Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Frosty93

Rihanna, umilita de Chris Brown

Recommended Posts

Rihanna--umilita-de-Chris-Brown.jpg

In timp ce Rihanna s-a aratat foarte fericita de revenirea lui Chris Brown in viata ei, prietenii si colaboratorii acestia nu au vazut cu ochi buni reluarea relatiei dintre cei doi. Comportamentul cantaretului nu face altceva decat sa dovedeasca ca apropiatii Rihannei au dreptate.

ย 

Cantareata s-a despartit de Chris Brown in 2009, dupa ce a fost "batuta mar" de acesta, avand nevoie de spitalizare pentru tratamentul ranilor. Pentru toti cei care isi amintesc fata tumefiata a Rihannei din acea perioada pare greu de acceptat atitudinea de astazi a acesteia, cand si-a pus toata speranta intr-o noua relatie cu acealasi Chris Brown, potrivit Voici.

ย 

Insa iata ca in loc de seriozitate, Rihanna se pare ca a nimerit intr-un triunghi amoros. Chris Brown apare in public in ipostaze tandre alaturi de aceasta, insa este surprins si in prezenta fostei iubite, Karrueche, un model de origine vietnameza, de care declarase ulterior ca se desparte "din dragoste pentru Rihanna".

ย 

Mascat in zombi, Chris Brown a ales recent sa petreaca celebra sarbatoare de Halloween la Los Angeles, in compania lui Karrueche. Rihanna, care intre timp le-a vorbit fanilor pe Twitter despre "iertare si puterea de a o lua de la inceput", nu a reactionat inca in fata acestei situatii.

ย 

Apropiatii sai se intreaba nedumeriti de ce vedeta este dispusa sa indure aceste umilinte si cum va evolua relatia cu cantaretul de data aceasta.

ย 

ย 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...