ul echipei iar in urmatoarea saptamana am fost demis din functia de antrenor ar cormonarilor. Ceea ce vreau sa punctez este ca trebuie sa fi atent cu orice detaliu sa pregatesti fiecare meci in mii de feluri. Mi s-a intamplat sa bat pe Manchester UTD pe Old Trafford cu 2-0 iar in urmatoarele 7 meciuri numai infrangeri ( am scris istorie pentru Liverpool - recordul de infrangeri la rand )

 

image.png

 

Jocul are si modul 3D in care poti vedea mai bine jocul echipei, cum decurge acesta:

 

 

 

System Requirments:

Operating System: Windows XP, Vista, 7

Processor: Intel Pentium 4 @ 1.5 GHz, AMD Athlon XP 1500+

Memory RAM: 512MB

Video Memory: 128MB

Sound card: DirectX Compatible

Hard disc: 2GB

Other: Keyboard and Mouse nVidia GeForce FX 5900, ATI Radeon 9800

 

Alte poze din joc:

 

image.png

 

image.png

 

image.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Call Of Duty Modern Warface 3

 

 

Call of Duty pur si simplu defineste termenul de joc video în zilele noastre. Anual, seria-mamut de la Activision vinde zeci de milioane de copii, aceste titlurile fiind îmbratisate atat de gamerii hardcore, cât si de jucatorii de ocazie. Campaniile scurte, dar extrem de spectaculoase,si mai ales multiplayer-ul rapid si foarte usor de prins au ra;mas elementele definitorii ale seriei înca; de la primul titlu Modern Warfare (2007), po.pu.laritatea Call of Duty (si conturile celor de la Activision) crescând de la un an la urmatorul.

 

Semne de întrebare au aparut dupa lansarea lui Call of Duty: Modern Warfare 2, când, dupa un proces cu publisher-ul Activision, o parte a studioului producator Infinity Ward a parasit compania, trecând în curtea Electronic Arts. Din fericire, în timp ce Treyarch s-au ocupat de Call of Duty: Black Ops, Infinity Ward a beneficiat de intervalul de timp necesar pentru a se pune din nou pe picioare. si, cu ajutorul celor de la Sledgehammer Games, au reusit sa finalizeze Call of Duty: Modern Warfare 3, poate cel mai spectaculos titlu Call of Duty al ultimilor ani si un final demn de trilogia Modern Warfare

 

zMDMD.jpg

 

 

Trebuie spus înca de la început, daca va asteptati la cine stie ce revelatie de la acest al treilea titlu al subseriei Modern Warfare, ar trebui s-o cautati în alta

parte. Noul Call of Duty respecta la sange regulile dupa care s-a ghidat seria în ultimii ani, îmbunatatind însa aproape fiecare aspect ce putea fi îmbunatatit.Povestea, sa fim sinceri, nu prea conteaza atat de mult: este de ajuns sa stim ca Makarov este un ultranationalist rus, care prin intermediul evenimentelor ce au avut loc în primele doua titluri Modern Warfare, a reusit sa asmuta întreaga arma.ta ruseasca asupra Statelor Unite ale Americii si aliatilor acestora din Europa.

 

Asa cum ii sta bine oricarui titlu Call of Duty, si în Modern Warfare 3 vom fi nevoiti sa întruchipam mai multi soldati pe diferite campuri de lupta, în încercarea de a stopa planurile malefice ale lui Makarov. Personaje îndragite ale seriei precum capitanul Price si Soap MacTavish se întorc si în Modern Warfare 3, alaturi de eroi noi, cum ar fi Frost (un agent Delta Force) sau o garda de corp a presedintelui Federatiei Ruse.

 

 

 

EKtOJ.jpg

 

 

Mai importante decat numele personajelor sunt situaţiile în care acestea sunt aruncate pe parcursul jocului. si în cadrul titlurilor anterioare seria Call of Duty s-a

facut remarcata gratie anumitor misiuni foarte teatrale si spectaculoase, însa niciodata lucrurile parca nu au fost atat de explozive precum în Modern Warfare 3.

 

Practic, fiecare nivel al acestui joc este un adevarat spectacol din acest punct de vedere, cu batalii care se duc pe strazile distruse ale New York-ului, in metroul londonez, la baza Turnului Eiffel, pe plaja din Hamburg sau chiar în avionul prezidential rusesc. Lasand la o parte impactul de moment al acestui gen de situatii, Modern Warfare 3 reuseste sa se apropie poate cel mai mult de intensitatea primelor titluri Call of Duty, in care senzatia de razboi real era mult mai pronuntata.

 

kjFj2.jpg

 

 

 

 

Totusi, pe cat de dramatice si spectaculoase sunt misiunile din Modern Warfare 3, pe atat de simplist a ramas gameplay-ul, jocul produs de Infinity Ward si

Sledgehammer limitandu-se la fi un shooter scriptat, fara prea multa libertate de miscare. Sunt pastrate si momentele in care actiunea alterneaza intre controlarea directa a unui grup de soldati de la sol si sustinerea acestora din inaltul cerului, cu ajutorul suportului aerian.

 

Conform traditiei seriei, campania single player compenseaza spectaculozitatea extrema cu o durata de joc limitata, povestea din Call of Duty: Modern Warfare 3 putand fi dusa la bun sfarsit în 5-6 ore pe dificultate normala. Totusi, punctul forte al seriei, cel putin în ultimii ani, n-a fost campania single player, ci nebunia din multiplayer. Din acest punct de vedere, Modern Warfare 3 este exact ceea ce ti-ai putea dori de la un titlu Call of Duty.

 

 

JvEl3.jpg

 

 

 

Sunt incluse nu mai putin de 16 harti dedicate modurilor competitive din Modern Warfare 3, un numar arhisuficient de niveluri pentru a-i tine ocupati si pe cei mai infocati fani ai seriei, cel putin pana la aparitia primelor pachete DLC. Ca o bila neagra, toate aceste harti merg pe aceeasi idee: spatii inchise, claustrofobice cateodata, in care viteza de reactie conteaza mai mult decat o eventuala planificare atenta. Insa cam aceasta a fost reteta Call of Duty în ultimii ani, iar producator ii au preferat sa nu modifice radical o formula care s-a dovedit a avea succes.

 

Totusi, anumite sisteme au fost regandite, cum ar fi killstreak-urile sau upgrade-urile armelor. Jucatorii sunt lasati acum sa-si personalizeze rasplatile pe care le primesc în urma killstreak-urilor, existand trei clase din care poate alege: Assault (dedicat jucatorilor care pun accentul pe eliminarea constanta a adversarilor), Specialist (pentru jucatorii cu adevarat buni, ofera pana la trei perk-uri suplimentare pe masura ce killstreak-ul creste) si Support (streak dedicat celor ce nu pun neaparat accentul pe uciderea adversarilor, ci mai degraba pe indeplinirea de obiective, nu se reseteaza atunci cand personajul controlat moare).

 

 

F1KF8.jpg

 

 

 

In ceea ce priveste armele, acestea beneficiaza acum de propriul lor sistem de progresie in nivel: cu cat mai mult folosesti o arma, cu atat mai eficienta devine aceasta. De asemenea, diferitele accesorii ce pot fi deblocate sunt atribuite fiecarei arme în parte, nemaifiind posibila montarea unei lunete pe o arma pe care n-ai folosit-o niciodata. Au fost introduse si moduri de joc noi, precum Kill Confirmed, in care, pentru a acumula punctele rezultate din doborarea unui oponent, trebuie sa-i culegi si dogtag-ul. Astfel, camperii sunt fortati sa iasa la vedere, desfasurarea jocului devenind astfel mai fluenta si mai placuta.

 

Pe langa multiplayer-ul competitiv, în Call of Duty: Modern Warfare 3 se intoarce si componenta cooperativa Spec Ops, de aceasta data divizata insa in doua moduri de abordare diferite. Pe de-o parte, avem de-a face cu misiunile cooperative clasice, în care doi jucatori trebuie sa lucreze împreuna pentru a rezolva o serie întreaga de obiective. Alternativ, Survival îi pune pe jucatori fata în fata cu val dupa val de atacatori, obiectivul fiind, dupa cum o spune si numele, supravietuirea cu orice pret. Desi nu este nimic nemaivazut pana acum, aceasta aditie adauga si mai multa valoare unui pachet si asa foarte cuprinzator.

 

 

4WcLq.jpg

 

 

 

Lasand la o parte insa gameplay-ul propriu-zis, o surpriza cu adevarat placuta a fost modul cum se prezinta Modern Warfare 3 din punct de vedere grafic. Desi au avut la dispoziţie o tehnologie nu tocmai de ultima ora, studiourile Infinity Ward si Sledgehammer au folosit-o cum nu se poate mai bine, eventualele lipsuri fiind compensate din plin de punerea în scena foarte atenta a tuturor situatiilor din joc, precum şi de fluenta cu care Modern Warfare 3 ruleaza, atat pe PC, cat si pe console. Si restul elementelor ce tin de prezentare sunt la fel de bine realizate, sunetul sau vocile actorilor fiind din nou la inaltime.

 

Desi anul acesta Call of Duty a avut de infruntat o concurenta acerba (Battlefield 3), putem spune ca Infinity Ward si Sledgehammer s-au achitat cu brio de mai toate sarcinile pe care si le-au propus. Campania single player concluzioneaza într-un mod mai mult decat satisfacator trilogia Modern Warfare, iar multiplayer-ul ii va tine în priza mult timp de acum încolo pe fani. Într-adevar, Call of Duty: Modern Warfare 3 nu revolutioneaza, insa slefuieste pana aproape de perfectiune elementele care au consacrat aceasta serie de-a lungul timpului.

 

 

 

Cerinte :

  • Minime :

OS: Windows XP, Vista, Windows 7

CPU: Core 2 Duo 1.8 GHz – Athlon 64 X2 Dual Core 4600+

RAM: 2GB

Video Card: 256 MB with shader model 3

HDD: 16 GB

DirectX 9

  • Recomandare :

OS: Windows XP, Vista, Windows 7

CPU: Pentium Dual Core E6600 3.06GHz – AMD Phenom 8750 Triple-Core

RAM: 3GB

VIdeo Card: 512 MB mit shader model 3, GeForce GT 210 , Radeon HD 5450

HDD: 16 GB

DirectX 9

 

 

Din experienta mea , jocu esti unul extrem de captivant , eu lam cumparat ca sa pot juca , jocul ne gasindul pe internet si pe modul Multi Player .

Daca il cumparati , veti gasi servere foarte rar cu playeri multi .

 

Descalificat + Suspend 3 zile.

Review copiat : http://www.go4games.ro/stiri-si-articole/shooter/call-of-duty-modern-warfare-3-review-spectacolul-razboiului-8987288

Share this post


Link to post
Share on other sites

CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2

2d6ryq8.png

 

Call of Duty: Modern Warfare 2 este un joc FPS (First Person Shooter) pentru Windows (PC), Playstation 3 si X-Box 360 facut de Infinity Ward si publicat de Activision. Anuntul oficial al jocului a fost facut in data de 11 februarie 2009. Jocul s-a lansat în toata lumea pe 11 noiembrie 2009. Este al saselea joc din seria Call of Duty.

 

Personaje:

Capitanul John "Soap" MacTavish - principalul protagonist. Se întoarce de la Call of Duty 4: Modern Warfare, acum ca comandant al echipei Task Force 141.

Capitanul John Price - Protagonistul secundar . De asemenea, el se întoarce de la Call of Duty 4: Modern Warfare. A fost prizonier în Gulagul din Rusia,fiind ulterior eliberat.

Sergentul Gary "Roach" Sanderson - personajul principal.Este un membru al Task Force 141.

Locotenent Simon "Ghost" Riley - Membru al Task Force 141. De asemenea, el apare în revista: Modern Warfare 2: Ghost

Pvt.James Ramirez - Personaj jucabil. Este membru celui de-al 75th Ranger Regiment din coasta estica a SUA,în timpul invaziei ruse.

Pvt. First Class Joseph Allen ( Alexei Borodin)-soldat din echipa Ranger si agent CIA

Informatorul Nikolai-se întoarce din jocul precedent

Caporalul Dunn și Sergeant Foley: membrii Ranger care au desfasurat defensiva impotriva rusilor in Virginia si Washington.

 

Multiplayer and Spec Ops:

Odata cu terminarea „povestii”, tot ce mai ramane de facut e fie accesarea modului cooperativ, Spec Ops, fie a clasicului multiplayer competitiv. În cazul primei optiuni, obiectivele variaza de la „survival”,fie contra-timp, si ba chiar se poate juca si in modul cooperativ. Ca si în primul Modern Warfare, multiplayer-ul se bucura de un sistem de levelling care deblocheaza arme si abilitati noi pe masura ce obtii tot mai multa experienta.

 

Cerinte minime:

OS: Windows XP/Vista/7

Processor:Pentium 4 @ 3.2 GHz/AMD Athlon 64 3200+

Memory: 1 GB

Hard Drive: 12 GB Free

Video Memory: 256 MB NVIDIA GeForce 6600GT/ATI Radeon 1600XT

Sound Card: DirectX Compatible

DirectX: 9.0c

Keyboard and Mouse

 

 

 


 

Dupa parerea mea, acest joc este unul foarte bun ca si grafica (tinanta cont ca a fost lansat in 2009) cat si ca poveste. Eu zic ca este cel mai frumos joc din seria Call of Duty.

 

Descalificat + Suspend 3 zile.

Review copiat : http://ro.wikipedia.org/wiki/Call_of_Duty:_Modern_Warfare_2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Max Payne 3

 

 

Dupa ani de la moartea sotiei si a fiicei, ani de betii crancene, Max decide sa isi schimbe stilul de viata

 

 

review-max-payne-3-un-joc-de-care-nu-te-mai-poti-dezlipi_size6.jpg

 

 

 

Max Payne 3 este primul din trilogie care nu este creat de Remedy Entertainment, ci este facut in totalitate de catre cei de la Rockstar Games. Max Payne 1 a fost creat de finlandezii de la Remedy Entertainment si a fost facut doar pentru Windows iar Max Payne 2 a fost creat pentru Windows de catre Remedy Entertainment si pentru console de catre Rockstar Vienna.

 

Dupa ani de la moartea sotiei si a fiicei si dupa tot atatia ani de betii crancene, Max decide sa isi schimbe stilul de viata, asa incepe partea a treia a trilogiei Max Payne. Max se angajeaza ca garda de corp pentru unul dintre cei mai bogati oameni din Sao Paolo si intriga incepe la o petrecere caritabila la care o banda locala incearca sa il rapeasca pe angajatorul lui Max.

 

Chiar daca este foarte pretentios din punct de vedere al resurselor si grafica nu este cea mai buna din cate am vazut pana acum, Max Payne 3 te face sa stai lipit de calculator/consola prin gameplay si prin “povestea” jocului.

 

 

Gameplay

 

Modul in care schimbi armele se poate realiza atat cu “scroll”-ul de la mouse, cat si cu tastele 1,2,3,4.

 

9 este tasta cu care faci drop la arma.

 

Un lucru deranjant, dar care nu este un bug, este ca daca omori o gramada de “bad guys” si la un moment dat unul dintre ei are sansa sa te omoare pe tine, esti dat tocmai la “checkpoint”, care checkpoint poate fi destul de departe.

 

Mi-a placut cum au realizat smecheria cu “painkillers”. In Max Payne 1 si 2 daca aveai “painkillers” si erai impuscat mortal inainte sa apuci sa le folosesti, mureai. In noul Max Payne daca ai “painkillers” si nu apuci sa le folosesti, jocul te trimite intr-un fel de slow motion, care dureaza cateva secunde. Daca in aceste cateva secunde reusesti sa omori un inamic, supravietuiesti, daca nu, mori.

 

Unele dintre misiuni trebuie terminate intr-un anumit timp. Chiar daca nu apare nici un cronometru pe ecran la un moment dat apare o secventa in care persoana pe care trebuia sa o salvezi moare/este rapita etc si jocul iti afiseaza un mesaj de FAILED.

 

 

Grafica

Pentru cei 28.3 GB de HDD pe care ii ocupa si pentru cerintele de sistem pe care le are, Max Payne 3 nu m-a prea surprins prin grafica pe care o are. Inteleg ca este frumos sa vezi cum sare sangele din inamicii pe care ii impusti, ca pentru ultimul inamic ai o camera speciala si vezi cum se duce glontzul inspre el si il loveste, dar costul de resurse mi se pare exagerat.

Cred ca am o problema cu BattleField 3, care pur si simplu m-a uimit, si de aceea nu consider aceasta grafica extraordinara.

Unul dintre capitole incepe prin a-l vedea pe Max cum coboara dintr-o barca sarind in apa. Detaliile apei nu sunt tocmai excelente si cred ca era mult loc de mai bine.

Chiar daca grafica nu mi se pare stralucita mi-a placut modul in care sunt realizate cutscene-urile si replicile pe care le are Max in timpul acestor cutscene-uri. Nu am putut sa nu observ cum raman bucatile de sticla sparta prinse inca in rama dupa ce un glont a trecut printr-un geam, asta este foarte bine realizat. Mi-a mai placut si minutiozitatea detaliilor in care este realizat personajul principal, pana si fiecare fir din barba este explicit conturat.

 

 

Buguri

Setarea tuturor detaliilor grafice la maximum, pe langa faptul ca ocupa 1879 MB din memoria video, nici nu se incadreaza bine in fullscreen si mi se vede tot windowed. Rezolutia jocului 1920x1080 si rezolutia din Windows este aceeasi. Dupa ce faci setarea, trebuie sa mai dai si un ALT+ENTER ca sa realizeze ca tu vrei de fapt sa il vezi in FULLSCREEN.

La analiza de “clues”:

  • daca te-ai uitat la un anumit obiect, ai murit, si vii din nou si te uiti la el, Max repeta povestea despre acel anumit obiect.
  • daca te-ai uitat la un obiect si apoi mai tragi vreo cateva focuri si te uiti din nou la acel obiect, Max nu mai repeta povestea dar tot ramane si se uita la el numai ca nu se mai aude nici un sunet si nu mai apare nici un “subtitle”.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QPc9LhKA5C4

 

System Requirements:

LOWEST REQUIREMENTS

• Windows 7/Vista/XP PC (32 or 64 bit)

• Intel Dual Core 2.4 GHZ or AMD Dual Core 2.6 GHZ, or better

• 2GB System RAM

• NVIDIA® GeForce 8600 GT 512MB RAM or AMD Radeon™ HD 3400 512MB RAM

LOW REQUIREMENTS

• Windows 7/Vista/XP PC (32 or 64 bit)

• Intel Dual Core 3GHz or AMD equivalent

• 3GB System RAM

• NVIDIA® GeForce 450 512MB RAM or AMD Radeon™ HD 4870 512MB RAM

HIGH REQUIREMENTS

• Windows 7/Vista (32 or 64 bit)

• Intel i7 Quad Core 2.8Ghz or AMD equivalent

• 3GB System RAM

• NVIDIA® GeForce 480 1GB RAM or AMD Radeon™ HD 5870 1GB RAM

HIGHEST REQUIREMENTS

• Windows 7/Vista (64 bit)

• Intel i7 3930K 6 Core x 3.06 GHZ or AMD FX8150 8 Core x 3.6 GHZ

• 16GB System RAM

• NVIDIA® GeForce® GTX 680 2GB RAM or AMD Radeon™ HD 7970 3GB RAM

GAME WAS TESTED ON

• Windows 7(64 bit)

• Intel i7-2600 3.40GHz

• 8GB System RAM

• NVIDIA® GeForce® GTX 560 Ti 2GB RAM

 

Descalificat + Suspend 3 zile.

Share this post


Link to post
Share on other sites

G.T.A.(Grand Theft Auto) San Andreas

 

 

GTA_sanandreas_2_1024-747588.jpeg

 

 

Acesta este un joc creat de cei de la Rockstar Games. Acestia au facut o treaba foarte buna la creerea unui joc RPG de calitate cu grafica cat de cat acceptabila gameplay-ul foarte bun chiar daca in joc mai apar probleme de textura sau alte buguri nesemnificative. Tin sa mentionez jocul este bazat pe o poveste reala.

 

 

Povestea jocului este una foarte controversata asa ca aceasta te tine in priza in timpul jocului. Povestea este despre un baiat pe nume CJ(Carl Johnson) care la un moment dat pleaca din orasul sau natal in alt oras la munca. Dupa cativa ani CJ se intoarce in oras, mama lui murise, iar prietenii lui din copilarie nu mai erau aceia pe care ii stia el. Acum intors acasa vrea sa restabileasca lucrurile si sa preia controlul cartierului. Pana la finalul jocului majoritatea prietenilor te tradeaza doar unul te-a tradat din obligatie dar tu il omori, aceea fiind ultima misiune a jocului.

 

G.T.A. San Andreas este un joc foarte jucat mai ales Multiplayer.

 

 

Cerintele jocului nu sunt foarte mari asa ca poate fi jucat de mai toata lumea.

 

 

 

Trailer:

 

 

 

 

 

 

GTA: San Andreas System Requirements:

 

 

Minimum System Requirements:

1GHz Intel Pentium III or AMD Athlon Processor

256MB of RAM

8x DVD-ROM Drive

3.6 GB of free Hard Disk space for a minimal install

64MB Video Card with DirectX 9 compatible drivers ("GeForce3" or better)

DirectX 9 compatible Stereo Sound Card

Keyboard & Mouse

 

 

Recommended System Requirements

 

Intel Pentium 4 or AMD Athlon XP processor (or better)

384(+) MB of RAM

16x DVD-ROM drive

4.7 GB of free Hard Disk space for a full install

128(+) MB Video Card with DirectX 9 compatible drivers ("GeForce4" or better)

DirectX 9 compatible Surround Sound Card

Game pad with twin axis analog controls (USB or Joystick Port)

Keyboard & Mouse

Share this post


Link to post
Share on other sites

Counter-Strike

 

250px-Cs_logo.jpg

 

Counter-Strike este un mod al cunoscutului joc video Half-Life ce face parte din clasa jocurilor First-Person Shooter (FPS) tactic, abreviat "CS", realizat de Minh Le si Jess Cliffe. Acest mod a fost dezvoltat intr-o serie de variante de la lansarea originala, ce contine in prezent Counter-Strike Condition Zero, Counter-Strike Source si Counter-Strike pentru platforma Xbox. Ultima versiune a acestui joc, Counter-Strike Source este bazata pe motorul Source dezvoltat pentru Half-Life 2 de catre Valve Corporation.

 

Semne ale influentei majore pe care Counter-Strike o exercita pot fi vazute în aparitia unor mod-uri pentru jocuri ca Quake III Arena, Unreal Tournament si alte FPS-uri ca Global Operations, America's Army, Call of Duty, True Combat Elite si multe altele.

 

Din luna mai a anului 2006 pana in prezent Counter-Strike este cel mai jucat FPS din lume. In anul 2002 erau peste 30.000 de servere po######te pe Internet pentru Counter-Strike, al doilea fiind Unreal Tournament cu aproximativ 9.800 de servere. In 2004 statisticile GameSpy aratau ca peste 85.000 de utilizatori jucau simultan Counter-Strike, iar in 2006, Steam arata cu regularitate ca 200.000 de utilizatori joaca Counter-Strike.

 

Gameplay

 

In Counter-Strike jucatorii trebuie sa aleaga intre teroristi si fortele speciale anti-tero, fiecare opozitie avand 4 tipuri de jucatori diferiti.

 

Fiecare jucator primeste initial o suma de bani setata de administratorul server-ului, cu care poate cumpara echipamente. Ei primesc initial un pistol (Heckler & Koch USP 45 pentru anti-tero si Glock 18c pentru teroristi).

 

La inceputul rundei, jucatorii nu se pot deplasa sau trage pentru cateva secunde, in acest timp ei pot cumpara armament si echipamente.

Echipele sunt puse la pozitii diferite, de multe ori baze sunt plasate la capetele opuse ale hartii.

 

Membri echipei primesc bonusuri in bani daca ucid un membru oponent, daca salveaza un ostatic, daca membrul este terorist si plaseaza o bomba sau daca membrul este anti-tero si dezamorseaza bomba. De asemenea el primeste la urmatoarea runda mai multi bani daca echipa respectiva castiga.

 

Jucatorii ucisi in lupta intra in mod de spectator unde pot "zbura" liberi dar nu pot comunica cu cei vii (exceptie daca acest lucru este setat de administrator in consola). La inceputul rundei urmatoare, ei primesc din nou echipamentul initial.

 

Obiectivele ambelor echipe difera de tipul de harta ales.

 

Tabela de scor arata scorul echipelor conform statisticilor pentru fiecare jucator numele, scorul (cati jucatori a ucis), deaths (de cate ori a murit) si ping-ul (sau LAG-ul in milisecunde). Tabela de scor indica de asemenea si daca un jucator este mort, VIP, sau tine bomba, desi echipa opusa nu poate vedea decat daca jucatorul este mort (sau daca este VIP numai pe unele servere).

 

Lista tipurilor de joc

 

Oficiale

 

Hostage Rescue (Salvarea ostaticilor) - Trupele anti-tero trebuie sa salveze ostaticii pentru a castiga, iar teroristi sa ii impiedice.

Bomb Defusal (Dezamorsarea bombei) - Un terorist ales la intamplare primeste o bomba, el o poate planta la una din zonele cheie ale hartii. Dupa ce planteaza bomba ea se va detona automat dupa cateva secunde. Daca trupele anti-tero ajung la timp si o dezamorseaza ei castiga iar daca nu teroristi castiga.

Assasination (Asasinare) - Un membru anti-tero este ales la intamplare pentru a deveni VIP, acesta nu poate cumpara nimic, are decat un pistol si are armura mai mare decat orice jucator. Trupele anti-tero trebuie sa protejeze VIP-ul si sa-l ducă teafar la un punct de siguranta (cel mai folosit este elicopterul), iar teroristi trebuie sa ucida VIP-ul.

 

Neoficiale

 

Nu exista o lista exacta de tipuri de jocuri neoficiale din cauza ca oricine ar putea inventa un nou tip de joc sau încalca regulile unui tip de joc neoficial.

Fight Yard (Curtea de razboi) - Aici membrii echipelor trebuie sa se lupte folosind obiectele din jur ca acoperire. De obicei aceste harti nu au zona de cumparat echipament dar armele se gasesc prin jur.

Sniper War (Razboiul lunetistilor) Membrii echipelor trebuie sa ucida echipa adversa folosind arme cu luneta. De obicei aceste harti includ si turnuri de tragere, iar armele se gasesc prin jur.

Combat Skill (Indemanare de razboi) - Membrii echipelor trebuie sa ucida echipa adversa folosind armele din jur, sau cumparate (daca este inclusa zona pentru cumparare în harta) si obiectele ca acoperire.

Knife Arena (Arena cutitelor) - Membrii echipelor trebuie sa ucida echipa adversa folosind doar cutite.

Grenade War (Razboiul grenadelor) - Membrii echipelor trebuie sa ucida echipa adversa folosind doar grenade.

Gun Game (Jocul armelor) - Membrii echipelor ucid membrii adversi pentru a se avansa la un nivel superior. Cu cat nivelul jucatorului este mai mare cu atat primeste arme mai bune decat cele precedente.

Zombie Maps (Hartile cu zombie) - Aici toti membrii echipei sunt zombie, ei trebuie sa atace ceilalti membri ai echipei adverse doar cu un cutit pentru a-i trece de partea lor.

Death Match (Meciul mortii) - Aici jucatorii trebuie sa se ucida intre ei fara echipe, iar ultimul ramas castiga.

Surf - Aici jucatorii trebuie sa surfeze pe niste "pante", sa gaseasca arme si sa se ucida. In general, in astfel de harti, daca un om cade jos de tot ajunge intr-o "inchisoare", care poate fi deschisa prin mai multe butoane apasate.

Respawn (Reinviere) - Aici jucatorii isi pot alege orice arme vor ei (un set de arme; ex: Desert Eagle si M4A1). Ei, cand mor, nu trebuie sa astepte sa moara toata lumea, ci, pur si simplu, reinvie.

Death Run (Cursa mortala) -In acest tip de joc anti-tero trebuie sa parcurga un traseu cu obstacole in timp ce un singur tero activeaza capcane.Anti-tero prinsi de acele capcane sunt ucisi si trebuie sa astepte pana cand toti anti-tero au fost ucisi sau daca un anti-tero a ajuns la capatul traseului unde ia niste arme si de acolo porneste spre tero sa il omoare.Aici sunt si 4 tipuri de cutite care se pot schimba prin comanda:"say /knife" sau "say /cutit".

 

Cerinte minime

 

Intel Pentium® 233+ sau AMD K6-2+

32MB+ RAM

400+ MO spatiu pe Hard Disc

2x+ viteza CD-ROM

SVGA, high-color (32-bit)

placa de sunet compatibila Windows

32-bit Internet prin modem 28.8+ or LAN

 

 

Cerinte recomandate

Intel Pentium® 233+ or AMD K6-2+

48mb+ RAM

placa cu accelerator 3D

 

Descalificat + Suspend 3 zile.

Review copiat : http://ro.wikipedia.org/wiki/Counter-Strike

Share this post


Link to post
Share on other sites

L.A. Noire

la-noire-cover-art.jpg

 

L.A. Noire este un joc de actiune si aventura bazat mai mult pe investigatii, jocul a fost dezvoltat de catre Team Bondi din Australia si publicat de catre Rockstar Games. Jocul aparut pe data de 17 Mai 2011 pentru platformele Play Station 3 si Xbox 360, si pe 8 Noiembrie 2011 pentru PC

 

L.A. Noire este unul dintre cele mai anticipate jocuri ale anului 2011, LA Noire este efortul studioului Team Bondi de a creea o luma imersiva, o poveste cu detectivi cum vezi numai in filmele vechi si o atmosfera retro ca la carte.

 

Team Bondi il creeaza ca protagonist pe Cole Phelphs care isi incepe cariera de la un simplu politist de strada si termind la un detectiv intr-un costum bine croit.

 

Jocul este impartit in 20 de cazuri ce tin de diferite divizii ale politiei.Cole isi incepe treaba ca un simplu politist de patrula care patruleaza aleile Los Angelesului iar apoi acesta este promovat la Traffic,Homicide,Vice-Narcotics si Arson. Fiecare caz incepe cu un scurt intro in care se desfasoara crima iar apoi Cole isi ia partenerul, urca in masina si se deplaseaza la locul crimei.

LANbody-1-.jpg

Cole are in dotare un carnetel in care isi noteaza locatiile,indiciile si suspectii iar deschizand acest carnetele poti seta urmatoarea destianatie care va fi arata pe mini-map cu un steag galben.

 

La scena crimei cauti indicii in care trebuie sa fii atent unde se duce partenerul tau, cand esti in apropierea unui indiciu se aude un sunet iar Cole va examina obiectul gasit. Un caz are in general 14-15-16 indicii.Cel mai important indiciu in orice investigatie este victima iar cadavrul sau este primul obiect pe care protagonistul il va examina.Dupa examinarea locului crimei trebuie sa te indrepti ca casa familiei sale pentru a vorbi cu apropiatii sai. Aici ai ocazia de a conduce interogatorii, secvente in care intra in prim plan ani######le faciale deja faimoase ale jocului. Cand gasesti o cunostinta a victimei scoti carnetelul si il iei la intrebari.In timpul interogarii ai de ales intre Truth, Doubt si Lie.

 

LA%20Noire%20-%20Dumb%20Interrogation%20Face.jpg

 

Pe langa cele 20 de cazuri principale avem la indemana si 40 de misiuni secundare numite "Street Crimes", acestea pot fi accesate din interiorul masinii primind comenzi de la dispecerul politiei. Aceste misiuni sunt scurte si variate opreste un jaf , fugareste un infractor si altele. Daca esuezi misiunea trebuie sa te intorci in locul de unde a aparut prima data ca sa o poti relua.

 

500px-Death_From_Above_-_Street_Crime_-_L.A._Noire.jpg

 

500px-Bowling_Lane_Robbery_-_Street_Crime_-_L.A._Noire.jpg

 

 

Jocul contine circa 90 de masini pe care le poti gasi de-a lungul orasului,cele standard le poti gasi in parcari sau la margine de drum, iar cele mai rare te asteapta din diferita garaje apartinand politiei.

 

Din punct de vedere grafic LA Noire arata excelent si nu doar la ani######le faciale.

 

LANoire_111114_1647063.jpg

 

LA_Noire_screen_02.jpg

 

Trailer:

 

 

Cerinte de sintem:

Minimum:

 

OS: Windows XP SP3, Vista SP1, Windows 7

 

CPU: Intel Dual Core 2.2 GHz / AMD Dual Core 2.4 GHz

 

RAM: 2 GB

 

GFX: GeForce 8600 512 MB / Radeon HD 3000 Series 512 MB

 

HDD: 16 GB

 

Recomandat:

 

OS: 64-bit

 

CPU: Intel Quad Core 3.2 GHz / AMD Quad Core 3.2 GHz

 

RAM: 8 GB

 

GFX: GeForce GTX 580 1536 MB / Radeon HD 6850 1 GB

Share this post


Link to post
Share on other sites

world_of_warcraft_burning_crusade_logo.jpg

World of Warcraft Massively Multiplayer Online Role-Playing game adica un MMORPG creat de Blizzard Entertainment. World of Warcraft The Burning Crusade a fost lansat in anul 2007.

 

Despre joc

 

 

In acest joc ca in majoritatea RPG-urilor, controlezi un caracter creat de tine insuti. In acest joc explorezi reliefuri, duci la indeplinerea unor misiunii. La aceste misiunii tu poti fi raslplatit de obicei cu bani, obiecte si experienta care ajuta la cresterea nivelului tau, care da posibilitatea la unele abilitatii noi si mai multa putere. De asemenea jucatorii se pot duela intre ei, sau ducand razboaie factiunii inamice, unele razboaie la puteti duce in bettleground-uri (10v10) (15v15) sau duele in Arene(2v2), (3v3) si (5v5). Factiunile inamice nu isi pot vorbi unul altora.

 

La misiunii (quest-uri) poti fi ajutat de un prieten de level mai mare, sau daca misiunea este de un nivel mai mic decat al tau il poti face singur. Dar exista misiunii si in "Temnite" (Dungeon) unde ai nevoie o echipa de jucatorii pentru a termina Dungeon-ul. De obicei o echica este for###### din 5 jucatorii dar sunt si instante unde este nevoie de 10, 25, chiar si 40 de jucatori intr-o echipa.

 

 

Profesii

 

 

Acest joc iti ofera foarte multe posibilitatii de profesii pentru a castiga bani (gold). Sunt multe profesii, precum Cooking cu care faci mancare, Echanting cu care imbunatatesti armurile, armele si acesoriile, Alechemy cu care faci elixire si potiuni, Blacksmithing cu care faci arme si armuri, Engineering cu care faci mecanisme, First aid cu care faci bandaje pentru recuperarea vietii, Fishing cu care pescuiesti, Tailoring si Leatherworking cu care faci tesuturi si piele, Mining cu care exploatezi minereuri, Skinning cu care jupuiesti pielea animalelor, Jawelcrafting cu care creezi sockete.

 

Factiunii

 

alliance_racial_traits.jpg1263210096795_f.jpg

 

 

Exista doua factiunii: Alianta si Hoarda.

Alianta - Are urmatoarele rase: Human , Dwarf , Night Elf , Gnome si Dranei.

Hoarda - Are urmatoarele rase: Orc, Undead, Tauren, Troll si Blood Elf.

Races_You_Can_Choose_in_World_of_Warcraft_Gold.jpg

 

 

 

Clase

 

 

Exista mai multe clase din care poti alege: Druid, Hunter, Mage, Paladin, Priest, Rogue, Shaman, Warlock si Warrior.

1. Warrior - Este o clasa bazata pe putere (strenght) si durabilitate(Stamina). El are trei starii: Battle Stance, Defensive Stance si Berserk Stance, ultimele doua trebuie achizitionate prin niste questu-ri. Ca orice rasa el are 3 tipuri de talente: Arms, Protection si Fury. El nu foloseste ca alte rase mana, el se bazeaza pe Rage (furie), energie care se dobandeste cand ataci un adversar.

protection-warrior-tanking-guide-wow-276x300.jpg

2.Paladin - Este o clasa hibrid, care poate fi Tanker, Healer, sau DPS. Este singura rasa care are toate acestea incorporate. El este foarte cautat in raiduri pentru buff-urile sale. Aceasta clasa se bazeaza pe Mana. Ea este vazuta ca si buff-uitori sau Healeri.

135250801734.jpg

 

3.Rogue - Este ceea mai "josnica clasa" ar spune unii, dar este una foarte puternica. Un Rogue bine echipat greu poate fi batut la lupta corp la corp. El are foarte multe abilitatii dar este bazat pe ambuscade si a lua inamicii prin suprindere. El este cautat de asemenea pentru deschiderea usilor care necesita chei, deorece ei au Lockpicking. Ei se bazeaza pe Stealth, si pe cele 5 combo-uri care le face pe adversar cand foloseste o anumita magie, sau cand ataca.

Human_rogue.jpg

4.Warlock - Este o clasa care foloseste magia neagra. Ea se poate specializa in Aflliction Demonology si Destruction. Ea este o clasa care poate fi foarte usor batuta dar cu putina experienta poate fi foarte usor de folosit.

802829_766.jpg

5. Priest - Aceasta clasa este una dintre cele mai folosite in raid-uri deoarece da foarte bine Heal si are si anumite Buff-uri cu talentele Discipline si Holy. Ea este de temut si in PvP deorece pate da mari cantitati de damage datorita abilitatii lui din talentul Shadow.

night-elf-priest.jpg

6. Druid - Druizii sun o clasa care se pot transforma dupa bunul plac in: Bear form, Cat form, Aquatic, Travel form, Swift, Flight form, Moonkin form (care o poate achizitiona doar in talentul Balance) si Tree of life form (care poate fi achizitionata doar in talentul Restoration). Fiecare forma avantajeaza druidul in multe situatii. De exemplu daca esti pe Feral, cu Cat form dai o groaza de damage, dar in bear form rezisiti foarte bine, esti ca un tanker.

draft_lens17521661module147591831photo_1295295025druid5.jpg

7. Mage - Numele in sine spune tot. Ei se pot folosi de 3 elemente: Fire, Frost si Arcane. Aceasta clasa foloseste mana, si foloseste doar magii nimic altceva, precum shaman sau druid.

7648173human_mage_800x.jpg

8.Hunter - Este singura clasa care se bazeaza pe atacul de la distanta cu Arcuri, arbalete si pusti. El nu se bazeaza doar pe trasul cu arcul, sau capcane, el poate avea si un animal de vanatoare care poate sa-l imblanzeasca si sa-l ajute.

lissana-restokin-bearsm.jpg

9.Shaman - Sunt o clasa care folosesc puterea fulgerului si a tunetului. Aceasta clasa este in comuniune cu elementele naturii si se foloseste de acestea, pe care le convoaca pentru a ii ajuta in lupta. Este singura clasa care se foloseste de toteme, care le plaseza langa el. El poate invoca doar 4 toteme (Unul de foc, pamant, aer si apa).

shaman-pvp-guide-wow.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Left4Dead

 

image-6E66_5015CBD5.jpg

 

Left4Dead estu un joc de shooter in care este vorba despre un virus care a transformat toti oameni in zombi... dar exista si supravietuitori, acestia sunt personajele principale ale jocului :

image-877C_5015CDEE.jpg

Acest joc iti va spori atenti si instictele de "survivar men" ... eu cate odata ma amuz pe seama zombiilor : Cand acesti zombi vin spre tine, ii poti lovi cu arma apasand pe click dreapta, in momentul in care l-ai lovin el se va da ametit inapoi, gen "GOGAIE" ... dar dak vine vrun Hunder nici nu-l poti vedea.. acest zombi special are o abilitate de a sari foarte mult si rapid, va sari peste tine si te va sfasia, si inca alti zombi si mai periculosi

image-E3B3_5015D71B.jpg

System Requirement

 

Minimum :

 

OS: Windows XP SP3 / Vista SP2 / 7 SP1

CPU: Intel Pentium IV 3.00 Ghz or AMD Athlon64 3000+ @ 1.8 Ghz

RAM: 1GB RAM for Windows XP / 1.5GB RAM for Vista, 7

GFX: 128MB Video RAM, Radeon X600XT or GeForce 6800GT or better

DX: DirectX 9.0c or higher

Audio: DirectX 9.0-compliant sound card

 

Recomandat :

 

OS: Windows XP SP3 / Vista SP2 / 7 SP1

CPU: Intel Core2Duo E4400 @ 2.00 Ghz or AMD Athlon64X2 3800+ @ 2.00Ghz

RAM: 2GB RAM

GFX: 256MB Video RAM, Radeon HD 2600XT or GeForce 8600GT or better

 

DX: DirectX 9.0c or higher

Audio: DirectX 9.0-compliant sound card

 

 

Acest joc este foarte asemanator Counter Stricke-ului....

 

Cateva poza pe care le-am facut in timpul jocului :

image-6CB3_5015D584.jpg image-4A57_5015D584.jpg image-8F00_5015D584.jpg image-1A38_5015CBD5.jpg image-2701_5015D7EC.jpg

 

Trailer :

Share this post


Link to post
Share on other sites

Need for Speed Most Wanted Black Edition

 

cbGKM.png

 

 

jIh9W.jpg

Lunga serie de Need for Speed a EA a luat un aspect de underground cativa ani in urma cand producatorii au reorientat jocul pe curse ilegale. Seriile continand curse nocturne au avut foarte mare succes, dar acestei lumi plina de faradelege ii lipsea un element cheie: politistii. Cursele propriu-zise nu s-au schimbat foarte mult, dar omniprezenta politie face ca jocul sa devina cu mult mai interesant.

 

Modul cariera al jocului incepe cu o situatie relativ comica. Va treziti pus in rolul unui pilot nou, fara nume si fara fata, care incearca sa intre pe scena din orasul Rockport. O organizatie subterana cunoscuta sub numele Blacklist (lista neagra) controleaza cine cu cine concureaza, si cand. Aproape imediat va intalniti cu un golan pe nume Razor, care cu siguranta este tipul de persoana care are viata impartita in sferturi de mila. El se afla in coada listei, dar putin mai tarziu, va saboteaza masina pentru a v-o castiga in urma unei curse. Intre timp, sunteti bagat la inchisoare. Ramanand fara absolut nimic in afara de un ajutor venit in mod misterios de la o straina pe nume Mia, sarcina voastra este sa intrati si sa urcati spre varful Blacklist-ului, in fruntea caruia se afla acum Razor, care elimina concurenta cu vechea voastra masina.

 

8wJj8.jpg

 

Jocul are o poveste interesanta si captivanta, care va va face sa avansati in cariera pana la completare. Inceputul povestii va va arata niste secvente continand masini se misca si vorbesc. Avansand in cariera, aceste secvente vor disparea, lasand locul mesajelor sms si vocale de la diverse persoane.

Avansarea spre varful listei negre presupune mai multi pasi. Inainte de a putea provoca urmatorul rival de pe lista, trebuie sa indepliniti o serie de cerinte. Va trebui sa castigati un anume numar de curse, si va trebui sa acumulati pe capul dumneavoastra o anumita recompensa si sa indepliniti un numar de provocari. Politistii ii urasc pe cei care fac curse de masini si vor incepe sa va urmareasca daca va intalnesc in timp ce va plimbati prin oras. Pentru a indeplini provocarile cu politia, puteti de asemenea sari direct la ele, dintr-un meniu.

 

399h0.jpg

Fuga de politie este cea mai palpitanta parte a jocului. Urmaririle incep de obicei avand in spate doar o masina de politie, dar cu cat va opuneti si rezistati mai mult, veti ajunge sa fiti urmarit la un moment dat de 20 de masini si de un elicopter. Sa scapati de politia de pe urme devine din ce in ce mai greu pe masura ce creste nivelul la care sunteti cautat. Primul nivel va va gasi urmarit de masini obisnuite de patrula, dar cand veti ajunge la nivelul cinci veti intalni blocaje de drumuri, cuie, elicoptere si masini Corvette federale care va vor urmari. Un indicator de la baza ecranului va va arata cat de aproape sunteti sa scapati de politie sau sa fiti prins. Pentru a scapa de urmaritori, este suficienti sa iesiti din raza lor vizuala, si sa ramaneti acolo. Pana se linistesc apele va trebui sa stati ascunsi, in caz contrar urmarirea se va relua. Puteti fi prins in momentul in care sunteti oprit fie de cuie, fie de blocaje, fie inconjurat de masini de politie. Daca veti fi prins, va veti trezi ca masina va va fi confiscata, desi puteti evita acest lucru.

 

nWk5h.jpg

De asemenea exista si multe curse in modul cariera. Veti intalni circuite, sprinturi, draguri, si curse in care trebuie sa ajungeti contratimp la checkpointuri, la fel ca si un nou tip de cursa – speed trap – care are ca si castigator jucatorul care ia radarele amplasate pe traseu cu vitezele cele mai mari, avand la finalul cursei totalul cel mai mare de km/h. Daca la inceput cursele sunt destul de usoare, fiind destul de usor sa recuperati terenul pierdut dupa o greseala, la un moment dat cand mai avansati veti primi un mesaj care va va anunta ca lucrurile vor deveni mult mai dure. Astfel va veti da seama ca adversarii s-au mai desteptat, ca profita de fiecare scurtatura, si sunt mult mai greu de ajuns daca i-ati pierdut din vedere comitand o greseala.

 

In joc veti dispune de o varietate de circa 30 de masini, pe care le veti putea achizitiona sau castiga din duelurile cu adversarii. Pentru aceste masini puteti cumpara si aplica destule upgrade-uri vizuale, de performanta, sau de forma a masinii. Upgrade-urile vizuale devin mult mai utile in acest joc, intrucat va scad gradul in care sunteti cautat de politie.

 

In afara de modul cariera, mai aveti si o serie de provocari, unde vi se da masina si o cursa de facut. Modul online este focalizat doar pe curse, ceea ce e putin dezamagitor, in sensul ca era mult mai distractiv daca exista posibilitatea unirii fortelor a catorva jucatori pentru a scapa de politie, sau chiar oferirea posibilitatii de a juca cu o masina de politie pentru a urmari alti jucatori.

 

xF69j.jpg

Partea grafica si cea de sunet sunt excelent realizate pe total. Fiecare sectiune a orasului prezinta detalii specifice, de finete, iar sunetele motorului adaptate in functie de ce tuning aplicati sunt minunate.

Daca cursele propriu zise sunt mai slab cotate in Need for Speed Most Wanted Black Edition, sunt totusi suficiente pentru a va tine treaz interesul. Adevaratele staruri ale acestui joc sunt urmaririle cu politia; daca fuga si evitarea legii este o idee de distractie pentru dumneavoastra, atunci cu siguranta ca nu va veti plictisi si acest joc este exact ceea ce aveti nevoie.

 

 

 

Cerinte minime de sistem:

Windows 2000/XP

1.4GHz Processor

256MB RAM

8X CD-ROM or DVD-ROM Drive

3GB Hard Disk Space

32MB ATi Radeon 7500 or nVidia GeForce2 MX Class Video Card

DirectX compatible Sound Card

DirectX 9.0c

Keyboard

Mouse

 

Descalificat + Suspend 3 zile.

Review copiat : http://www.gamemag.ro/need-for-speed-nfs-most-wanted-platinum-ps2.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Assassin's Creed II

250px-Assassins_Creed_2_Box_Art.JPG

Assassin`s Creed II este un joc dezvoltat de Ubisoft Montreal si publicat de Ubisoft pe Xbox 360, PlayStation 3 si PC. Acesta este al doilea joc din seria Assassin`s Creed si apartine genului actions / adventure dar in acelasi timp si stealth-action.

 

In Assassin`s Creed II, jucatorul isi asuma rolul lui Ezio Auditore da Firenze, un asasin din perioada renasterii, stramos a lui Desmond Miles. Acesta este nascut si crescut in Florenta (Firenze), insa in joc se va deplasa si in Tuscania (Tuscany), Venetia (Venice), Roma (Rome), Romagna, si in vila familiei Auditore, in Monteriggioni. Animus, prezent si in Assassin`s Creed I este upgradat la Animus 2.0 si aduce diferite modificari si completari ale jocului.

 

Jucatorul poate acum sa inoate si Eagle Vision - abilitatea prin care poti identifica anumiti oameni si repere - poate fi folosita acum si in "third-person". Tanarul Leonardo da Vinci este prezent si el in joc. Acesta traducand "Paginile Codex" ii creaza noi arme lui Ezio, lasate in urma de Altair pentru urmatorii Asasini. Ezio va putea folosi aparatul de zbor a lui Leonardo (bazat pe adevaratul plan a lui Leonardo) in timpul unei misiuni. Jucatorul poate poate umbla pe uscat, pe apa, cu o gondola sau cu caravana.

 

20111003030302!AC2_Gondola_1.jpg

 

Jucatorul poate angaja diferite grupuri de NPC-uri cum ar fi mercenari, curtezane sau hoti. Aceste grupuri pot fi folosite pentru a lupta, distrage sau atrage gardienii. A fost adaugat si un ciclu de zi-noapte.

 

Zw-courtesans.png

 

Sunt multe moduri in care poti interactiona cu NPC-urile. Poti arunca bani, sau lasa un cadavru pe strazi iar acest lucru le va distrage atentia si cetatenilor dar in acelasi timp si gardienilor. Mai jos puteti vedea un videoclip.

 

 

Sistemul de lupta este mult mai complex decat jocul precedent, avand abilitatea de a dezarma oponenti folosind un contra-atac. Da Vinci il ajuta pe jucator cu diferite arme specializate, cum ar fi: lame otravite, arme foarte mici ascunse, iar toate acestea sunt bazate pe schemele gasite in "Paginile Codex" ale lui Altair. Sabiile, cutitele, macetele, topoarele si pumnalele pot fi cumparate de la furnizorii din fiecare oras. Jucatorul poate de asemenea sa ridice o arma de pe jos sau arme improvizate cum ar fi maturi sau juma.tati de sulita. Jucatorul poate de asemenea, pe parcursul jocului sa cumpere tablouri pentru vila, armuri noi si chiar diferite culori pentru imbracaminte.

 

Familia lui Auditor locuieste in villa localizata in Monteriggioni, iar aceasta este folosita ca un cartier general pentru Ezio. Jucatorul poate folosi banii pentru medicamente, potiuni, arme, reparatii, upgrade-uri, coloranti si haine noi. Atunci cand magazinele acestea sunt renovate, Ezio primeste reduceri pentru itemele pe care le cumpara. Cumparand arme, armuri si tablouri, valoare villei creste si de asemenea primesti mai multe venituri pentru Monteriggioni.

 

AC2_renovated_villa_auditore.png

 

Atunci cand Ezio este urmarit de templieri acesta are mai multe metode prin care poate scapa, poate sa se scufunde, poate sa se arunce intr-o caruta cu fan sau sa se amestece intr-un grup de oameni.

 

assassins-creed-2-swimming-screenshot.jpg

 

Misiunile din joc au o varietate extinsa, de exemplu o misiune in care trebuie sa insotesti pe cineva se poate schimba brusc intr-o misiune de asasinare. Orasele contin locatii ascunse, cum ar fi catacombe si pesteri.

 

TRAILER

Minimum System Requirements

OS: Windows XP/Vista/7

Processor: Intel Core 2 DUO @ 1.8 GHz/AMD Athlon X2 64 @ 2.4 GHz

Memory: 1.5 GB / 2 GB Windows Vista and 7

Hard Drive: 8 GB Free

Video Memory: 256 MB (Shader Model 3.0 Required)

Sound Card: DirectX Compatible

DirectX: 9.0c

Keyboard and Mouse

DVD Rom Drive

 

Recommended System Requirements

OS: Windows XP/Vista/7

Processor: Intel Core 2 DUO E6700 @ 2.6 GHz/AMD Athlon 64 X2 6000+

Memory: 2 GB

Hard Drive: 8 GB Free

Video Memory: NVIDIA GeForce 8800 GT/ATI Radeon HD 4700

Sound Card: DirectX Compatible

DirectX: 10

Keyboard and Mouse

DVD Rom Drive

Share this post


Link to post
Share on other sites

630323_209968_front.jpg

 

Asasinul este un fel de comandant pe campul de lupta si trebuie sa isi coordoneze oamenii in asa fel incat atacatorii sa nu poata sa inainteze.

 

Ubisoft a continuat trilogia cu inca un titlu adus seriei Assassin’s Creed. De aceasta data Desmond va trebui sa retraiasca memoriile ambilor eroi, pe cele ale lui Altair ibn-La’Ahad (numele personajului din Assasin’s Creed 1) si pe cele ale lui Ezio Auditore (numele personajului din Assassin’s Creed 2 si Brotherhood).

Cei de la Ubisoft au pastrat in intregime optiunile gameplay-ului de la Brotherhood la care au mai adaugat inca o serie de optiuni si de “items”. Acum Ezio este capabil sa isi “gateasca” singur bombele (cu fum, cu gas, bombe pentru a atrage atentia, etc).

sy36tl.jpg

Exista 14 tipuri de bombe listate in “Bomb Codex”-ul jocului.

Avand o noua serie de items/potiuni/bombe controlul a devenit mai dificil. Armele au fost impartite in 2 meniuri, unu in stanga ecranului si al doilea in dreapta. Cel din stanga contine armele gen sabie, cele 2 “hidden blades”, “poison blade” si chestii pe care asasinul le foloseste in situatiile “close combat” iar in cel de-al doilea meniu sunt armele pentru long and medium range.Mai jos aveti un gameplay facut de mine in singleplayer.

 

 

 

 

Jocul continua exact de acolo de unde l-am lasat in urma cu un an. Desmond este in coma cu bale la gura blocat in Animus, acesta traind inca odata aventurile urmasului sau Ezio Auditore a lu’ Florenta, doar ca Italia renascentista nu mai face parte din peisaj. Ideea de baza este ca Desmond incearca sa isi reconstruiasca amintirile si sa se trezeasca din coma, incheind aminitirile genetice ale stramosului sau, aceasta fiind singura cale prin care protagonistul nostru poate sa revina la realitate. Astfel, al nostru asasin virtual este catapultat de animus in imperiul otoman in Istambul, fost Constantinopole, Ezio incercand la randul lui sa se intoarca la radacinile stramosului sau Altair. Daca suna ciudat si alambicat, este pentru ca povestea asa este. Tu traiesti amintirile lui Ezio, care traieste amintirile lui Altair, totul fiind usor haotic, povestea dezvoltandu-se pe atatea planuri incat jucatorul nu stie exact la ce sa se mai astepte. Este un pas inainte, fata de povestea previzibila de anul trecut, dar este posibil ca uni sa nu guste amalgamul virtual. Totusi, misterul pe care jocul il induce este placut, asta pentru ca pana aproape de finalul jocului nu stii exact cine este baiatul rau, ceea ce te cam impinge sa vezi ce urmeaza sa se intample. Chiar si asa, uneori ajungi sa te intrebi de ce faci ceea ce faci, jocul ajungand la un punct sa conteste moralitatea asasinilor si motivatiile acestora, asta ca sa nu subliniez faptul ca unele misiuni sunt de-a dreptul stupide, iar daca asta nu era destul, nu prea au continuitate, fiind cam greu sa iti dai seama de ce faci ceea ce faci.

 

Mecanica de joc a ramas in esenta aceeasi. Ajungi in oras, deschizi ceva magazine, cumperi niste cladiri, asasinezi ceva templari, colectezi diverse elemente. Mari schimbari in gameplay nu au fost operate. Bine, asta si pentru ca inca nu au schimbat motorul jocului, dar asta e alta poveste. Totusi, pentru cei care chiar sunt fani ai cocotatului si gasitului de noi si noi obiecte, Revelations pare sa ofere un pic mai mult decat predecesorul sau. Asta si pentru ca acum fragmentele de Animus sunt vizibile pe harta dupa ce sunt reperate cu Eagle Vission, jucatorul fiind nevoit sa foloseasca aceast mod de vedere mai des.

 

Un lucru care mi-a atras atentia, si cred ca deja a devenit un fel de marker al seriei, este faptul cum jocul reuseste sa convinga subliminal gamerul sa exploreze. Cu cat explorezi mai mult, cu atat mai multe benefici o sa ai. Deschizi noi magazine, cu toate ca dupa ju######tea jocului o sa poti sa cumperi intregul oras, avand in vedere ca ajungi sa ai mai multi bani decat o sa ai ce face cu ei. Iar recrutarea de assasini este la fel de usoara ca in trecut. Acestia apar pe harta, te repezi la locul cu pricina, ii ajuti la necaz si ca prin miracol iti acorda loialitatea lor fara nici-un fel de intrebari,dupa care ii trimiti in misiuni periculoase.

 

Faptul ca jocul a optat pentru un tower defence. In jocul precedent, pentru a elibera o zona trebuia sa aprinzi o festila in mijlocul unei tabere, asta dupa ce asasinai un capitan. Acum, acestia o sa incerce sa isi recapete locatia pierduta, asta rezultand intr-o lupta stationara.

vg0has.jpg

 

Ezio acum poate sa puna cap la cap diverse bombe, cu diferite rezultate, cu elementele pe care le gaseste pe corpurile inamicilor sau prin diverse cutii. Pentru cei carora le place sa gaseasca noi metode de a disponibiliza templari, aceasta mecanica va fii unul dintre motivele pentru care o sa piarda cel putin cinci sase ore.

22nl84.png

 

Revelations mai are cateva surprize din punct de vedere al jucariilor pe care le manuiesti.Cele 2 “blade-uri” pe care le poarta asasinul in maneci au suferit o mica schimbare, una dintre ele devenind un fel de “lama carlig” cu ajutorul caruia personajul poate face salturi mai lungi agantandu-se de diverse obiecte si isi poate evita inamicii prinzandu-i cu carligul si rostogolindu-se peste ei.

hweo9s.jpg

 

Avanad in vedere ca Revelations se desfasoara in Istabul, fost Constantinopole, locatiile sunt mult mai exotice de aceasta data, iar asta se reflecta in arhitectura si alcatuirea orasului.Strazile sunt animate, fara a fii scutite de cersetori care pot calca pe nervi cel mai calm om sau tot felul de suprize.

2ihou28.jpg

 

Si celebrele morminte si-au facut aparitia, Ezio trebuind acum sa gaseasca sase chei pentru a debloca mormintele care ascund secretele lui Altair.

ixcrw6.jpg

 

Multiplayer-ul este si el prezent, doar ca de aceasta data joaca un rol important in naratiunea si intriga jocului. Cu cat joci mai mult, cu atat mai multe cinematice care explica motivatiile si povestea de fundal a Templarilor deblochezi, fiind destul de placut sa ai un tel pe langa PKD-ul tau. Mecanica de joc, a fost putin rafinata, asta nu inseamna ca jucatorii de nivel mai mare nu o sa mature cu tine pe jos, acestia avand un avantaj major in fata celorlalti.Mai jos aveti un gameplay facut de mine.

System requirements:

Minimum:

Operating system: Windows XP, Windows 7

CPU: Intel Core 2 Duo E4300 / AMD Athlon 64 X2 4600+

RAM: 1.5 GB (2 GB for Vista and 7)

Hard drive space: 12 GB

Graphics hardware: 256 MB DirectX 9.0c

Sound hardware: DirectX compliant sound card

 

Recommended:

Operating system: Windows XP, Windows 7

CPU: Intel Core 2 Duo E6700 / AMD Athlon 64 X2 6000+

RAM: 2 GB (4 GB for Vista and 7)

Hard drive space: 12 GB

Graphics hardware: 512 MB DirectX 9.0c

Sound hardware: DirectX compliant sound card

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mafia_II.png?1279670924

 

Mafia II este continuarea celebrului joc din 2002, Mafia, creeat de 2K Czech si Take-Two, a fost lansat in primul trimestru al anului 2010.

 

Actiunea din Mafia II se desfasoara intre anii 1940-1950 in America, cand gangsterii isi desfasurau activitatile nestingheriti. Modul de joc este la fel ca si in primul joc Mafia, fiind la fel ca cel din jocurile GTA, adica libertate de miscare foarte mare.

 

Avem la dispozitie un oras de 16 km², care poate fi strabatut cu mai multe masini ale epocii. La fel, arhitectura cladirilor, imbracamintea popul@tiei si culorile sunt atent detaliate astfel incat atmosfera din anii 40′ sa fie fantastica.

 

 

mafia-2-b.jpg

 

 

 

 

“Cum jocul original a fost un succes foarte mare, suntem entuziasmati sa aducem acest nou titlu pentru consolele next-gen fiindca putem sa obtinem o experienta vizuala nemaipomenita dar pastrand in acelasi timp elementele ce a au adus atat de multi fani primului joc.” a declarat Christoph Hartmann, presedinte 2K. “Atuul Mafia 2 este calitatea vizuala superba si actiunea pe care o vedeti doar in filmele de la Hollywood”.

 

 

 

 

 

i9rxH.jpg

 

Fiul unui imigrant sarac, Vito e un italian american batut de soarta care incearca sa fugareasca Visul American. Incercand sa scape de saracia care i-a consumat copilaria, Vito e imediat sedus de puterea si bogatia pe care le poate oferi o viata in Crima Organizata.

 

Personajul principal Vito Scaletta vrea sa scape de saracie, astfel ajunge din WW2 sa se inroleaze in lumea intunecata a gangsterilor. El va trebuie sa regleze conturile cu clanurile adverse, sa assasineze diverse tinte, sa fuga de politie, sa faca contrabanda.

 

Un infractor marunt toata viata, Vito si prietenul sau din copilarie, Joe, vor descinde in lumea Crimei Organizate. Impreuna vor munci sa-si dovedeasca valoarea si sa-si construiasca un renume pe strazile unui oras rece si neiertator.

woundedvito.jpg

 

 

Mafia II Cerinte de sistem

Minime
:
  • OS: Microsoft Windows XP (SP2 or later) / Windows Vista / Windows 7
  • Processor: Pentium D 3Ghz or AMD Athlon 64 X2 3600+ (Dual core) or higher
  • RAM: 1.5 GB RAM
  • Hard Disk Space: 8GB
  • Video Card: nVidia GeForce 8600 / ATI HD2600 Pro or better
  • Sound Card: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
  • Peripherals: Keyboard and mouse or Windows compatible gamepad

Recomandate:

  • OS: Microsoft Windows XP (SP2 or later) / Windows Vista / Windows 7
  • Processor: 2.4 GHz Quad Core processor
  • RAM: 2GB
  • Hard Disk Space: 10GB
  • Video Card: nVidia GeForce 9800 GTX / ATI Radeon HD 3870 or better
  • Sound Card: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
  • Peripherals: Keyboard and mouse or Windows compatible gamepad

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prototype 2 Review

 

iy1jxt.png

 

Avand in vedere ca nu prea stiu cum sa incep un review pentru Prototype 2, ma voi folosi de o povestioara despre un mare oras, sa-i zicem New York, care intr-o zi a fost lovit de un virus. Si nu va ganditi acum la o gripa sau o raceala minore, nu! Acest virus a fost mult mai puternic, transformand o parte din oameni in monstri si omorand multi altii. Acesta a fost dezastrul din care s-a nascut Alex Mercer, personajul principal din primul Prototype. Ce-i drept jocul a fost unul bun, dar departe de a fi perfect cu toate ca producatorii au cautat de la bun inceput sa realizeze un spatiu unde sa primeze libertatea fizica si morala. Iar acum, noul Prototype 2 pare sa vrea sa mearga pe aceeasi carare batatorita, incercand insa sa evite o buna parte din greselile predecesorului sau.

 

 

Acelasi vechi New York lovit de soarta

 

Nu stiu daca ati remarcat vreodata dar in mai toate jocurile si filmele americane, producatorii au o mare problema comuna: de cele mai multe ori, indiferent de scenariu, exista doar trei mari orase americane lovite de catastrofe : in San Francisco sunt cutremurele, Los Angeles-ul este mereu lovit de tsunami iar New York-ul, ei bine, Marele Mar fie sufera de pe urma teroristilor, fie de pe urma monstrilor (fie de pe urma monstrilor eliberati de teroristi). In orice caz, exista un model bine stabilit, o reteta ce nu pare sa se invecheasca… cel putin in ochii scenaristilor. Deci, dupa cum probabil banuiati, in Prototype 2 ne intoarcem in New York in incercarea de a supravietui celui de-al doilea val de infectie cu virusul Alex Mercer.

 

 

 

 

 

 

Prototype-2-001.jpgPrototype-2-002.jpg

 

Daca ati jucat primul Prototype probabil ca va amintiti New York-ul ca un loc plin de viata, masini si pietoni, in ciuda infectiei ce il ameninta inca de pe atunci. In prezent insa, NY este ceva mai mult decat o ruina si a ajuns sa fie impartit in trei mari zone. Zona galbena, un fel de imensa tabara de refugiati, plina cu oameni disperati, aflati in cautarea unui adapost din calea monstrilor dezlantuiti, zona verde, un refugiu al celor bogati unde infectia nu a ajuns aproape deloc si evident zona rosie. Acest perimetru, epicentrul infectiei, este un iad plin de monstri in care putini au curajul sa intre si din care chiar mai putini reusesc sa mai iasa.

Iar ca lururile sa fie si mai rele, ar###### pare sa aiba si ea niste obiective proprii, profitand de situatie pentru a experiementa cu ADN mutant in vederea crearii unei noi generatii de super soldati.

 

 

Faceti cunostinta cu noul Alex Mercer

 

 

In aceasta situatie critica era nevoie de un erou, dar cum de la inceput seria Prototype nu a mers pe ideea unui supererou normal, salvator de vieti si cu un caracter moral, intriga intregii serii este destul de complicata la acest capitol. Daca va mai amintiti, in primul joc, Alex Mercer devenise un puternic mutant care putea crea haos si distrugeri in doar cateva minute fara nici cea mai mica ezitare. Acum, Mercer reapare in Prototype 2 dar cu un rol mult mai mic, personajul principal aici fiind sergentul James Heller, un veteran ce a jurat sa se razbune pe Mercer cu orice pret, considerandu-l vinovat de moartea fiicei si sotiei sale.

 

 

 

Prototype-2-016.jpgPrototype-2-019.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Si da, cei doi se intalnesc inca din prologul jocului iar drept urmare Heller este infectat de Mercer cu virusul ce-i poarta numele. Un excelent mod de a transfera stafeta noului personaj principal dar si o oportunitate pentru a schita primele idei ale unui excelent scenariu. Chiar daca nu vor fi putini cei dezamagiti de lipsa lui Mercer din peisaj. Insa tineti cont ca de la bun inceput producatorii nu au dorit sa centreze actiunea seriei Prototype pe un anume character ci chiar pe virus, permitand astfel ca pe viitor urmatoarele titluri ale francizei sa se desfasoare in alt timp si spatiu.

Pentru moment insa, Prototype 2 este in continuare ancorat in batranul New York, redenumit acum New York Zero, fiind probabil ultima parte desfasurata aici, ca un fel de finalizare a primului joc.

 

 

Vechi si „nou”

 

O chestie legata de cele doua jocuri publicate pana acum este ca au foarte multe lucruri in comun. Chiar si scenariul este oarecum la fel avand in vedere ca in ambele cazuri evenimentele se petrec dupa o infectie majora cu acelasi virus letal, ambele jocuri au ca obiectiv principal vanarea celor vinovati si nu in ultimul rand, in fiecare dintre cele doua jocuri Prototype apare un supererou deosebit, creat dupa niste reguli cel putin neobisnuite.

 

 

 

 

Prototype-2-009.jpg

 

 

 

 

 

Heller este un militar american de culoare, tipul dur a carui singura slabiciune este familia. La fel ca si Mercer, Heller isi descopera treptat noile superputeri si invata cum sa le foloseasca lasand in urma un lung sir de cadavre, sau mai rau – nici unul, pentru ca una dintre regulile supravietuirii este sa isi consume victimele pentru a-si reface nivelul de „health”. Noul New York Zero este un teren de testare atat pentru ar###### cat si pentru Heller care poate in mod liber si neingradit sa chinuie, loveasca sau omoare orice civil sau militar pe care il intalneste. Tocmai de aceea este putin ciudat (cel putin) ca intre misiunile in care salveaza de zor numeroase suflete aflate in primejdie, Heller isi poate de cap fara sa ii pese de regula „fereste-i pe nevinovati”. E o chestie care m-a calcat destul de tare pe nervi la jocul asta

 

Evoluand in lantul alimentar

 

 

Asta chiar este o expresie folosita in joc, insa n-am de gand sa va spun unde, asa ca daca sunteti curiosi, va trebui sa descoperiti voi insiva. Totusi, dincolo de asta, titlul reflecta destul de bine modul in care sergentul Heller isi dezvolta puterile. Asta pentru ca trebuie sa isi vaneze si consume monstrii inamici pentru a primi noi puteri si abilitati: gheare uriase, pumni asemenea unor ciocane sau un scut dublu capabil sa reziste si unei rachete. Mai mult, Heller primeste si un bonus evolutiv de fiecare data cand termina un nivel, dar de aceasta data jucatorul este acela care trebuie sa decida unde sa „investeasca” punctele primite: putere, viteza, auto vindecare, stealth sau masa. Toate sunt la fel de importante dar echilibrarea abilitatilor lui Heller tine foarte mult de abordarea fiecarui gamer. Si cum era de altfel si normal „citirea mintii victimelor consumate” este si ea prezenta la fel ca si schimbarea formei, eroul nostru fiind capabil sa preia forma victimelor sale. Totusi, spre deosebire de precendentul joc, Prototype 2 pune un accent mai mare pe aceste amintiri, facandu-le parte integranta din scenariu si punandu-l pe James Heller in postura de a vana si consuma oameni de stinta si militari cheie in scopul de a descoperi noi piese din puzzle-ul ce ascunde modul in care virusul a reaparut in New York.

 

 

New York-ul cum nu l-ati mai vazut

 

 

 

Trebuie sa spun ca, desi jocul afiseaza imaginea unui New York distrus, grafica din Prototype 2 reuseste sa se claseze mult peste cea din primul titlu al seriei. Oameni, cladiri, vehicule, totul simti ca arata exact cum ar trebui, chiar daca notiunile noastre in materie de orase postapocaliptice au fost in buna masura influentate de-a lungul timpului de toate ra….rile pe care Hollywood-ul ni le-a bagat pe gat prin intermediul cinemaului si televiziunii.

 

 

 

Prototype-2-014.jpg

 

 

 

 

Oricum, o mare surpriza am avut-o in momentul in care am constatat cat de profunda, dar si de violenta este interactiunea lui Heller cu mediul inconjurator. El poate apuca cu usurinta orice om, scaun, aparat de ventilatie, vehicul si uneori chiar tancuri blindate doar pentru a le azvarli la distante considerabile, folosindu-le astfel pe post de proiectile. Mai mult, nici sariturile de pe cladiri nu ii sunt straine iar aterizarile se vor lasa de cele mai multe ori cu un ditamai craterul si vreo duzina de morti din randul trecatorilor nevinovati. Dar dincolo de cat de fun este situatia in sine, asta ilustreaza exact problema de care va vorbeam: producatorii au uitat sa livreze jocul cu componenta morala instalata. Practic intreg jocul este o arena in care fiecare jucator poate lasa toate preceptele morale la usa dand frau liber celor mai bolnave ganduri ucigase, iar asta nu e mereu de bine, pentru ca exista si indivizi care uita sa se opreasca atunci cand lasa controllerul consolei din mana.

 

 

Si la final un mic sfat

 

 

 

Sa ai superputeri si sa poti sa lovesti/ucizi/zdrobesti/consumi tot ce misca, nu este mereu cea mai buna solutie. Orasul este plin de trupe Blackwatch iar reactia lor la vederea mutantilor, de orice fel ar fi ei, este una nu prea placuta si mult exagerata. In doar cateva minute va aparea un elicopter de lupta ce il va vana pe Heller in cel mai dur mod cu putinta pana cand una dintre cele doua parti va fi distrusa. Deci aveti grija sa nu atrageti prea multa atentie asupra voastra.

 

Altfel, jocul este extraordinar si avand in vedere ca sunt un fan al titlurilor desfasurate in stil sandbox, pot spune ca Prototype 2 este unul din favoritii mei in 20012. Bineinteles, ca orice alt titlu si acesta are slabiciunile sale iar cele mai multe tin de usoara linearitate a aventurilor lui Heller dar si de o demoralizare a violentei. Insa sa fim seriosi, e un action-adventure sf… fara sange nu ar fi la fel.

 

 

 

Cerinte de Sistem

 

Prototype 2 system requirements (minimum)

  • CPU: 2.3 GHz dual-core Intel or AMD processor
  • RAM: 1 GB system memory
  • Graphics: DirectX 9 compatible card with 512 MB RAM, Nvidia 200-series or Radeon 3000-series or better.
  • Operating system: Windows XP Service Pack 2
  • DirectX compatible sound card
  • 12 GB of free hard disk space

Prototype 2 system requirements (recommended)

  • CPU: 2.4 GHz Quad Core Intel or AMD processor
  • RAM: 2GB system memory
  • Graphics: DirectX 10 compatible 1 GB graphics card, Nvidia 400 series or AMD 5000 series or better.
  • Operating system: Windows 7
  • DirectX compatible sound card
  • 12 GB of free hard disk space

 

 

Descalificat + Suspend 3 zile.

Review copiat : http://www.gameway.ro/games/pc/review/prototype-2-review.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

heavyrainposter1.jpg

 

Prezentare Heavy Rain

 

Heavy rain, este un joc creat exclusiv pentru consola Playstation 3, de catre Quantic Dream, a carui poveste graviteaza in jurul lui Ethan Mars, personajul principal cu care veti petrece cateva ore pline de mister, actiune, dar si drama !

In primul rand, Heavy Rain se deosebeste de alte jocuri, prin gameplay-ul sau bine pus la punct, care consta in miscarea controllerului, pentru a defini anumite actiuni ale personajelor. La inceput, veti avea impresia ca nu ati intrat inca, in adevarata actiune a jocului, asteptand sa vedeti personajul dintr-o perspectiva binecunoscuta a altor genuri, si anume: un crosshair in mijlocul ecranului, sau o sabie in mana dreapta, eventual un control obinuit, gen WASD (Up-Left-Back-Right)... ei bine, sunt bucuros sa spun, ca nu veti intalni niciuna din perspectivele enumerate, jocul fiind mai degraba un film interactiv, in care jucatorul poate determina actiunile personajelor, intr-un mod diferit. Astfel, prin apasarea continuua a unui buton, poti vedea ce gandeste personajul tau; prin miscarea controllerului in diferite directii (indicate in momentele potrivite), poti determina o anumita actiune, sau prin apasarea simultana a doua sau mai multe butoane, se executa o actiune care necesita o anumita sincronizare. Toate aceste elemente de gameplay, vi se vor parea ciudate la inceput, insa dupa 10 minute veti ajunge sa le iubiti.

 

500x-500x-rain18-01.jpg

 

Dar gameplay-ul, nu este singurul mare plus al jocului, povestea, pe care parca o traiesti jucand de pe canapea, este si ea incredibil de bine structurata, pusa la punct intr-un mod in care iti va fi greu sa te ridici din fata monitorului, pana nu afli ce se intampla mai departe.

Ethan Mars si familia sa, format.a din sotie, si doi copii (Jason si Shaun), sunt zguduiti de tragicul eveniment care se petrece la mall. Ethan il pierde din vedere pe fiul sau, Jason, iar acesta este lovit mortal de o masina. In incercarea de al salva, Ethan, este lovit si el, intrand in coma timp de sase luni. Aproximativ dupa doi ani de la incident, Ethan ramane cu suferinte adanci, nereusind sa iasa din depresie. Ca si cand nu ar fi fost de ajuns, in episodul din parc, in care Ethan incearca sa repare relatia cu Shaun, singurul fiu ramas, sufera de o halucinatie, iar cand isi revine, afla ca Shaun a disparut! Aceasta disparitie este legata mai tarziu de , asa numitul, "Origami Killer", pe care veti incerca pe parcursul jocului sa il gasiti cu ajutorul celor patru caractere: Ethan, Scot Shelby (un politist aflat la pensie), Norman Jayden (un agent foarte"high tech") si Madison Paige (o jurnalista dornica de aventura). Veti juca pe rand cu fiecare dintre ei, actiunile pe care le intreprindeti cu acestia, avand anumite consecinte pe parcursul desfasurari povestii. In cazul in care se intampla sa moara un caracter, jocul nu se termina, isi continuua povestea, fara acel personaj.

 

 

 

news-heavy-rain-images-7858.jpg

 

Un alt mare atuu al jocului, este grafica. Din acest punct de vedere, arata foarte bine, si se potriveste cu atmosfera, uneori sumbra si misterioasa, a jocului. Din pacate, Quantic Dream, lanseaza jocul doar pentru Playstation 3, asta fiind singura nemultumire a mea, fiind nevoit sa merg la o sala de acest gen pentru a ma bucura de joc.

 

Din punct de vedere al duratei de joc, il poti termina in 10 ore sau in 50 de ore, depinde cum iti place sa joci... rapid, sau sa savurezi jocul cu fiecare minut al sau. Eu v-as recomanda sa nu va grabiti pe parcursul sau, si sa va puneti in pielea personajului pentru a afla cine este criminalul. Va asigur ca atmosfera este unica, nu am intalnit-o in niciun alt joc, iar alegerile pe care le faci, iti dau impresia de implicare totala in poveste.

 

heavy-rain-2.jpg

 

Sunetul nu putea sa fie mai prejos, muzica se intrepatrunde foarte bine cu momentele jocului, contribuind la atmosfera sa. Totusi, am lasat la sfarsit partile rele, cu toate ca sunt prea minore pentru a strica experienta jucatorului, amintesc: miscarea uneori haotica a "pop-up-urilor" care iti arata cum sa misti controllerul te poate duce in confuzie; mici (foarte mici) scapari de motion capture al personajelor; ...si cam atat. Deci, din ce am jucat eu, jocul ar putea fi catalogat drept perfect, dar asta tine de parerea subiectiva a fiecaruia. Asa ca va recomand sa gasiti o cale de al juca, sa va implicati, atat sufleteste, cat si mintal, in aceasta opera de arta.

 

heavyrain-mar13.jpg

 

In concluzie acest joc nu trebuie ratat! Gameplay-ul inovator, povestea fantastica, grafica superba, sunet potrivit, fac din Heavy Rain, dupa parerea mea, o opera de arta, cu care cei de la Quantic Dream au dat dovada de originalitate in crearea acestui titlu.

  • Informa.tii despre despre joc, din pacate nu va pot da niste cerinte de sistem deoarece jocul este facut doar pe Platforma PS3 (daca citeati in descriere v-ati fi dat seama)

Developer(s) Quantic Dream

Publisher(s) Sony Computer Entertainment

Director(s) David Cage

Composer(s) Normand Corbeil

Engine Quantic Dream engine, Havok (physics, cloth)[1]

Version 2.00

Platform(s) PlayStation 3[2][/font]

Genre(s) Interactive drama,[3] Psychological thriller[4]

Mode(s) Single-player

 

Parerea mea despre joc

 

-pot sa imi dau si eu cu parerea avand in vedere ca am terminat jocul. Jocul este interesant, as spune ca seamana cu un film chiar, in care tu esti regizorul. mi-a placut ideea chiar daca prima oara l-am terminat cu un final trist... jocul este interesant. trebuie sa recunosc ca am am rejucat o secventa in care am gresit, de curiozitate... finalul a fost altul (bineinteles), din ce stiu jocul are 18 incheieri diferite... nu am fost curios sa le incerc pe toate. din punctul meu de vedere are cea mai tare grafica posibila si un story line cat se poate de psihologic. Merita incercat 100% de catre toti posesorii de ps3.

 

PS: nu este plictisitor, cum sustin anumite persoane si cred cu tarie ca va exista un heavy rain 2

 

 

 

Si in final vreau sa va dau un gameplay de pe youtube sa vedeti cam cum arata. Enjoy the game if you have a PS3 Console.

 

 

 

Descalificat + Suspend 3 zile.

Review copiat : http://www.go4games.ro/de-la-gameri/best-review/heavy-rain-filmul-pe-care-il-joci-8448030

Share this post


Link to post
Share on other sites

img113755-20022012140517-0_350x350c_e46f.jpg

 

Wheelman

 

 

 

The Wheelman este o combinatie intre un joc de aventura si un joc cu automobile, avandu-l in rolul principal pe Vin Diesel. Jucatorii vor intra in pielea cunoscutului actor si vor prelua rolul de sofer profesionist care poate fi angajat de lumea interlopa pentru a le oferi suportul si iesirile rapide din afacerile necurate. Aflat intr-un moment de rascruce al vietii, personajul nostru doreste sa se pensioneze pentru a putea proteja o femeie cunoscuta anterior.

 

img113755_20022012140517_1.jpg

 

 

 

img113755_20022012140517_3.jpg

 

Jocul este stabilit într-o lume deschisă după modelul Barcelona, plin de obiecte distructibile, alei, comenzi rapide prin blocuri de birouri şi un total de 31 de misiuni de poveste şi 105 misiuni secundare. În timp ce cele mai multe misiuni de conducere sunt orientate, există, de asemenea, misiuni de picior, care sunt jucate dintr-o perspectivă terţă persoană. O mare varietate de arme sunt păstrate pentru jucător, inclusiv pistoalele la RPG-uri.

 

Printre vehiculele utilizate de Milo Burik în joc este Pontiac G8, se arată în remorci eliberate pentru biciclist. Rapoarte , de asemenea, indicat faptul că Opel Astra este un vehicul drivable. În demo-ul, placa lui de licenţă, spune KM8T MRTL, care este o referinţă la Mortal Kombat, joc Midway de luptă pore.

 

 

 

 

 

Wheelman_001_bc7998db78.jpg

 

 

 

 

 

Protagonistul, Milo Burik (un digitalizate Vin Diesel), este un agent sub acoperire a cărei misiune este de a lucra impreuna cu o banda de la Barcelona cel mai mare jaf de planificare a carierei lor. El se dovedeşte a fi una dintre armele cele mai eficiente în afaceri.

 

 

 

 

 

wheelman-20090414045212633_640w.jpg

 

 

Joc video biciclist a fost anunţată pentru prima oară în februarie 2006 de către editorul Midway Games ar fi al doilea trei titluri într-o colaborare comună între Midway şi MTV Networks, Jocuri Midway a colaborat cu Tigon Studios pentru a proiecta joc.După mai multe întârzieri pe parcursul a aproximativ 3 ani, biciclist a fost in sfarsit lansat in multe teritorii "majore", inclusiv statele Unite, Australia şi cele mai mari ţări europene în 24 martie

Concomitent cu anuntul de joc video, în februarie 2006, o adaptare de film a fost anunţat cu Vin Diesel în rolul principal şi Rich Wilkes, care a lucrat cu Diesel la data de XXX (2002), a fost angajat pentru a scrie scenariul. Paramount Pictures şi MTV Films au fost anunţate pentru a colabora la proiectul de producţie al filmului, cu nici un script scris încă, a fost estimată la 18 luni departe de februarie 2006.Filmul va fi o continuare la film joc, care va stabili de fundal.

 

 

 

 

 

midway-wheelman.jpg

 

 

Jocul a primit recenzii mixte, multe dintre recenzenţii critica jocul de care se încadrează scurt de modul de poveste şi lipsită de funcţionalitate multiplayer. Miler IGN lui Greg a dat un joc 4.8/10, care, prin grila de evaluare a site-ului este tradus ca "săraci", declarând că el a fost în speranţa pentru joc "de a fi o placere vinovata, ca 50 Cent: Blood on the Sand, dar este doar vinovat de a fi un joc slab. " Gamepro, cu toate acestea, a dat un joc de mare 4/5, jocul de asteptare" a zburda GTA-întâlneşte-Burnout ". GameSpot a dat un joc spunând 6/10 "biciclist ofera o multime de film-stil emoţii, deşi este paralizat de teribil pe picior de joc. Hyper lui Darren Wells felicită joc pentru" misto si util mişcări speciale de conducere şi cu adevărat de localizare nou ". Totuşi, el critică pentru "manirea vehicul lipsit de sens, inseala AI, săraci de pe picior de design la nivel şi grafica bland".

 

 

 

 

 

9320Wheelman_-_Caps_8.jpg

 

 

The Wheelman - Trailer (Game Traier HD)

 

 

Descalificat + Suspend 3 zile.

Review copiat : http://www.compari.ro/software-jocuri-c3255/ubisoft/vin-diesel-wheelman-xbox-360-p87377058/descrierea-produsului.html ; http://en.wikipedia.org/wiki/Wheelman

Share this post


Link to post
Share on other sites

World Of Warcraft

 

World of Warcraft (prescurtat WoW) este un Massively Multiplayer Online Role-Playing game (MMORPG) creat de Blizzard Entrainment. Este al patrulea joc din seria Warcraft,excluzând expansion pack-urile și Warcraft Adventures.Jocurile Warcraft sunt situate într-un univers numit Warcraft, o lume fantastică introdusă de joculWarcraft:Orcs and Humans în 1994. World of Warcraft este situat în Azeroth, patru ani după evenimentele concluzionate în Warcraft III:The Frozen Throne.Odată cu apariția expansion-ului The Burning Crusade,Outland poate fi explorat. World of Warcraft a sărbătorit a X-a aniversare a universului Warcraft.

Deși la început jocul a fost încetinit de probleme de stabilitate si performanță, a devenit rapid cel mai po######r MMORPG bazat pe plată lunară. In 2008 Blizzard Entrainment a anunțat că numărul de jucători activi, care plătesc "la zi", a trecut de 11,5 milioane.

 

Deoarece personajele înca nu pot progresa peste nivelul 80 (limita a fost ridicată la 85 odata cu lansarea expansion-ului "Cataclysm" in 2010) obiectivele jucătorilor la acel nivel se schimbă, de obicei în creșterea puterii personajelor prin echipamente mai bune. Cu puține excepții, cele mai bune echipamente din joc sunt obținute fie prin PvP (Player versus Player, lupte între jucători), fie prin PvE, lupta pe termen lung în cele mai grele raiduri. Dungeon-urile mari iau de obicei câteva ore pentru a fi terminate. Din cauza puterii uriașe a monștrilor din cele mai grele dungeon-uri, de obicei personajele poartă armură specializată împotriva elementului monștrilor din dungeon-ul respectiv.

Statisticile oficiale spun ca există peste 10.000 de jucatori romani de original,oficial inregistrați pe serverele WOW.*

 

Profesii

Poți câștiga bani (gold).Profesiile sunt foarte utile în multe scopuri cum ar fi : pentru mâncare (cooking) , pentru a îmbunătăți echipamentul - arme, îmbrăcăminte, accesorii (enchanting), poțiuni, elixire si transmutari ( alchemy ), creare de armuri și arme (blacksmithing), mecanisme (engineering) , recuperarea vieții cu ajutorul bandajelor (first aid), pescuit (fishing) , culegerea de plante (herbalism), crearea de accesorii si de giuvaiere (jewelcrafting) croirea unor haine din diferite materiale - țesătură sau piele (tailoring, respectiv leatherworking), exploatarea minelor (mining) , jupuirea pieilor animalelor (skinning) si in ultimul rand cautarea de releicve demult ascunse in maruntaile pamantului (Arheology).

 

Infor###### account

1.Există două categorii :

De personaje, denumite jucabile și nejucabile. Personajele jucabile sunt cele create de jucător, practic un avatar al fiecărui utilizator. Personajele nejucabile sunt cele care nu pot fi controlate de jucător și pot fi doar ajutoare sau inamici (NPCs - NonPlayerCharacters).

 

2.Personaj Jucabil :

După crearea unui cont, utilizatorul trebuie să-și creeze un personaj, care poate fi personalizat, din cap până în picioare, după gustul jucătorului. Personajele pot aparține uneia din cele două tabere, denumite Alianța și Hoarda

 

3.1. Alianța :

Jucătorii care doresc să facă parte din Alianță (în engleza The Alliance) pot alege între : Human (Om), Dwarf , Night Elf (Elf de Noapte), Gnom Draenei sau noua clasa de personaje "Worgen" (Varcolac)ce esti disponibila odata cu aparitia "Cataclysmului"

Infor###### Alianta:

Liderul Aliantei dupa cum stie toata lumea este Paladinul,Arthas care in versiunea Cataclysm isi omoara tatal si el devine insusi "Death Knight"

Poze cu Arthas:

Inainte de transformare - http://images.wikia....1/1c/Arthas.jpg

http://images.wikia....hasprincipe.jpg

Dupa transformare: - http://th03.devianta...kow-d3efxwq.jpg

http://fc06.devianta...y_Prinks700.jpg

 

3.2 Hoarda

Dacǎ un jucător dorește sǎ se alǎture Hoardei (în engleza:The Horde), acesta are posibilitatea de a fi: Orc, Undead (Mort-viu), Tauren, Troll, "Goblin"(ce esti disponibil odata cu Cataclysmul) sau "Blood Elf (Elful Sangelui,Elful Sangeros)"(ce a aparut odata cu expansiunea "WoW-The Burning Crusade" )

Infor###### Alianta:

Liderul Hoardei si creatorul Orgrimmarului este Thrall care ramane neschimbat dupa atatea upgradeuri

Poze cu Thrall:

http://gaming.soente...entertainme.jpg

http://images.wikia..../Thrall-wow.jpg

Unul dintre cei care la ajutat pe Thrall sa formeze Hoarda este Rexxar tot un orc de culoare normala asemeni unui om

Poze cu Rexxar:

http://images.wikia....arMishaTLSH.jpg

http://neverdisgrace...aper-rexxar.jpg

 

Cam astea au fost infor######le despre factiuni

 

Personajele jocului si clase

Fiecare jucător poate alege dintr-un numǎr de clase, nouǎ mai exact, în funcție de fiecare rasǎ. Clasele sunt urmǎtoarele: Druid, Hunter (Vânător), Mage (Mag), Paladin, Priest (Preot), Rogue (Pungaș), Shaman (Șaman), Warlock și Warrior (Războinic). Acum, odată cu Wrat Of The Lich King,va apărea prima clasă eroică : Death Knight (Cavalerul Morții).

ATENTIE!Le-am pus pe culori,asa vor aparea si la prezentare

 

Fiecare clasă este unică prin vrăjile și abilitățile sale specifice. Pentru o clasificare a claselor de obicei se respectă principiul 'gearului': armură blindaj (plate armour), zale (mail armour), piele (leather armour), tesătură (cloth armour).De altfel, fiecare clasa poate fii considerata "cea mai buna" , dar asta depinde de fiecare jucator si de abilitatile fiecaruia de a controla o clasa.In concluzie ,nu exista "cea mai buna clasa", ci exista "clasa care mi se potriveste mie ca jucator cel mai bine, si o pot controla cel mai bine".

 

1. Razboinic (Warrior) - clasa cea mai potrivită pentru a ține piept monștrilor (a tanka) în raiduri. Este bazată în special pe atributele de putere și durabilitate (strenght and stamina). Are o variată gamă de abilități distribuite pe 3 stări dobândite: starea echilibrată (battle stance), starea defensivă (defensive stance) și starea violentă (berserk stance). Ultimele două sunt însusite prin misiuni (questuri) specifice clasei lor și sunt indispensabile pentru a folosi abilitățile adresate lor. Spre deosebire de majoritatea claselor din WoW, care se bazează pe Mana (energie necesară folosirii vrăjilor), războinicii se bazează exclusiv pe rage (furie), energie dobândită de fiecare dată când lovesc un adversar, însă care nu este constantă, ci care scade cu timpul de la 100 pana la 0. Sunt desăvârșiți mânuitori de arme și pot purta mai toate tipurile de arme din joc. Au foarte mare putere și dexteritate în a le folosi și pot să își distribuie talente din arborele talentelor fie pe luptă cu arme ce necesită 2 mâini (talent de Arms) sau pentru mânuirea a 2 arme în fiecare mână (talent de Fury). Însă cel mai mult sunt căutați războinici specializați pe a tanka. Aceștia sunt coloana vertebrala a unui raid și este cel mai important element, căci trebuie să existe și cineva care 'să ia toate bușiturile'.

 

2. Paladin - numele lor derivă de la vechiul ordin al cavalerilor franci din Evul Mediu de pe teritoriul vechii Franțe, luptători pentru creștinism împotriva hoardelor Saracene. Sunt una dintre cele mai elaborate și diverse clase din joc, fiind capabile să tankeze, să regenereze viață sieși sau altor jucători sau să omoare monștrii și adversari prin diferite vrăji și abilități care necesită mana. Sunt adepți ai puterii luminii și înainte de 'World of Warcraft: The Burning Crusade' numai jucătorii din alianță puteau să fie paladini, datorită înclinației raselor din alianță către dreptate. Paladinii au o largă gamă de vrăji specifice lor, ca embleme (seals) vrăji menite să crească performanțele în luptă ale paladinului sau binecuvântări (blessings) pentru a spori unele atribute ale paladinului și a celor din grupul său. Sunt căutați în raiduri nu pentru un motiv anume, ci pentru faptul că pot să își folosească vrăjile în avantajul co-echipierilor (buff-uri); fiind o clasă hibridă sunt deseori văzuți ca 'buff-uitori'sau Healeri

 

3. Vanator (Hunter) - este o clasă complexă care necesită dexteritate și coordonare pentru a putea fi jucată. Este unica clasă din joc care se bazează aproape exclusiv pe atacuri cu arme de distanță (arcuri, arbalete și puști). Sunt principalii 'depistatori' ai jocului prin faptul că pot să urmărească prezența diferitelor genuri de monștrii în spațiul înconjurător. Au fost înzestrați cu o profundă cunoaștere a naturii și utilizează în joc nu numai săgeți și capcane, ci și un animal de vânătoare care poate fi îmblânzit; acesta poate să fie lup sau mai exotic un crocodil sau rinocer.Imblanzirea se face cu abilitatea numita Tame Beast.Ramura de talente de imblanzire a animalelor exotice se numeste "Beast Mastery" si se bazeaza mai mult pe puterile animanului decat pe cele ale hunter-ului.Are anumite abilități pe care le împrumută din sălbăticie precum a se preface mort (Feign Death).

 

4. Saman (Shaman) - denumită după conducătorii spirituali ai ameri-indienilor, sunt o clasă specializată pe mânuirea tunetelor și fulgerelor. Înainte de 'World of Warcraft: The Burning Crusade' numai hoarda putea să aibă jucători șamani. Această clasă este în comuniune cu elementele naturii și se folosește de acestea pe care le convocă pentru a îi ajuta în luptă. Șamanul este singura clasă care se folosește de toteme ajutătoare pe care le plasează pe lângă ei pentru a îi apăra sau să le îmbunătățească puterea. Fiecare șaman poate să convoce cel mult 4 toteme, unul pentru fiecare element al naturii: pământ, foc, apă și aer. Asemenea vânătorilor, războinicilor și pungașilor, prin distribuirea de puncte de talente în arborele talentelor, șamanii pot să mânuiască câte o armă în fiecare mână și să folosească vrăji augmentative care îmbunătățesc performanța acestora. Însă prin natura lor, șamanii sunt vrăjitori și mai puțin luptători corp la corp.

 

5. Pungasul (Rogue) - sunt cea mai vicleană clasă din joc. Sunt cunoscuți ca excelenți luptători cu diferite trucuri murdare și excelenți pentru ambuscade(Ambush) și a lua inamicii prin surprindere. Sunt clasa celor care vor mereu să câștige, și într-adevăr pungașii bine echipați cu greu pot fi învinși în luptă corp la corp. Sunt specializați în mânuirea pumnalelor (daggers) și în incapacitarea adversarului; au abilități care pot să țină inamicul complet incapabil să riposteze pentru o lungă perioadă de timp (sap). Principiul de bază al pungașilor îl reprezintă cele 5 puncte combo, care însumate și folosite pot să aibă un tot mai sporit impact asupra adversarului. Pentru a alimenta aceasta însă pungașii nu au mana, cu o continuu umplută sursă de energie necesară abilităților sale devastatoare. Sunt considerați cea mai josnică clasă din joc, de multe ori fiind comparați cu warlocii în folosirea trucurilor murdare. Însă aceasta nu înseamnă că trebuie priviți cu neîncredere, căci au o varietate de abilități precum ascunderea (stealth) care îi face indispensabili în raiduri pentru selecționarea si paralizarea monștrilor si a jucatorilor ce trebuie învinși întâi (sap) sau pentru deschiderea ușilor închise prin deschiderea lacătelor (lockpicking).

 

Infor###### optionale despre Rogue:

Abilitatea denumita " Sap " se poate realiza doar in Stealth si paralizeaza inamicul pentru 1 minut (sau mai mult, depinde de glyph-ul utilizat) Este de mare ajutor in Raiduri si Battle Ground-uri (BG). Dupa "Sap", playerul poate face o ambuscada inamicului (Ambush) ce poate dezvolta de la 1.000 la 8.000 daune, in functie de Itemele purtate de caracter.

Nu este recomandat sa se dea "Sap" Magicienilor axati pe Frost deoarece acestia au un scut ce permite dizolvarea spell-ului dat de Rogue si "demascarea" lui din Stealth.

 

6. Druid - denumită după înalții preoți celtici din Evul Mediu din țările scandinave timpurii adepte ale cultului lui Thor, această clasă este foarte diversă și adeseori greu de jucat, ceea ce îi adaugă farmecului. Druizii sunt o clasă în comuniune cu natura prin elementele ei organice (animale și plante). Aceștia au capacitatea de a-și schimba înfățișarea după bunul plac în urs, pisică, moonkin (rudă a lunii - formă specifică druizilor bazați pe vrăji), morsă (pentru a respira și înota mai repede sub ape) sau ca pasăre (pentru a se deplasa cu mare viteză în zbor). Fiecare formă este avantajoasă druidului în anume fel însă transformarea sa restricționează folosirea altor abilități, de exemplu un druid transformat în urs nu poate să folosească abilități de pisică și invers. Druizii pot controla entități ale naturii precum copaci mișcători sau pot să domolească animale prin farmecele lor.

 

7. Mag (Mage) - Numele spune tot.Ei se pot folosi de 3 elemente:Arcane,Fire si Frost.Aceasta clasa se bazeaza pe magii cu diferite proveniente : arcane(putere mentala) , fire(foc) si nu in ultimul rand pe frost(gheata,putere de inghet). Este clasa care se bazeaza NUMAI pe vraji si DOAR atat ,spre deosebire de celelalte clase care pot folosi si vraji (ex. : druid, shaman etc.)

 

8. Warlock - se folosesc de magia intunecata si de demoni.Necestita foarte multa rabdare deoarece aproape toate vrajile sunt catabile(dar puternice) se pot specializa in: 1.Aflliction(Blesteme} 2.Demonology(Demonologie) 3.Destruction(distrugere).Poate fii considerata de unii o clasa foarte usor de batut,dar in realitate, daca sunt utilizati de jucatori care cunosc clasa foarte bine, ea poate deveni una dintre clasele cele mai grele de luat prin surprindere .

 

9. Death Knight - Hero Class - (Cavalerul Mortii) -Death Knight începe cu un set mai mare de vrăji și abilități decât alte clase, dar acestea încep cu nici un punct de talent și trebuie să le deblocheze prin completarea misiuni în zona de Death Knight Plaguelands (numit Plaguelands: Scarlet Enclave). Atât Alianța și Hoarda au acces la clasă, și Death Knight poate fi de orice rasă. În loc de a utiliza furie, energie, sau mana pentru sistemele de resurse de luptă, Death Knight utilizează un sistem nou; rune, care se afișeaza sub portretul jucătorului.Ei se folosesc de puterile care le sunt oferite de :Blood(Sange) - in general talentele cu specializare pe Blood sunt folosite de DPS'eri,poate reface viata DK'ului intr'o cantitate mica dar importanta in urma atacurilor asupra victimelor(in "Cataclysm" acest arbore de talente va fi definitoriu pentru DK(Death Knight) tank deoarece jocul aduce o schimbare categorica si radicala asupra gameplay-ului si in special asupra dk-ului,acesta devenind una dintre cele mai schimbate clase din cea de-a patra parte a jocului World of Warcraft prin simplul fapt ca talentele si arborii talentelor acestuia numai sunt combinati ca si pana atunci(pana in momentul lansarii "cataclysm" dk-ul putea fi tank pe toate cele 3 specuri si DPS deasemenea....Frost era talentul "basic" pentru tank dar jucatorii experimentati puteau folosi o varietate de abilitati creand o combinatie de talente ce devenea de departe mai folositore decat simplul si cunoscutul Frost unii zicand chair ca Blood(2 handed Arbitter echipata-arma ce poate fi obtinuta de la Lord Marrowgar in versiunea 25 respectiv 25 hc-heroic- al raidului ICC-Icecrown Citadel- in combinatie cu Frost devenea specul obligatoriu-si totodata cel mai bun-pentru ultimul raid al expansiunii "Wrath of the Lich King") ...,Frost(Inghet) - specializarea in Frost a unui Death Knight creeaza un Tank exceptional ,isi poate mari cu un anumit procentaj armura,ceea ce e destul de important in calitate de Tank(odata cu lansarea "Cataclysmului" acest talent va deveni pur DPS) si Unholy (Profan,Profanare) -exceptional si recomandat spre a fii folosit ca DPS in PvE,dar fiind un spec bun si pentru PvP, DK'ul se foloseste in acest spec de puterea data de cei morti pentru a invia cadavre si a le utiliza dupa bunul plac. Are ca si caracteristica folosirea sabiilor 2 Handed Sword.Poate invata Dual-Wield=folosirea a 2 arme (in cazul in care foloseste talente de Frost) ,chemarea mortilor,atacuri care se bazeaza pe putregai(unholy) etc.

 

10. Priest (Preot) - Preotii sunt unele din cele mai utilizate clase in raiduri datorita puterii lor mari de a vindeca sau de a da buff-uri prin talentele lor numite discipline sau holy, dar mai sunt si foarte temuti in pvp deoarece au capabilitatea de a da mari catitati de damage prin abilitatile lor din talentul shadow. Ei folosesc ca si armura cloth(tesesatura) si resursa de abilitati mana cerand de asemenea foarte mult spirit.

 

Acesta a fost prezentarea mea sper ca v-am jos de ajutor!

 

Descalificat + suspend 3 zile.

Review copiat : http://ro.wikipedia.org/wiki/World_of_Warcraft

Share this post


Link to post
Share on other sites

rev.jpg

Assassin's Creed Revelations

 

Producatorul de jocuri Ubisoft Montreal a creat un nou joc ce apartine francizei Assassin’s Creed care a fost lansat pe data de 15 noiembrie 2011. Jocul este disponibil pe sisteme de operare Microsoft Windows, Xbox 360 si Play Station 3. Se vehiculeaza ca acesta este ultimul joc in care apar doi dintre protagonistii jocurilor anterioare, si anume Ezio Auditore si Altair Ibn La’Ahad. Pe langa acestia, jocul il va avea ca protagonist si pe Desmond Miles.

 

Assassin’s creed Revelations se bucura de prezenta celor trei protagonsiti din jocurile anterioare. Initial, Ezio Auditore Da Firenze ajunge in perioada Imperiului Otoman in jurul anului 1511, poposind intr-un Constantinopol format din patru districte: Beyazid, Imperial, Constantin si Galata. La apogeul Imperiului Otoman, Ezio se va plimba pe strazile Cappadociei ale carei subsoluri sunt in intregime ocupate de cavaleri templieri, ajungand intr-un final in Masyaf, locatia fiefului vechilor asasini. Ezio descopera ca Altair ascunsese in zidurile fortaretei un artefact capabil sa opreasca razboiul asasinilor cu templierii pentru totdeauna, ascunzand cheile necesare undeva in Constantinopol. Asasinul foloseste relicve ale primei civilizatii care detineau amintirile lui Altair pentru a trai ceea ce Altair insusi a trait, iar in timpul acesta jucatorii pot controla personajul si actiunile lui Altair.

 

Si povestea lui Desmond Miles continua in Assassin’s Creed: Revelations. Acesta, aflat in lumea moderna, continua sa isi traiasca viata dupa capitopul din Fratia, aflandu-se intr-o stare de coma denumita Animus. Mintea sa incoltita a gasit un mod de a se securiza in ceea ce este cunoscut ca si Camera Neagra. In acest univers numit Camera Neagra, Desmond trebuie sa gaseasca o amintire esentiala reunirii sale cu Altair si Ezio. Doar prin uniunea aceasta si implicit prin reintegrarea subconstientului sau, Desmond va reusi sa iasa din starea vegetativa care l-a cuprins. Pe parcursul jocului, Ezio va intalni o sumedenie de personaje istorice cunoscute, precum Manuel Palaiologos (urmas la tronul Imperiului Bizantin), Printul Suleiman (Magnificul) cunoscut in viitor ca unul dintre cei mai mari sultani, unchiul sau printul Ahmet si numerosi templieri bizantini ascunsi prin intregul Constantinopol.

 

In ceea ce priveste modul de joc, Assassin’s Creed: Revelations se aseamana celorlalte jocuri din serie in privinta modului de joc in aer liber. Printre noile accesorii ale jocului se numara un obiect intitulat sabia-carlig folosita in catarare sau lupta cu inamicii pentru atacuri combinate. Obiectul se pare ca aduce cresteri de 30 de procente si in navigare. Pe langa aceasta, Ezio va putea manui 300 de tipuri diferite de bombe pe care le va putea crea chiar el.

 

Modul multiplayer al Revelatiilor imbunatateste modulele folosite in Fratia, adaugand noi personaje si locatii. Jucatorii pot sa personalizeze intru totul avatarul cu care joaca, imbunatatind infatisarea si armele acestora.Jucatorii pot infiinta si ghilde pentru a-si crea propriul blazon. Se spune ca interfata jocului si modul in care sa fac meciurile intre jucatori vor fi imbunatatite. Se va pune un accent mai mare pe partea narativa a Assassin’s Creed, deoarece aceasta este punctul central al francizei. Pe masura ce jucatorul creste in nivel, gradul sau de templier Abstergo va creste, oferindu-i acestuia posibilitatea de a afla mai multe infor###### legate de aceasta companie. Modurile multiplayer vor fi imbunatatite si ele si li se vor adauga altele noi, incluzand si obiective cu implicare in partea narativa a jocului. Se spune ca unele harti disponibile jocului in multiplayer sunt bazate pe topografia insulei Rhodos.

 

Assassin’s Creed: Revelations va avea un modul multiplayer beta disponibil membrilor PlayStation Plus si Uplay pe platforme PlayStation 3. Aceasta posibilitate a jocului ofera accesul la noua tipuri de personaj si trei harti (Spitalul Cavalerilor, Antioch, Constantinopol). Acestora li se adauga patru moduri distincte de joc: Manhunt, Wanted, Artifact Assault si Deathmatch. Ubisoft a promovat si un pachet colectionabil pentru avatare, disponibil pentru varianta Xbox 360, care include Gluga neagra a lui Desmond, un animal personal sub forma unui vultur si o recuzita Codex. Bineinteles, jucatorii pot alege costu######le unor personaje pentru a le putea folosi in jocul lor.

Inca de la lansarea primului joc marca Assassin’s Creed, fanii nu au intarziat sa apara. Cu o grafica de invidiat si o poveste antrenanta, aceasta franciza si-a creat un tipar propriu greu de depasit.


+

  • Revelations nu este Assassin's Creed 3, ci jocul care va incheia povestile lui Altair si Ezio.
  • Constantinopol, noul oras in care te vei desfasura, e mult mai aglomerat decat precedentul, Roma.
  • Eagle Vision va fi imbunatatit pentru a vedea pe unde a mers cineva sau traseul pe care va veni astfel incat sa poti sa pui capcane din timp.
  • Turnurile Borgia revin, dar vor fi mult mai variate si avansate. Vei putea accepta misiuni de la asasini iar locatiile pe care le-ai cucerit deja (Dens) vor putea fi pierdute.
  • Ani######le faciale vor fi realizate prin Mocam, tehnologia de motion-capture folosita si de L.A. Noire
  • Noii prieteni ai lui Ezio se numesc Suleiman, Yusuf Azim si Sofia Sorto. Yusuf Azim e un master assassin iar Sofia Sorto pare sa fie tipa de care se va indragosti Ezio - "il va face pe acesta sa se gandeasca in ce fel ar fi aratat viata lui daca n-ar fi fost asasin".
  • Assassin's Creed Revelations Hook-Blade(sabia carlig)

  • Assassin's Creed Revelations Bomb Making

  • GamePlay

  • Trailer:


assassinscreedrevelatioy.png

Cerinte sistem Assassin's Creed RevelationS

 

 

Cerinte de sistem minime pentru Assassins Creed Revelations:

OS: Windows XP, Vista, Windows 7

Processor: Core 2 Duo 1.8 GHz – Athlon 64 X2 Dual Core 4600+

RAM: 2GB

Video card: 256 MB, GeForce 7600 GT, Radeon X800 GT

Hard drive: 12 GB

DirectX 9

 

Cerinte de sistem recomandate pentru Assassins Creed Revelations:

OS: Windows XP, Vista, Windows 7

Processor: Core 2 Duo E6700 2.66GHz – Athlon 64 X2 Dual Core 6000+

RAM: 3GB

Video card: 512 MB, GeForce GTS 250, Radeon HD 5670

Hard drive: 12 GB

DirectX 9


  • All armors

  • 116950d1308381183-assassin-s-creed-revelations-animus-edition-assassins-creed-revelation-1.jpg

 

Descalificat + Suspend 3 zile.

Review copiat : http://dli.ro/assassin-s-creed-revelations.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Deus_Ex_Human_Revolution_cover.jpg

 

Deus Ex: Human Revolution

 

 

Jocul a aparut pe data de 23 august 2011 in America de Nord , in Australia pe 25 august 2011, in Europa pe data de 26 august 2011 iar în Japonia urmeaza sa fie lansat în data de 8 septembrie 2011 . Jocul a fost creeat de catre Square Enix si Eidos Interactiv . Acest joc face parte din seria Deus Ex , el fiind a 3-a serie .

 

Jocul este bazat in primul rand pe: lupta , furisare , socializare si spargerea codurilor . Acest joc iti ofera mai multe variante de a indeplini misiunea , in mod silentios sau atac direct , mai poti alege arma sa fie letala sau non-letala . Indiferent de care varianta o alegeti dupa ce ati neutralizat inamicul trebuie ascuns deoarece daca il omorati , iar altii il vor gasi acestia vor da alarma , iar daca ve-ti folosi varianta non-letala , iar acesta va fii gasit , va putea fii trezit si din nou alarma va porni .

Jucatorul poate benificia de anumite ajustari cu ajutorul unor puncte numite Praxis , mai pe inteles , poti face imbunatatiri la mai multe puteri de exemplu: invizibilitate , saritura mai mare , putere de a sparge pereti si a ridica greutati mari , puterea de a le schimba oamenilor gandurile si a afla mai rapid infor######le , etc. Camera este prima data " first person " , iar la adapostire este " third person " .

 

Jocul se petrece in 2027 , iar lumea este impartita in doua tabere , cei care sustin ca augmentatiile sunt de viitor , iar cei care sustin contrariul . In rolul principal este Adam Jensen , care lucreaza ca paznic la o compania Sarif Industries . Cand aceasta companie este pe punctul de a face o noua inventie , este atacata , iar Adam este grav ranit , cea cel obliga pe seful sau Sarif sa-l transforme intr-o masinarie pentru a afla cine a fost in spatele atacului .

Pe parcursul jocului Adam va vizita orasele:

Detroit

detroit-deus-ex-human-revolutionjpg-3936e0d88ab92b7a_large.jpg

Shangai

ex2-465x255.jpg

Montreal

Singapore

ex2-465x255.jpg

 

Trailer:

 

Cerinte:

Minime

-Windows XP, Windows Vista or Windows 7 with DirectX 9.0c

* Processor: 2 GHz dual core

* 1 GB RAM (Windows XP) / 2 GB (Windows Vista and Windows 7)

* NVIDIA GeForce 8000 series or ATI Radeon HD 2000 series or better

* 8.5 GB of disk space

 

Recomandate

Windows 7

* AMD Phenom II X4 or Intel Core 2 Quad or better

* 2 GB RAM

* AMD Radeon HD 5850

* 8.5 GB of disk space

Share this post


Link to post
Share on other sites

Team Fortress 2

tf2_group.jpg

 

Team Fortress 2 este continuarea jocului Team Fortress, un pionier al jocurilor bazate pe echipa si clase. Anuntat de foarte mult timp, Team Fortress 2 a suferit numeroase transformari si redesenari pana a fost lansat in 10 Octombrie 2007. In anul 1999 jocul parea sa devieze de la predecesorii lui prin introducerea unui gameplay realistic si militaresc, insa design-ul s-a schimbat in cei 9 ani de dezvoltare, ajungand in cele din urma sa aiba influente din lumea desenelor animate.

Jocul se invarte in jurul a doua echipe numite Reliable Excavation & Demolition (RED) si Builders League United (BLU), fiecare din ele avand acces la 9 caractere distincte ce se dueleaza in vederea castigarii obiectivului unei harti.

 

Clasele fiind urmatoarele cele de atac :

class_scoutred.png

Scout-ul clasa cea mai rapida .

250px-Soldier.png

Soldier o clasa "bruta" cu un damage mare si e recunoscut pt rocket jump.

300px-Pyro.png

Pyro foarte folositor in detectarea spy-ulor sub camuflare si recunoscut pt damage mare.

 

Clasele pentru defense :

250px-Demoman.png

Demo Man-ul O clasa foarte buna pentru aparare datorita bombelor care le poate lipii pe peretii si le poate activa odata cu aparitia adversarilor.

Heavy2.png

Heavy o clasa puternica care cu ajutorul medicului poate fii folosit si in atac cat si in aparare .

250px-Engineer.png

Inginerul o clasa foarte folositoare datorita teleporturilor care le face si sentry-urile pt aparare .

Si acum cele pentru suport :

medic-is-ready-4087_preview.png

Medicul clasa cea mai importanta deoarece fara heal echipa ar fii o victima in fata gloantelor adversarilor.

class_sniperred.png

Sniperul cu un damage foarte mare cand arma e incarcata la maxim.

class_spyred.png

Spy-ul cea mai eficenta clasa deoarece se poate face invizibil si se poate deghiza in adversar pe o perioada nelimitata .

 

Pentru a promova jocul Valve a creat o serie de filmulete utilizand o grafica asemanatoare cu cea din joc sau folosind direct engine-ul jocului, in care se prezinta caracterele din Team Fortress2 intr-un mod amuzant si diferite item-uri detinute de acestea. Utilizatorii jocului nu s-au lasat nici ei mai prejos si au creat filmulete in care se prezinta strategii de joc dar si momente comice.

 

 

Trailer:

 

Cerinte minime:

OS: Windows XP/Vista

Processor: Intel Pentium 4 @ 1.7 GHz / AMD Athlon 64 3000+

Memory: 512 Mb

Video Memory: 64 Mb

Video Card: nVidia GeForce FX 5700 / ATI Radeon 8500

Sound Card: DirectX Compatible

Network: Broadband Internet Connection

DirectX: 8.1

Keyboard

Mouse

DVD Rom Drive

 

Cerinte recomandate:

OS: Windows XP/Vista

Processor: Intel Pentium 4 @ 3.0 GHz / AMD Athlon 4800+

Memory: 1 Gb

Video Memory: 256 Mb

Video Card: nVidia GeForce 6600 / ATI Radeon x1600

Sound Card: DirectX Compatible

Network: Broadband Internet Connection

DirectX: 9.0

Keyboard

Mouse

DVD Rom Drive

 

Descalificat + Suspend 3 zile.

Review copiat : http://www.rambase.ro/site/continut/team-fortress/descriere

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...