Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Nagato12345

Holy Motors

Recommended Posts

-Poster:

holy-motors-255843l-175x0-w-5c3a924d.jpg

 

 

-Regia/Autori: Leos Carax

 

-Roluri/Actori: Eva Mendes, Kylie Minogue, Denis Lavant

 

-Gen: Drama

 

-Data lansarii: 07.12.2012

 

-ScurtaPrezentare:

O zi din viaţa Domnului Oscar, un personaj misterios care sare de la un rol la altul precum un hitman de la o lovitură la alta: cînd asasin, cînd mare industriaş, bancher, cerşetoare, monstru, tată de familie etc. În fiecare rol plonjează cu toată fiinţa sa, acompaniat doar de Celine, şoferiţa limuzinei sale luxoase devenite acum casă, birou, studio de machiaj. Dar care este adevărata sa casă, adevărata viaţă, familie? Şi unde sînt camerele de filmat, "Sfintele motoare"?

 

 

 

 

-Trailer:

Share this post


Link to post
Share on other sites

În competiţia pentru Palme d'Or 2012, Holy Motors îl arată pe Denis Lavant în pielea a 11 personaje, jucând rolul unui om de afaceri, Domnului Oscar, capabil să îşi schimbe înfăţişarea de-a lungul călătoriei sale prin Paris, într-o limuzină albă. Rutina lui zilnică de "întâlniri de afaceri" poate fi de fapt un vis sau ceva cu totul diferit.

 

Lavant este când asasin, când mare industriaş, bancher, când cerşetoare, când monstru, când tată de familie etc. În fiecare rol plonjează cu toată fiinţa sa, acompaniat doar de Celine, şoferiţa limuzinei sale luxoase devenite acum casă, birou, studio de machiaj. Dar care este adevărata sa viaţă, adevărata sa familie? Şi unde sunt camerele de filmat, "Sfintele motoare"?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mi sa parut ok acest film. L-am vazut mai de mult dar dupa 30 de minute nu am putut sa ma mai uit la el. Era prea groaznic. Pacat de actorii care joaca in acest film.

Share this post


Link to post
Share on other sites

interesant filmul,l-am vazut de cateva ori.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sincer sa va spun nu se merita sa va uitati la el. Eu am fost profund nemultumit de el. Nu mi-a placut deci nu vi-l recomand. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...