Jump to content


Memorii RAM


  • This topic is locked This topic is locked
100 replies to this topic

#1 Ninja

Ninja

    Joiner

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • :
  • Nick SA:MP:d
  • Nick CS:d

Posted 30 May 2009 - 05:12 PM

1GB :X

#2 Guest_Breaker_*

Guest_Breaker_*
  • Guests

Posted 08 June 2009 - 09:06 AM

am bagat si eu 4 GB :)

#3 adyfifty

adyfifty

    Joiner

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
  • :
  • Gender:Male
  • Location:Marte
  • Nick SA:MP:d
  • Nick CS:n

Posted 16 June 2009 - 08:50 PM

Oau cica rasnite cu 1 gb si 512 la RAM, da eo ce sa mai zic cu 256?Cu toate setarile la low imi mere SA un pic in reluare pe Net

#4 RwkY

RwkY

    Joiner

  • Members
  • Pip
  • 18 posts
  • :
  • Gender:Male
  • Location:Pitesti
  • Interests:GAMEING >:)
  • Nick SA:MP:d
  • Nick CS:d

Posted 03 July 2009 - 08:27 PM

2 gb , dual channel, adica 2x1gb ddr2

#5 _JustMe_

_JustMe_

    Active Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 248 posts
  • :
  • Gender:Male
  • Location:SFPD.
  • Nick SA:MP:d
  • Nick CS:d

Posted 16 July 2009 - 09:36 PM

4 gb :))

#6 RazN

RazN

    Joiner

  • Members
  • Pip
  • 45 posts
  • :
  • Gender:Male
  • Location:Italy
  • Nick SA:MP:d
  • Nick CS:d

Posted 17 July 2009 - 09:19 AM

Momentan am 512mb dar voi avea 4.5 gb :))

#7 JusT-Me

JusT-Me

    Support eGaming

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,053 posts
  • :
  • Gender:Male
  • Location:Anglia
  • Nick SA:MP:d
  • Nick CS:d
  • GFX Skill:No Info

Posted 17 July 2009 - 02:34 PM

n-are importanta, eu am doar 2 gb ddr2 si merge perfect orice...

#8 Solosy

Solosy

    Active Member

  • Banned
  • PipPipPip
  • 212 posts
  • :
  • Gender:Male
  • Nick SA:MP:d
  • Nick CS:d

Posted 17 July 2009 - 11:45 PM

si eu am 4GB rami si hard de 500GB

#9 kRRn

kRRn

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 115 posts
  • :
  • Gender:Male
  • Location:Romania , Craiova
  • Nick SA:MP:d
  • Nick CS:d

Posted 19 July 2009 - 07:40 AM

2 gb ram la pc :D merge struna

#10 JulotM

JulotM

    Joiner

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • :
  • Nick SA:MP:n
  • Nick CS:n

Posted 19 July 2009 - 09:41 AM

Momentan am 512mb dar voi avea 4.5 gb :D

Si sistem pe 64bit?

#11 Sonny

Sonny

    Official Gamer

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 944 posts
  • Time Online: 7d 15h 24m 5s
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara
  • Nick SA:MP:Sonny.RL
  • Nick CS:JAN Jr.
  • GFX Skill:Novice

Posted 21 July 2009 - 03:14 AM

3GB RAM sunt foarte multumit!

#12 TrikTrest

TrikTrest

    Member

  • Validating
  • PipPip
  • 188 posts
  • :
  • Gender:Male
  • Location:From Your MinD
  • Nick SA:MP:d
  • Nick CS:d

Posted 26 August 2009 - 03:55 PM

1 gB ddr2 dar cred ca am sa mai bag o placa de 1 sau 2

#13 VladY

VladY

    Support eGaming

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,100 posts
  • Time Online: 13h 11m 56s
  • Gender:Male
  • Location:Satu-Mare
  • Nick SA:MP:n
  • Nick CS:n
  • GFX Skill:Novice

Posted 01 September 2009 - 09:54 PM

3gb ram ddr2 merge struna

#14 MicutzuXXL

MicutzuXXL

    Support eGaming

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,343 posts
  • Time Online: 24m 9s
  • Gender:Male
  • Location:A little Romania
  • Nick SA:MP:d
  • Nick CS:d
  • GFX Skill:Professional

Posted 02 September 2009 - 08:11 AM

Cele de 2 si 4 GB de Ram , credeti-ma ca nu sunt prentru voi (noi) , alea sunt cu mult altceva am un prieten care are un laptop cu 4gb of ram si placa video de 1gb si are linux pe el si bla bla nu e pentru gaming.

Pentru gaming este bun 2 GB Ram si 512 MB placa video si esti ok.

#15 ReDD

ReDD

    DotA

  • Members
  • PipPip
  • 193 posts
  • :
  • Gender:Male
  • Location:Mures
  • Interests:Your interests
  • Nick SA:MP:n
  • Nick CS:d
  • GFX Skill:Novice

Posted 04 September 2009 - 11:33 AM

2 giga, mai mult nu are rost sa pun

#16 McR

McR

    El Loco

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 684 posts
  • Time Online: 9h 37m 50s
  • Gender:Male
  • Location:Buzau
  • Nick SA:MP:n
  • Nick CS:n
  • GFX Skill:Novice

Posted 02 December 2009 - 10:45 PM

eu am o placa de 2 gb , ddr 2

#17 Andrei

Andrei

    Support eGaming

  • Hall Of Fame
  • 2,576 posts
  • Time Online: 3d 4h 9m 9s
  • Gender:Male
  • Location:Severin, Romania
  • Interests:eGaming
  • Nick SA:MP:CAP0NNE
  • Nick CS:durakeNNN
  • GFX Battle Wins: 1
  • GFX Battle Loses: 1

Posted 03 December 2009 - 07:02 PM

2Gb ddr3

#18 Danny

Danny

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 131 posts
  • :
  • Gender:Not Telling
  • Nick SA:MP:n
  • Nick CS:n
  • GFX Skill:Professional

Posted 06 December 2009 - 01:55 PM

Intrebarea e prost pusa.

Intrebarea normala ar fi "Care tipuri de memorie sunt bune? [ SDR, DDR1/2/3 ] si/sau ce frecventa poseda"

Nu cata memorie credeti ca e mai buna, ca e normal ca una de 2x2048MB sa fie mai buna ca una de 512MB.

#19 Liviuuu

Liviuuu

    Active Gamer

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 644 posts
  • Time Online: 5d 8h 53m 48s
  • Gender:Male
  • Nick SA:MP:Liviuu
  • Nick CS:Liviuu
  • GFX Skill:No Info

Posted 06 December 2009 - 03:33 PM

eu am vreo 3 gb ddr2 , frecevanta 800 si ceva , parca ..dar am si eu o intrebare:

am auzit ca e mai bine sa ai 2 gb ram , sau 4 gb ram ( numere pare) ca nu stiu ce se intampla si ruleaza mai bine..:|

#20 Danny

Danny

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 131 posts
  • :
  • Gender:Not Telling
  • Nick SA:MP:n
  • Nick CS:n
  • GFX Skill:Professional

Posted 06 December 2009 - 04:29 PM

:|

Daca am 3GB, inseamna logic ca merge mai bine ca 2GB.

Cine ti-a zis asta, se referea la faptu ca daca ai ex: 2x1024, ai support dualchan, dar asta doar in cazul in care placa ta de baza suporta dualchan si bine'nteles si memoria.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Free JavaScript fromĀ 
Rainbow Arch