Jump to content


Photo

cer si eu putin ajutooor


  • This topic is locked This topic is locked
14 replies to this topic

#1 _JustMe_

_JustMe_

    Active Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 248 posts
  • :
  • Gender:Male
  • Location:SFPD.
  • Nick SA:MP:d
  • Nick CS:d

Posted 30 March 2009 - 06:27 PM

sper k am postat bine,nu am vazut alta sectiune
Deci,asa ceva nu am gasit nici la Tutoriale.
Daca avem un document-punem un gradient(sau cum se zice)
-punem un render insa renderul are background alb!cum elimin background?daca dau "darken" la blending options renderul ia culoarea gradinetului
Nu suprapun doua poze,pun redner pe gradient si vreau sa elimin acel background alb?banuiesc ca nu cu crop image sau...alte tools
Sper ca ma poate ajute cineva.
Multumesc.

#2 TraxeX

TraxeX

    Official Member

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 428 posts
  • Time Online: 50s
  • Gender:Male
  • Location:Alcatrazzz Island
  • Nick SA:MP:d
  • Nick CS:d

Posted 30 March 2009 - 06:30 PM

stai ca nu inteleg deci tu ai un backround alb da ? si vrei sa pui un gradient ? pai gradientu acopera backroundu :bananadance: si renderu intra peste

P.S : dami niste poze ceva sa inteleg

#3 _JustMe_

_JustMe_

    Active Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 248 posts
  • :
  • Gender:Male
  • Location:SFPD.
  • Nick SA:MP:d
  • Nick CS:d

Posted 30 March 2009 - 06:41 PM

revin cu edit cu ce vreau sa zic

edit:Posted Image
uite...acum mickey mouse are acel "patrat" alb in spate...cum il scot de acolo?
mai aveam eu ceva de genul la semnatura,doar ca mickey mouse ala se colora in functie de gradient(dak dadeam click dreapta pe layer->blending options->darken)
de ex : semnatura mea vezi?pustiu' are culoarea gradientului,eu vreau sa aiba culoarea sa normala
sper k am fost explicit:D

#4 Dumbo09

Dumbo09

    Joiner

  • Members
  • Pip
  • 33 posts
  • :
  • Gender:Male
  • Location:Private Space

Posted 30 March 2009 - 11:23 PM

tu nu trebuie sa pui poza cu totu si sa ii dai darken,screen,multiply......Trrebuie sa decupezi omu de pe acea poza si pui doar ce ai decupat......NU pui toata poza

#5 _JustMe_

_JustMe_

    Active Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 248 posts
  • :
  • Gender:Male
  • Location:SFPD.
  • Nick SA:MP:d
  • Nick CS:d

Posted 31 March 2009 - 09:27 AM

si cum decupez?k imi tremura mana sa zicem si iam taiat un pic din fatza,dumbo,la semnatura ta,cum ai pus robotul acolo?nu avea un background alb?vrei sa spui ca l'ai decupat cu lasso tool sau ce mai e pe acolo?nu cred....adica trebuie sa fie o metoda cum ai pus acel robotzel in fatza artificiilor

#6 TraxeX

TraxeX

    Official Member

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 428 posts
  • Time Online: 50s
  • Gender:Male
  • Location:Alcatrazzz Island
  • Nick SA:MP:d
  • Nick CS:d

Posted 31 March 2009 - 09:47 AM

omule exista rendere fara backround alb :P mickey mouse ila lai luat de pe "gugal" toate de pe gugal au backround alb incearca sa decupezi cu quick selection tool ! :bananadance:

#7 _JustMe_

_JustMe_

    Active Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 248 posts
  • :
  • Gender:Male
  • Location:SFPD.
  • Nick SA:MP:d
  • Nick CS:d

Posted 31 March 2009 - 09:48 AM

de fapt l'am luat de pe planetrenders...oricum acum am bagat ps 3 o sa caut acea Tool

#8 Massacre

Massacre

    Official Gamer

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 976 posts
  • Time Online: 17m 31s
  • Gender:Male
  • Location:Braila
  • Nick SA:MP:d
  • Nick CS:d
  • GFX Skill:Novice

Posted 31 March 2009 - 11:09 AM

eu de obicei cand iau un render cu background alb sau negru folosesc eraser tool sau magic eraser tool..

#9 Dizzy

Dizzy

    Joiner

  • Members
  • Pip
  • 17 posts
  • :
  • Gender:Female
  • Location:In Inima Ta ;x

Posted 31 March 2009 - 01:51 PM

Il Potzi Decupa cu Magnetic Laso Tool , Si Incearca sa nu itzi mai tremure mana :) ... Tzigarile aste'a :D

#10 _JustMe_

_JustMe_

    Active Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 248 posts
  • :
  • Gender:Male
  • Location:SFPD.
  • Nick SA:MP:d
  • Nick CS:d

Posted 02 April 2009 - 08:28 AM

adica,un poza aia cu gradient verde asa si mickey mouse cu background alb,trebuie sa decupez cu lasso tool sau cu eraser tool?! e imposibil,daca iti scapa putin mana gata tre sa iei totul de la inceput...trebuie sa fie o metoda..totusi incerc da'...
edit:georgy...in rpimu banner(cu thx blain) vrei sa zici k blain a decupat acea fetitza blonda ??

#11 Jay`Z

Jay`Z

    Joiner

  • Members
  • Pip
  • 36 posts
  • :
  • Gender:Male

Posted 02 April 2009 - 01:45 PM

Tu cand l`ai luat de pe Planet Renders ai avut cont ? Daca nu se explica :)...

#12 _JustMe_

_JustMe_

    Active Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 248 posts
  • :
  • Gender:Male
  • Location:SFPD.
  • Nick SA:MP:d
  • Nick CS:d

Posted 02 April 2009 - 05:53 PM

da ma am avut cont
tre sa dau pe full size render?sau simplu asa doar el sau din lista de mai multe rendere?

#13 Jay`Z

Jay`Z

    Joiner

  • Members
  • Pip
  • 36 posts
  • :
  • Gender:Male

Posted 02 April 2009 - 08:31 PM

Pe full zise .. adica dai click pe render si va aparea o imagine mare . La aceea dai Click Dreapta si Save Image As... (Mozilla Firefox)

#14 _JustMe_

_JustMe_

    Active Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 248 posts
  • :
  • Gender:Male
  • Location:SFPD.
  • Nick SA:MP:d
  • Nick CS:d

Posted 03 April 2009 - 09:54 AM

aaaaaa eu nu salvam imaginea

si dupa ii dau copy de la mn din pc sau cum?

sau dupa save image as dai direct ctrl + v in document?

#15 _JustMe_

_JustMe_

    Active Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 248 posts
  • :
  • Gender:Male
  • Location:SFPD.
  • Nick SA:MP:d
  • Nick CS:d

Posted 08 April 2009 - 09:41 AM

anyone...pleeease?

EDIT:DAMN I DID IT


I DID IT!

LOOK ! : Posted Image

mersi all care ati rasp aici :))

:|




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users