Jump to content


Photo

Windows XP Service Pack 3


  • This topic is locked This topic is locked
73 replies to this topic

#21 Overlord

Overlord

    Support eGaming

  • Hall Of Fame
  • 1,042 posts
  • Time Online: 32m 47s
  • Gender:Male
  • Location:eGaming Empires
  • Nick SA:MP:d
  • Nick CS:d
  • GFX Skill:Professional

Posted 31 March 2009 - 05:37 PM

Un sfat v-as da. In caz ca primiti auto-update de la windows pentru instalarea SP3 , refuzati.

Aduce cateva probleme minore softului. Jocurile nu mai merg cum trebuie, fac figuri, etc. Cel mai bine e atunci cand iei windows XP + SP 3 (incorporat) .

Dar cu toate astea si eu prefer SP 2.


Recomandat este sa instalezi un windows XP cu SP3 'incorporat' .

#22 MaSteer

MaSteer

    Joiner

  • Members
  • Pip
  • 75 posts
  • :
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara
  • Nick SA:MP:d
  • Nick CS:d

Posted 26 April 2009 - 12:43 PM

Va rog frumos lasa-ti-mi un linck cu un sp3 bun,fara probleme sa mearga corect!!!!

Multumesc!

#23 Bau

Bau

    Gamer in charge

  • VIP
  • 814 posts
  • Time Online: 12h 26m 51s
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Interests::P
  • Nick SA:MP:n
  • Nick CS:n
  • GFX Skill:Novice

Posted 26 April 2009 - 12:48 PM

Va rog frumos lasa-ti-mi un linck cu un sp3 bun,fara probleme sa mearga corect!!!!

Multumesc!

http://forum.egaming...wnload-f84.html Aici vei face cerere pentru Download , posteaza la sectiunea corespunzatoare.

#24 eXemplu

eXemplu

    Locotes 13

  • Award Winner
  • 2,114 posts
  • Time Online: 52d 9h 25m 55s
  • Gender:Male
  • Location:El Corona
  • Interests:Generatia 08
  • Nick SA:MP:eXemplu
  • GFX Skill:Semi-pro

Posted 20 June 2009 - 04:10 PM

L-am folosit si eu odata , dar la majoritatea jocurilor de le jucam eroare "Don't Sent".

Nu stiu ce sa zic , nu ma pricep asa de bine la Software , m-ai bine tac :))

#25 ReBeL

ReBeL

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 158 posts
  • :
  • Gender:Male
  • Nick SA:MP:d
  • Nick CS:d

Posted 20 June 2009 - 04:17 PM

Eu folosesc SP3 si nu am nici o problema sunt foarte multumit de el.

#26 JulotM

JulotM

    Joiner

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • :
  • Nick SA:MP:n
  • Nick CS:n

Posted 20 June 2009 - 08:35 PM

De aici puteti descarca SP3.

#27 MikeyDarkAngel

MikeyDarkAngel

    Official Gamer

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 940 posts
  • Time Online: 18m 23s
  • Gender:Male
  • Location:Marte.
  • Nick SA:MP:d
  • Nick CS:d

Posted 20 June 2009 - 09:20 PM

Eu folosesc SP3 si nu am nici o problema sunt foarte multumit de el.

Si care e legatura cu Windows XP SP 3?

#28 cpN

cpN

    Member in Charge

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 357 posts
  • Time Online: 13h 11m 43s
  • Gender:Not Telling
  • Nick SA:MP:n
  • Nick CS:n
  • GFX Skill:Novice

Posted 20 June 2009 - 09:30 PM

Si eu folosesc SP3 sunt foarte multumit de el, nu imi face probleme,multi zic ca SP2 e mai bun ca SP3, parerea mea este ca SP2 ii este inferior

#29 JulotM

JulotM

    Joiner

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • :
  • Nick SA:MP:n
  • Nick CS:n

Posted 20 June 2009 - 09:45 PM

Si eu folosesc SP3 sunt foarte multumit de el, nu imi face probleme,multi zic ca SP2 e mai bun ca SP3, parerea mea este ca SP2 ii este inferior

E inferior, dar multi au probleme cu SP3. Asta din cauza driverelor/programelor incompatibile.

#30 AlinutZ

AlinutZ

    Doua vaci se mulgeau singure

  • Members
  • PipPip
  • 187 posts
  • Time Online: 6m 42s
  • Gender:Male
  • Location:in my world
  • Nick SA:MP:d
  • Nick CS:d
  • GFX Battle Loses: 69

Posted 27 June 2009 - 10:06 AM

folosesc sp3 si sunt multumit de el ... inca nu am avut probleme cu virusii . oricum si de sp2 am fost multumit :)

#31 eXemplu

eXemplu

    Locotes 13

  • Award Winner
  • 2,114 posts
  • Time Online: 52d 9h 25m 55s
  • Gender:Male
  • Location:El Corona
  • Interests:Generatia 08
  • Nick SA:MP:eXemplu
  • GFX Skill:Semi-pro

Posted 27 June 2009 - 10:22 AM

Eu folosesc SP3 si nu am nici o problema sunt foarte multumit de el.


Si care e legatura cu Windows XP SP 3?


Cum adica care este logatura ? :) el vorbea de Xp Sp 3 :) .

#32 bylly

bylly

    Why always me?

  • VIP
  • 975 posts
  • Time Online: 4d 23h 13m 50s
  • Gender:Male
  • Location:Timişoara
  • Nick SA:MP:n
  • Nick CS:d
  • GFX Skill:Medium
  • GFX Battle Wins: 1
  • GFX Battle Loses: 1

Posted 24 September 2009 - 05:12 PM

si eu folosesc SP3 si nu am nici o problema cu el :D

#33 precup

precup

    Official Member

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 406 posts
  • Time Online: 7m 34s
  • Gender:Male
  • Location:eGaming Empire
  • Interests:Your Mom :>
  • Nick SA:MP:d
  • Nick CS:d

Posted 02 November 2009 - 03:35 PM

Eu inainte de Windows 7 aveam Windows Xp SP2 si , sincer, aveam unele probleme cu el...la 5-6 saptamani trebuia sa formatez tot:D
SP 3 nu l`am incercat niciodata

#34 dmxcuza

dmxcuza

    Sarut catei sub coada!!

  • Banned
  • Pip
  • 99 posts
  • :
  • Gender:Male
  • Location:Los Santos Hunedoara.
  • Nick SA:MP:d
  • Nick CS:d
  • GFX Skill:Novice

Posted 31 December 2009 - 06:28 AM

Mie unu imi place il folosesc mereu ii un windows bun.

#35 DonPerlo

DonPerlo

    Terrorist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,127 posts
  • :
  • Gender:Male
  • Location:Ibiza
  • Nick SA:MP:d
  • Nick CS:d
  • GFX Battle Wins: 1

Posted 07 January 2010 - 07:47 PM

Sincer nu as alege sp3, deoarece anumite jocuri nu merg (cum ar fi sa:mp) + ca e versiunea beta, sp2 e cel mai bun (parerea mea)!

#36 Xelo

Xelo

    Iesi Acas'

  • VIP
  • 3,295 posts
  • Time Online: 12d 13h 55m 32s
  • Gender:Not Telling
  • GFX Skill:Novice

Posted 08 January 2010 - 10:50 AM

Sincer nu as alege sp3, deoarece anumite jocuri nu merg (cum ar fi sa:mp) + ca e versiunea beta, sp2 e cel mai bun (parerea mea)!

Aici te contrazic , am sp3 si joc sa:mp fara probleme :)

#37 XanTo

XanTo

    Retired(Former technical staff)

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5,708 posts
  • Time Online: 50d 23h 52m 33s
  • Gender:Male
  • Location:Targu Mures
  • Nick SA:MP:n
  • Nick CS:d
  • GFX Skill:Novice

Posted 08 January 2010 - 12:45 PM

Cred ca toate povestiile despre aplicatii care nu merg pe sp3, sunt defapt doar zvonuri. Am sp3 de mai bine de 9 luni, si inca n-am intalnit o aplicatie scrisa pt xp si care sa nu mearga.

Recunosc faptul ca la inceput si eu am avut unele retineri.. am asteptat cateva luni, n-am auzit vorbindu-se de probleme majore.. iar cand a venit vremea unui nou reinstall am spus "hai sa-i dau o sansa" .. de atunci am ramas pe xp sp3.


Merita sa treci la sp3 chiar si numai pentru aceste fixuri pe care le include.

#38 Andrei

Andrei

    Support eGaming

  • Hall Of Fame
  • 2,576 posts
  • Time Online: 3d 4h 9m 9s
  • Gender:Male
  • Location:Severin, Romania
  • Interests:eGaming
  • Nick SA:MP:CAP0NNE
  • Nick CS:durakeNNN
  • GFX Battle Wins: 1
  • GFX Battle Loses: 1

Posted 08 January 2010 - 01:21 PM

de un an si ceva folosesc SP3, nu am avut nici-o problema, toate jocurile mi-au mers perfect. Nu am avut nici-o eroare cu "don't send" si mai multe chestii enervante care apareau la SP2 in dreapta jos.

#39 Overlord

Overlord

    Support eGaming

  • Hall Of Fame
  • 1,042 posts
  • Time Online: 32m 47s
  • Gender:Male
  • Location:eGaming Empires
  • Nick SA:MP:d
  • Nick CS:d
  • GFX Skill:Professional

Posted 08 January 2010 - 01:25 PM

Adevarul e ca si eu mi-am schimbat parerea in legatura cu acest service pack, mai inainte am spus ca prefer SP 2, nah, preferam...

Mare (deci MARE) diferenta nu este intre cele doua SP-uri, tot ce conteaza este ca merge ok si il folosesc de 7 luni.

#40 DonPerlo

DonPerlo

    Terrorist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,127 posts
  • :
  • Gender:Male
  • Location:Ibiza
  • Nick SA:MP:d
  • Nick CS:d
  • GFX Battle Wins: 1

Posted 08 January 2010 - 04:07 PM

Pai eu am pus sp3, si aveam probleme, nici majore dar nici minore, am incercat sa "repar" aceste probleme dar pana la urma am trecut pe SP2! Doar o zi am avut SP3 ...




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Free JavaScript fromĀ 
Rainbow Arch