Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

CriSTy97

Phone Booth (2002)

Recommended Posts

-Poster:

mv5bmtcxndq5mzayov5bml5.jpg

 

 

-Regia/Autori: Joel Schumacher

 

-Roluri/Actori: Colin Farrell, Kiefer Sutherland and Forest Whitaker

 

-Gen:Thriler , Mystery

 

-Data lansarii:2002

 

-ScurtaPrezentare: Un telefon poate schimba viata unui om. Uneori, îi poate chiar pune capãt. Acesta este cazul agentului de publicitate Stu Sheppard (Colin Farrell), care este sechestrat într-o cabinã telefonicã de un necunoscut care îl amenintã la telefon cã îl va împusca dacã închide.

 

Ce faci atunci când auzi un telefon public sunând ? Desi stii bine cã nu pe tine te cautã, primul impuls este acela de a rãspunde. Un telefon sunând cere un rãspuns. Dar, rãspunzând, Stu se trezeste prins într-un joc misterios si periculos. Un interlocutor necunoscut (Kiefer Sutherland) îl amenintã cu moartea dacã închide telefonul.

 

Un act de violentã petrecut în imediata apropiere a cabinei telefonice atrage atentia politistilor, care sossc la fata locului, fiind convinsi cã Stu este cel periculos, si nu interlocutorul sãu invizibil.

 

Cãpitanul Ramey (Forest Whitaker) încearcã sã-l convingã sã iasã din cabina telefonicã. Ceea ce, însã, Ramey nu stie, este cã toti cei prezenti la fata locului – echipa sa de politisti, reporterii veniti în cãutare de senzational, sotia lui Stu, Kelly si prietena sa, Pamela – sunt în vizorul armei interlocutorului necunoscut.

 

Pe mãsurã ce timpul trece, Stu, întruchiparea necinstei si imoralitãtii, este nevoit sã treacã printr-o transformare moralã. Din punct de vedere emotional, necunoscutul îl dominã. Minciunile lui Stu nu-i mai sunt de nici un folos. În schimb, el trebuie sã îsi sondeze adâncimile sufletului pentru a gãsi tãria de a-l învinge pe interlocutorul sãu, fãcând jocul sã fie si mai periculos.

 

Fox 2000 Pictures prezintã Phone Booth / Cabina telefonicã, o productie Zucker / Netter, în regia lui Joel Schumacher. Scenariul este realizat de Larry Cohen. Producãtori sunt Gil Netter si David Zucker, iar producãtorul executiv este Ted Kurdyla. Imaginea este semnatã de Matthew Libatique, scenografia de Andrew Laws, iar montajul de Mark Stevens. Supervizorul efectelor speciale este Michael Fink, iar cel al efectelor de machiaj Gordon Smith. Creator de costume este Daniel Orlandi. Coloana sonorã este compusã de Harry Gregson-Williams.

 

-Sursa: http://www.cinemagia.ro/filme/phone-booth-cabina-telefonica-2782/

 

-Trailer:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chiar acum vazand acest trailer al acestui film mi-a adus aminte de un 'horror' asemanator pe care l-am vazut in cinematograf si am simtit exact ce am simtit si atunci cand vizionam film-ul.

 

Ce te-ai face daca ai fi in locul lui ?

 

Nu ar vrea nimeni sa stie, un film care te tine in suspans de la secunda 1 pana la ultima secunda.Imi plac aceste filme mai mult pentru frica pe care o transmit.M-as uita alaturi de prieteni mei si la acest film , sa ne speriem impreuna la fel cum am facut si la celalalt.(si cred ca asta o sa si fac..sau nu :)))

 

Nota 10 acestui film din partea mea , pentru toata emotia care o transmite. 1.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lam vazut si eu pacesta la cinematograf,este un film foarte bun si merita sa fie vazut.Mia placut cel mai mult ca te tine in suspans foarte mult.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Din film nu se intelege exact ce meserie are Stu Sheppard (Colin Farrell), in orice caz, se flendureste zi-lumina pe strazi, racnind in cele doua celulare pe care nu le lasa din mana si misculand cu abnegatie intru procurarea unor infor###### strict confidentiale.

 

De pilda, ofera unui politist patru bilete la concertul Britney Spears, afland, in schimb, ce VIP-uri s-au mai internat la balamuc. Asa cum ati intuit, Stu este genul acela de "baiat simpatic", mereu gata sa promita marea cu sarea, laudaros si plin de fite, care nu se da in laturi de la nici un matrapazlic menit sa-i aduca oarece castig. Dar, vorba unui personaj feminin extrem de simpatic,"cu cat maimuta se catara mai sus, cu atat mai bine i se vede fundul!"

Share this post


Link to post
Share on other sites

:O un film ce te face sa te pui in situatia lui ...

Nu stiu ce as face daca as fi in locul personajului principal ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...