Jump to content


Memorii RAM


  • This topic is locked This topic is locked
100 replies to this topic

#21 Sinit

Sinit

    Joiner

  • Members
  • Pip
  • 46 posts
  • :
  • Nick SA:MP:d
  • Nick CS:d
  • GFX Skill:Novice

Posted 06 December 2009 - 10:28 PM

1.98 GB dual channel DDR2 si sunt multumit

#22 -xSkyLin3x

-xSkyLin3x

    Joiner

  • Members
  • Pip
  • 47 posts
  • :
  • Nick SA:MP:d
  • Nick CS:d

Posted 07 December 2009 - 11:30 PM

2GB RAM sunt foarte multumit , Merge foarte bine !

#23 ValkiR

ValkiR

    ★ George ★

  • VIP
  • 3,766 posts
  • Time Online: 6d 19h 10m 31s
  • Gender:Male
  • Location:Constanta
  • Nick SA:MP:George
  • Nick CS:George
  • GFX Skill:Novice

Posted 08 December 2009 - 10:14 PM

memoria ramilor depinde si de performanta celorlalte componente .... de exemplu, e cam aiurea sa ai placa video nvidia gforce 9800, cu procesor intel pentium 2 dual 2.8 si sa ai 1 gb ram .... cel mai modest ar fii 2 gb de rami :)

#24 Wolverine

Wolverine

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 193 posts
  • :
  • Gender:Male
  • Interests:GirlS
  • Nick SA:MP:d
  • Nick CS:d

Posted 09 December 2009 - 04:54 PM

Eu am 3GB RAM ! :-? >>>> Spam la Sa-mp Godfather /// Diverse // Topic pentru spam ///// Enjoy !

#25 Danny

Danny

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 131 posts
  • :
  • Gender:Not Telling
  • Nick SA:MP:n
  • Nick CS:n
  • GFX Skill:Professional

Posted 09 December 2009 - 11:05 PM

memoria ramilor depinde si de performanta celorlalte componente .... de exemplu, e cam aiurea sa ai placa video nvidia gforce 9800, cu procesor intel pentium 2 dual 2.8 si sa ai 1 gb ram .... cel mai modest ar fii 2 gb de rami :))



nici nu exista asa ceva

#26 NebunuDany

NebunuDany

    Bello - Unicul campion

  • Banned
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 618 posts
  • :
  • Nick SA:MP:n
  • Nick CS:n
  • GFX Skill:Novice

Posted 10 December 2009 - 06:31 AM

Scuze de off topic,dar cum pot afla ce placa de rami am ? (DDR1,DDR2)

#27 Danny

Danny

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 131 posts
  • :
  • Gender:Not Telling
  • Nick SA:MP:n
  • Nick CS:n
  • GFX Skill:Professional

Posted 10 December 2009 - 02:55 PM

pozitionarea

Posted Image

#28 Bogdan04

Bogdan04

    Joiner

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • :
  • Nick SA:MP:d
  • Nick CS:d

Posted 15 December 2009 - 09:01 PM

Eu am doua placute de Ram una de 256 mb si una de 1 GB nu am probleme cu PC imi merge foarte bine :)

#29 fade

fade

    Support eGaming

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3,583 posts
  • Time Online: 44m 29s
  • Gender:Male
  • Location:Los Angeles, CA
  • Nick SA:MP:n
  • Nick CS:n
  • GFX Skill:Novice

Posted 12 January 2010 - 10:41 PM

4gb ddr2

#30 Matrescu

Matrescu

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 100 posts
  • :
  • Location:Satu Mare
  • Nick SA:MP:d
  • Nick CS:n

Posted 03 February 2010 - 08:03 PM

Depinde de firma de care sunt facute....Eu am memorie ram de 2Gb si imi ajunge totusi.....inca...

#31 xXxBladexXx

xXxBladexXx

    Mes Que Un Club

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5,119 posts
  • Time Online: 48d 7h 25m 36s
  • Gender:Male
  • Nick SA:MP:BLaDe
  • GFX Skill:No Info

Posted 10 February 2010 - 10:58 PM

Eu am 1GB ram si as mai vrea sa imi bag 1GB :|

#32 Hyper_Power

Hyper_Power

    Joiner

  • Members
  • Pip
  • 88 posts
  • Time Online: 7m 55s
  • Gender:Male
  • Nick SA:MP:d
  • Nick CS:d
  • GFX Skill:Novice

Posted 06 March 2010 - 09:56 AM

4gb, dd ram 2

#33 I0NuT

I0NuT

    Member

  • Banned
  • PipPip
  • 119 posts
  • :
  • Nick SA:MP:d
  • Nick CS:d
  • GFX Skill:Novice

Posted 13 March 2010 - 07:36 PM

Eu am facut o prostie cu rami:D
Aveam 2 placute de 1GB Kingston si nu ma multumeam si mi-am mai cumparat 1 placuta de 2GB tot kingston=3 placute (2 de 1 si 1 de 1)
Dupa care mi-am dat seama ca PC meu merge pe dual chanel.......
Imi merg rami dar cica nu este indicat:)

#34 Paganel

Paganel

    Active Gamer

  • Banned
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 669 posts
  • :
  • Gender:Male
  • Location:BALOtexas !
  • Nick SA:MP:n
  • Nick CS:n
  • GFX Skill:Novice

Posted 06 April 2010 - 01:56 PM

2GB !

#35 MicrOso0ft

MicrOso0ft

    E30 Lover

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,052 posts
  • Time Online: 1d 10h 35m 20s
  • Gender:Male
  • Location:Bayerische Motoren Werke AG
  • Interests:Cars .
  • Nick SA:MP:Falken
  • Nick CS:Falken.
  • GFX Skill:Novice

Posted 07 April 2010 - 10:53 PM

1GB Dual Channel Kingston
Sunt multumit de ele


#36 BuLLzEyE

BuLLzEyE

    Active Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 208 posts
  • :
  • Gender:Male
  • Location:Brasov
  • Nick SA:MP:d
  • Nick CS:n

Posted 13 April 2010 - 12:49 AM

2 gb ....foarte multumit dar in curand imi cumpar 2 placute de cate 2 gb

#37 George Mihai

George Mihai

    Retired - English Boy

  • Hall Of Fame
  • 5,507 posts
  • Time Online: 21d 11h 30m 21s
  • Gender:Male
  • Location:Londra
  • Nick SA:MP:George_Mihai
  • Nick CS:MoShU
  • GFX Skill:Novice

Posted 21 April 2010 - 11:50 PM

4GB DDR2 :banned:

#38 Frosty93

Frosty93

    Taste the life!

  • VIP
  • 2,076 posts
  • Time Online: 14d 21h 43m 57s
  • Gender:Male
  • Location:Timișoara
  • GFX Skill:Novice

Posted 22 April 2010 - 06:09 AM

Eu am 2 placute :
1. 1Gb DDR2
2. 2Gb DDR2


#39 Ludacr1s

Ludacr1s

    Joiner

  • Members
  • Pip
  • 38 posts
  • :
  • Gender:Male
  • Nick SA:MP:d
  • Nick CS:d

Posted 22 April 2010 - 07:54 AM

Cele mai bine sunt 4 placute de 512 , ddr2.

#40 PkHdC

PkHdC

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 105 posts
  • Time Online: 19m 31s
  • Gender:Male
  • Location:J I L A V A
  • Interests:Pacanele
  • Nick SA:MP:d
  • Nick CS:d

Posted 22 April 2010 - 10:17 AM

Eu Am 2 Placute
1.1GB Ram DDR2
2.1GB Ram DDR2




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users