Jump to content
Sign in to follow this  
quZt

[Respins][Propunere] Dezvoltare sectiunii

Vote!  

19 members have voted

 1. 1. Credeti ca propunerea nr.1 este buna?

  • Da
   12
  • Nu
   7
 2. 2. Credeti ca propunerea nr.2 este buna?

  • Da
   15
  • Nu
   4
 3. 3. Credeti ca propunerea nr.4 este buna?

  • Da
   13
  • Nu
   6


Recommended Posts

Bine v-am gasit , va salut.

 

M-am gandit putin si cred ca o "intinerire" a forumului cu niste categori noi n-ar strica deloc ,ba chiar ar fi foarte folositoare.(ar creste activitatea pe forum).

 • Market Online

O sectiune unde useri isi pot vinde lucruri personale ( telefoane , calculatoare , bunuri pe diferite jocuri (ex: Metin2 , MU , 4Story , WOW, in general cele MMORPG ,exclus bunurile dupa serverele eGaming ) printr-o sursa rapida.

Un plus al acestei sectiuni ar fi acea ca suntem o comunitate destul de "batrana" (ma refer strict la ani de cand eGaming exista) si ca deja uni useri se cunosc intre ei , dovada de aici reiese ca un +plus de incredere exista.[ma refer ca respectivul care vinde/cumpara este serios si nu o sa-l lase "cu buza umflata" pe celalalt (fie el cumparator / vanzator) ].

In aceasta sectiune(predestinata magazinului) va exista un topic foarte bine pus la punct cu o mica reputatie a tuturor celora care se folosesc de acest Market.[daca ai cumparat ceva , te-ai inteles si toata actiunea a fost dusa pana la capat vei fi trecut acolo ca un user SERIOS(neaparat dovezii) , contrar NESERIOS(neaparat dovezii) , iar in al doilea caz nu stiu cine se va mai baga cu tine in "afaceri"].

Sectiunea va fi una foarte bine pusa la punct , unde Moderator-ul respectiv va face un regulament strict ,care sa-i ajute pe useri sa-si vanda sau sa cumpere lucruri in buna stare.[moderator-ul va incerca sa-i ajute prin regulament pe toti, prin reguli (ex: Un user trebuie sa aiba minim "X" posturi, varsta de "X" ani ,etc)].

 

# Categoriile si regulamentele le va face in functie de o desfasurare cat mai buna a lucrurilor pe acolo ,moderator-ul care va fi ales.[nu are rost sa ma bag in astea deoarece nu stiu daca se va definitiva aceasta propunere, dar daca se va ajunge la un acord voi ajuta cu placere moderator-ul respectiv(daca are nevoie)]

# Stiu ca este destul de greu ca lucrurile sa mearga bine pe acolo ,dar cred ca este o "sectiune" care ar aduce un +plus de activitate si de membri pe forumul nostru, care cu putina munca ar fi un succes.(dupa cum a-ti vazut majoritatea sectiunilor de Market din alte forumuri aduc un succes urias la stadiul de activitate si useri pe respectiv-ul forum)

# Pot da un exemplu care prin Market-ul sau Online exista si are nenumarate vizite , useri si etc. [Market-ul lor este o simpla sectiune pe care o putem crea si noi , in rest au sub-forumuri despre un joc anume(exact cum avem si noi la SA:MP , CS1.6,etc) - exemplul il voi da unuia dintre membri staffului (G.Moderator sau Administrator) deoarece necesita un forum si nu este nevoie sa le facem reclama aici, market-ul lor bazandu-se doar pe bunuri intr-un joc , numit Metin2.]

# Sper sa se ia in considerare aceasta treaba de catre voi , membri , in comentarile voastre deoarece este un lucru care ar aduce un avantaj mediu(destul de bine zic eu) comunitati.

 

P.S(read here): Daca credeti ca este absurd sa faci un "magazin" pentru bunuri materiale reale(gen: telefoane si alte lucruri ce necesita bani reali) ,poate sa fie doar un Market Online pentru jocuri , uitati la ce ma refer:

 • Metin2(doar un exemplu de joc) - un market pentru vanzari iteme / schimbari iteme pe diferite server ( poate sa fie interzisa vanzarea pe bani reali , ci doar sa poata sa se faca schimb intre doi useri de iteme pe 2 servere diferite, ex: Server 1 Metin2Ro cu Server 5 Metin2Ro , cine stie despre ce este vorba in acest joc intelege foarte bine) , e ca si cum as face un schimb intre bunuri personale in SA:MP pe 2 servere diferite doar ca in acest joc "Metin2" este posibil ,spre deosebire de SA:MP.

Cred ca acest lucru ar aduce un +plus de membri ,deoarece pasionatii de jocurile MMORPG sunt cu mii-le.

 • MMORPG ( Massive Multiplayer Online Role-Playing Game )

O sectiune despre jocurile MMORPG.

Cred ca adaugarea aceste sectiuni va aduce un +plus placeri unui user eGaming , pasionat de aceste tipuri de jocuri sa stea online pe forum si sa posteze diferite chesti in sub-forumul jocului lui favorit(din categoria aceasta). Cu siguranta stiti ca aceste jocuri tin capul de afis in lumea "gaming-ului" , si nu stiu cum pana acum nu a existat aceasta categorie.

O sa spuneti ca deja unele jocuri sunt postate pe la categoria "Games" , le-am vazut si eu dar pasionati de aceste jocuri nu au aceiasi placere cand viziteaza un topic ,precum o au cand viziteaza o categorie a unui joc, deoarece el(user-ul) nu poate posta tutoriale , nu poate ajuta in problemele altora , nu isi poate spune problemele care le intampina in acel joc si etc..deoarece nu sunt sectiuni pentru acest lucru , ci exista doar un topic cu informa.tii.

 

Cateva jocuri MMORPG , foarte jucate:

 • 4Story
 • Metin2
 • World of Warcraft
 • AION
 • CABAL
 • sunt cu sutele aceste jocuri , dar ele sunt cele mai jucate dupa parerea mea.

# Ar aduce multa importanta si foarta multa curiozitate pentru useri.

 • Counter-Strike Competition

Din cate am observat , competitiile de Counter-Strike au "stacnat" , ca sa pot spune asa. Cred ca o activitate si in acea sectiune ar fi foarte avantajoasa.Dupa cum stim cu toti Counter-Strike este cel mai apreciat joc de catre jucatorii pc din intreaga lume, rating-ul acestuia o dovedeste de fiecare data.Probabil ca unele mici modificari pe acolo , si adaugarea unor servere pentru competitii n-ar strica,ci din contra ar aduce inca un +plus comunitati.

 • Metin2 Sever

In prezent si in trecut , pe eGaming au existat diferite servere de MMORPG.(WOW , MU , MC).Diferenta dintre aceste 3 jocuri si un server bun de Metin2 este ca niciodata aceste 3 jocuri nu pot atinge nr. de playerii existenti pe un server de Metin2.

Un server de Metin2 cu o reclama buna poate atinge si 5.000 de playerii online.(nu cred ca va fi cazul nostru daca va exista vreodata server de Metin2 pe eGaming ,dar in jur de 1.000 in cateva luni cu siguranta - daca totul va fi bine pus la punct , ceea ce cred ca se va intampla deoarece avem oameni seriosi si capabili de munca aici)

Un server ca acesta ar aduce cel mai mare profit si cea mai mare activitate pe care o poate atinge comunitatea aceasta.Profitul il poti scoate dintr-un ITEM SHOP amplasat pe site-ul dedicat serverului in care se pot cumpara diferite iteme in joc.

 

# Va rog (staff-ul) sa va informa.tii despre acest joc si despre ce poate el , iar dupa acea cu siguranta o sa-mi dati dreptate.Daca se va realiza asa ceva in viitor pe eGaming (este vorba de foarte multa munca la miljoc) cu siguranta vom urca in top mult mai sus decat suntem.

 

 

Momentan doar atat am de spus ,pe viitor voi mai veni cu alte propuneri , rog useri care incearca sa comenteze cu PRO sau CONTRA sa respecte termenii acestia din regulament :

 

1. Orice reply pe care il dati, trebuie sa contina Contra sau Pro si cel putin 25 cuvinte.

2. Comentariile date pentru o propunere, vor trebui sa fie constructive si sa nu contina mesaje care pot fi tratate ca jignire.

 

3. Nu posta doar sa te afli in treaba, fa altceva daca nu esti interesat in propunerea respectiva si vrei sa faci doar un +1

 • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

O idee buna cea cu serverul de Metin , daca s-ar deschide m-as baga si eu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pro cu ideea competitiilor de cs.

Market Online : Esti constient ca-mi creezi atat mie sau altora, o sursa sigura de venit ? Eu pot sa pacalesc legal un membru al eG'ului cu un pix aur, unde el arata de parca ar fi suflat in aur. Cum ?! Pur si simplu pun ca titlu : Pix Aur, maresc pretul, iar cumparatorul va crede ca este din aur si va plati suma. Cand il primeste, vede ca nu este aur si n-are ce sa-mi faca. N-a spus nimeni ca este din aur ci doar 'Pix Aur'.

Eu unul sunt contra si mi-am exprimat parerea. Pe langa exemplul de mai sus sunt multe altele, pe care unii dintre noi nici macar nu ni le imaginam. Cred ca nimeni din staff nu vrea sa fie tarat prin tribunale.

Edited by KeLLy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Market Online : Esti constient ca-mi creezi atat mie sau altora, o sursa sigura de venit ? Eu pot sa pacalesc legal un membru al eG'ului cu un pix aur, unde el arata de parca ar fi suflat in aur. Cum ?! Pur si simplu pun ca titlu : Pix Aur, maresc pretul, iar cumparatorul va crede ca este din aur si va plati suma. Cand il primeste, vede ca nu este aur si n-are ce sa-mi faca. N-a spus nimeni ca este din aur ci doar 'Pix Aur'.

Eu unul sunt contra si mi-am exprimat parerea. Pe langa exemplul de mai sus sunt multe altele, pe care unii dintre noi nici macar nu ni le imaginam. Cred ca nimeni din staff nu vrea sa fie tarat prin tribunale.

Citeste cu atentie , nu ai inteles la ce m-am referit. Daca doresti , iti pot explica pe PM mai bine. (totusi citeste cu atentie)

Edited by quZt

Share this post


Link to post
Share on other sites

 • Market Online : Sa mai propus parca si a fost respins si asa si e se pot da țepe usor , deci contra.
 • MMORPG : nu joc , deci nu comentez.
 • Counter-Strike Competition : Pro , dar noi nu avem nici jucatori si nici nu avem sa zicem srv "bune" , exemplu srv de DR , cred ca e singurul srv de DR pe care lam mai gasit si eu sa nu fie cu Knife mod sa pot sa joc dar acuma toti vor cu knife mod pt ca e mai usor , ar trebui si noi sa facem tot cu knife mod asa am reusi sa strangem mai multi playeri pe srv
 • Metin2 Sever : nu jos , nici nu vrea sa comentez despre un asemenea joc care "praf" e prea putin spus.

Edited by miLaneZ

Share this post


Link to post
Share on other sites
 • Market Online : Sa mai propus parca si a fost respins si asa si e se pot da țepe usor , deci contra.
 • MMORPG : nu joc , deci nu comentez.
 • Counter-Strike Competition : Pro , dar noi nu avem nici jucatori si nici nu avem sa zicem srv "bune" , exemplu srv de DR , cred ca e singurul srv de DR pe care lam mai gasit si eu sa nu fie cu Knife mod sa pot sa joc dar acuma toti vor cu knife mod pt ca e mai usor , ar trebui si noi sa facem tot cu knife mod asa am reusi sa strangem mai multi playeri pe srv
 • Metin2 Sever : nu jos , nici nu vrea sa comentez despre un asemenea joc care "praf" e prea putin spus.

"praf" cum spui tu , atrage o groaza de jucatorii.In concluzie nu e chiar asa. La ideea cu Market , n-ai inteles nici tu te rog sa recitesti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iti respect munca depusa , stiu ca dureaza ceva timp sa scrii atatea lucruri ! Dar sa o luam logic :

 

Market Online : Contra , pentru ca nu "avem" ce sa schimbam inafara de jocul SA-MP , si daca ar fii sa vindem alte cont-uri sau alte obiecte din alte jocuri asta ar insemna ceva ilegal sau chiar pirateria , si din pacate eGaming nu accepta asa ceva .

 

MMORPG : Pro , cred ca ar fii si mai fain sa deschidem cate o sectiune pentru fiecare joc ,sunt zeci de jocuri online care inca sunt jucate de multi romani gen : TrackMania Nations , SWAT 4 , pirates of caribbean online , si asta e doar o mica lista unde am cunoscut zeci de romanii in mai putin de cateva ore de jucat (cand eram mai mic) , .

 

Counter-Strike Competition : Contra , din mai multe motive : Au tot fost create si distruse servere de pe eGaming pentru nepo######rea lor, nu spun ca nu ar fii loc pe server-ul dedicat (doar xanto si asistent stie asta) dar mi se pare foarte inutil sa tinem inca un server cu 0 playeri non stop, cel putin eu pe cs.egaming.ro si dr.egaming.ro mai multi de 3-4 nu vad .

 

Metin 2 : Nu l-am avut instalat nici o data pe pc-ul meu , l-am jucat timp de 10-15min la un prieten acuma cativa ani , dar pot spune PRO daca ceea ce spui tu este adevarat ( faza cu 1,000 de spartani pe server cel putin din prima luna ) , Contra din nou pentru mai multe motive : Din cate am auzit este un joc INUTIL , PROST , si mai ales COPILARESC , un alt motiv ar fii din nou host-ul si intretinerea sa .

 

Propunerile au fost partial bune ,

Bafta !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Market Online, nu se refera la bunurile dupa SA:MP eGaming , ci la bunurile dupa alte jocuri si alte servere oficiale ce nu are legatura cu eGaming.

- am specificat clar. "exclus bunurile ce apartin de comunitatea eGaming" , ma refeream strict la iteme pe alte jocuri MMORPG ce nu au legatura cu eGaming, acolo fiind doar o sectiune unde sa-si caute un posibil "cumparator" / "pe cineva cu care sa faca schimb" pentru itemele acelea etc.

 

NU ARE LEGATURA CU NICIUN SERVER eGaming.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Market Online, nu se refera la bunurile dupa SA:MP eGaming , ci la bunurile dupa alte jocuri si alte servere oficiale ce nu are legatura cu eGaming.

- am specificat clar. "exclus bunurile ce apartin de comunitatea eGaming" , ma refeream strict la iteme pe alte jocuri MMORPG ce nu au legatura cu eGaming, acolo fiind doar o sectiune unde sa-si caute un posibil "cumparator" / "pe cineva cu care sa faca schimb" pentru itemele acelea etc.

 

NU ARE LEGATURA CU NICIUN SERVER eGaming.

 

Eu unul am inceles din prima , si ti-am motivat raspunsul , aceste vanzari cum spui tu de multe ori sunt ilegale , iti explic si de ce : In multe jocuri osa gasesti o mica regula in care scrie ca este interzis vanzarea contului sau obiectelor din joc pe bunuri materiale (banii sau alte obiecte la schimb) , nu spun ca este la toate jocurile , dar la majoritatea sunt sigur ca este .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu unul am inceles din prima , si ti-am motivat raspunsul , aceste vanzari cum spui tu de multe ori sunt ilegale , iti explic si de ce : In multe jocuri osa gasesti o mica regula in care scrie ca este interzis vanzarea contului sau obiectelor din joc pe bunuri materiale (banii sau alte obiecte la schimb) , nu spun ca este la toate jocurile , dar la majoritatea sunt sigur ca este .

Cum ai spus tu , cum ti-am explicat si eu. Dupa cum vezi lumea "gaming-ului" a fost invadata de foarte multi copiii. A fost o propunere si este in continuare , doar ca sugestie am zis ca este bine sa avem si noi asa ceva.Ce este ilegal in asta? Iti zic eu ,nimic, ajutam uni useri sa dea mai departe munca lor pe unele jocuri. Nu este nimic ilegal in asta ,si aici ma refer la serverele de Metin2 (nu este ilegal sa faci comert de iteme acolo , pana la urma tu ai muncit pentru ele nu ti le-a dat nimeni gratis, tu ai stat la drop si etc)

 

In fine , nu trebuie neaparat luata in considerare , daca vi se pare absurda o taiem de pe lista.

 

O sa-ti explic mai multe maine KiLl3r sa intelegi si tu(chiar daca am zis ca o sa explic doar staff-ului ,vad ca te intereseaza si ma bucura.iti voi explica cu placere)

 

Sa ramanem la ideea cu sectiunea MMORPG , Competitiile de CS si serverul acela care ar putea ridica comunitatea.

Edited by quZt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Market Online : Nu comentez.

 

MMORPG : Pro , dupa cum s-a spus si ceva mai sus pe eGaming au fost foarte multe servere MMORPG , insa partea instabila este playeri , deoarece daca vrei sa iti faci publicitate trebuie sa platesti , insa daca o faci pe diverse forumuri , ai sanse 50-50.

 

Counter-Strike Competition :

Pro , daca serverul de deathrun ramane in continua crestere , usor usor se vor alatura si jucatori acestui server pe comunitate , vazand ca exista si servul classic , eu raman la aprecierea ca se va popu.la si acesta.Insa , totusi ma gandesc ca si in trecut au fost destule competiti , iar membri au fost dezinteresati dupa ce au pierdut primul meci , ori au iesit ori n-au mai jucat si s-a dus de rapa.

 

Metin 2 :

Pro , Intr-adevar , este un joc destul de scazut cand vine vorba de grafica si de gameplay , dar cu toate astea este unul dintre cele mai popu.late , daca ne-am deschide un server de metin 2 cu siguranta ne-am popu.la si comunitatea dar si serverele.

 

PS : De ce nu am comentat la Market Online ? Fiindca nu sunt inca total decis sa spun PRO sau Contra deoarece exista multe riscuri , se pot trage tepe insa in acleasi timp poate fi si un succes.

Edited by makE

Share this post


Link to post
Share on other sites

Market Online : Pro , ar aduce un plus comunitatii dupa cum ai spus si tu si mai multa colaborare intre membri .

 

MMORPG ( Massive Multiplayer Online Role-Playing Game ): Pro si aici , avand in vedere ca sunt multi playeri care joaca multe jocuri MMORPG , am putea schimba niste sugestii/propuneri pe acolo .

 

Counter-Strike Competition : Au fost o gramada de competitii unde toti au urlat si si-au dat cu pumnu in piept ca joaca , ca se baga si ei etc. si cand colo nici dracu` nu era inscris in competitie .

 

Metin2 Sever : Pro si aici , dar din cate am inteles s-a mai propus si a fost respinsa propunerea deoarece deschiderea unui astfel de server neautorizat este ilegal , daca se deschide un astfel de server , am sa joc , chiar ma atrage jocul , mai alung plictiseala .

Edited by BuhuhuDrace

Share this post


Link to post
Share on other sites

Metin2 Sever : Pro si aici , dar din cate am inteles s-a mai propus si a fost respinsa propunerea deoarece deschiderea unui astfel de server neautorizat este ilegal , daca se deschide un astfel de server , am sa joc , chiar ma atrage jocul , mai alung plictiseala .

 

 

Sunt sute de servere de Metin2 private online , odata ce nu copiezi oficialul nimeni nu-ti va reprosa ceva,esti liber sa creezi.

Edited by quZt
 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

PRO! Este foarte buna ideea cu metinu,se pot face foarte multi bani cu acest joc pe care ii putem investi in alte lucruri.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pro - 1 Pro - 2 Pro -3 Sper sa se faca un server de Swat 4 Metin2 Etc. :) PRO !

Share this post


Link to post
Share on other sites

CONTRA - Market online: Ce legatura are market-ul cu gaming-ul ? Deja ar strica numele comunitatii si chiar nu cred ca ar fi cineva de acord sa riste cumparare unui obiect pe o comunitate ascunsa de piata online.

 

PRO - MMORPG: Ar fi foarte interesanta deschiderea unui server nou, dar ce joc stii tu ca fiind la liber pentru creearea de servere si sa nu incalce nici un drept de autor ? Si totusi crezi ca altcineva inafara de staff-ul comunitatii va mai investi bani in aceste proiecte ?

 

CONTRA - Competitie Counter strike: La cati jucatori sunt pe serverele de cs tu crezi ca ai putea organiza ceva ? Chiar nu ar ajuta cu ceva comunitatea facand astfel de compatitii.

 

CONTRA - Metin2: Dumnezeule...! Chiar nu cred ca ar ajuta comunitatea, nu numai ca incalca drepturile de autor dar ar fi si tinta hack-erilor in viitor. Am fost jucator de Metin2 4 ani la rand dar a venit momentul sa ma las si nu din cauza ca nu ar fi un joc destul de interesant, dar e chiar enervant sa vezi cum prietenii tai se duc pe alte jocuri datorita hackerilor care reusesc sa le sparga conturile si toate cele. Necesita multa organizare acest joc iar mai apoi legat de intretinerea serverului este destul de dificila, daca serverul nu are 4gb RAM la dispozitie iti zic eu ca la 200 de jucatori chiar si cu un numar de 4 canale nu ar face fata, sunt o multime de servere ce dispun de 2gb RAM dar mori de lag pe ele.

 


 

PS.Uite cred ca ti-am incantat priviriea in 4 culori. Chiar va place ca un post sa devina "tri+"color ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

CONTRA - Market online: Ce legatura are market-ul cu gaming-ul ? Deja ar strica numele comunitatii si chiar nu cred ca ar fi cineva de acord sa riste cumparare unui obiect pe o comunitate ascunsa de piata online.

 

PRO - MMORPG: Ar fi foarte interesanta deschiderea unui server nou, dar ce joc stii tu ca fiind la liber pentru creearea de servere si sa nu incalce nici un drept de autor ? Si totusi crezi ca altcineva inafara de staff-ul comunitatii va mai investi bani in aceste proiecte ?

 

CONTRA - Competitie Counter strike: La cati jucatori sunt pe serverele de cs tu crezi ca ai putea organiza ceva ? Chiar nu ar ajuta cu ceva comunitatea facand astfel de compatitii.

 

CONTRA - Metin2: Dumnezeule...! Chiar nu cred ca ar ajuta comunitatea, nu numai ca incalca drepturile de autor dar ar fi si tinta hack-erilor in viitor. Am fost jucator de Metin2 4 ani la rand dar a venit momentul sa ma las si nu din cauza ca nu ar fi un joc destul de interesant, dar e chiar enervant sa vezi cum prietenii tai se duc pe alte jocuri datorita hackerilor care reusesc sa le sparga conturile si toate cele. Necesita multa organizare acest joc iar mai apoi legat de intretinerea serverului este destul de dificila, daca serverul nu are 4gb RAM la dispozitie iti zic eu ca la 200 de jucatori chiar si cu un numar de 4 canale nu ar face fata, sunt o multime de servere ce dispun de 2gb RAM dar mori de lag pe ele.

 


 

PS.Uite cred ca ti-am incantat priviriea in 4 culori. Chiar va place ca un post sa devina "tri+"color ?

 

Ce ai spus tu aici este total banal ,dar iti respect parerea. Sfatul meu este sa te documentezi mai bine inainte sa comentezi asupra unor lucruri.

 

@ Sectiunea de "Competitii CS" nu trebuie sa aiba neaparat nevoie de jucatorii dupa serverele eGaming , ci ar atrage mai multi userii care vin special pentru competitiile acelea, jucatori profesionisti nu amatori dupa orice public.

@ Serverul metin2 securizat si foarte bine pus la punct ar atrage numai playerii si doar atat, in niciun caz hack-eri sau altceva si chiar cum zici tu 200 jucatorii(chiar daca sunt mai multi) ar aduce un +plus de membri noi comunitati(chiar si cu 200 cum ai zis tu , ti se pare putin?)

 

@ Am propus server de Metin2 deoarece l-am jucat in trecut si am realizat ca aceste servere sunt foarte popu.late.

 

Puteti propune voi alt server MMORPG care sa creasca activitatea in comunitate ,daca nu sunteti de acord cu ce am propus eu!

Edited by quZt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut quZt o sa incerc sa trec oarecum la subiect

 

Market Online : Intr-un fel nu cred ca vor fi prea multi cumparatori,sunt sigur ca fiecare va avea ceva de dat gen creioane,pixuri (glumeam).Ideea e ca am vazut multe alte comunitati cu asa ceva si sincer iti zic batea vantu prin acea sectiune.Oricum nu vad dc nu am incerca treaba asta,sa zicem PRO!

 

MMORPG ( Massive Multiplayer Online Role-Playing Game ): Cam greu.In prezent incerc sa pun pe "zid" o competitie dotA,greu..De ce? Lipsa de concurenti.

Jocurile gen dotA,AOE,Crusader,Red Alert sunt bine venite pentru ca nu beneficiaza de host si unele pot fi chiar rentabile dar aici pe eGaming gasesti activitate numai pe SA:MP (parerea mea).

 

Counter-Strike Competition : Au fost destule,fara folos.

Metin2: Pai un servar de metin2,privat pot sa zic ca ar schimba ceva,zunt multi care il joaca,dar daca tu te gandesti sa scoti bani din start de pe urma lui atunci e clar ca nu vom dispune de prea multi membri.Owneru RO-ului scoate pe luna salariul parintilor mei sa zic pe 5 sau 6 luni din cate am auzit de la ea.Am avut tovarasi care jucau metin2 pe RO si donau lunar 100 lei,dar asta e ...

Probleme sunt multe gen cine plateste hostu,cine scripteaza servaru.Oricum eu am un priva pe care ma mai bazai se numeste metin2 severin o sa discut cu stafful sa vad daca picam de comun acord sa le propunem un collab oamenilor de acolo.PRO!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut quZt o sa incerc sa trec oarecum la subiect

 

Market Online : Intr-un fel nu cred ca vor fi prea multi cumparatori,sunt sigur ca fiecare va avea ceva de dat gen creioane,pixuri (glumeam).Ideea e ca am vazut multe alte comunitati cu asa ceva si sincer iti zic batea vantu prin acea sectiune.Oricum nu vad dc nu am incerca treaba asta,sa zicem PRO!

 

MMORPG ( Massive Multiplayer Online Role-Playing Game ): Cam greu.In prezent incerc sa pun pe "zid" o competitie dotA,greu..De ce? Lipsa de concurenti.

Jocurile gen dotA,AOE,Crusader,Red Alert sunt bine venite pentru ca nu beneficiaza de host si unele pot fi chiar rentabile dar aici pe eGaming gasesti activitate numai pe SA:MP (parerea mea).

 

Counter-Strike Competition : Au fost destule,fara folos.

Metin2: Pai un servar de metin2,privat pot sa zic ca ar schimba ceva,zunt multi care il joaca,dar daca tu te gandesti sa scoti bani din start de pe urma lui atunci e clar ca nu vom dispune de prea multi membri.Owneru RO-ului scoate pe luna salariul parintilor mei sa zic pe 5 sau 6 luni din cate am auzit de la ea.Am avut tovarasi care jucau metin2 pe RO si donau lunar 100 lei,dar asta e ...

Probleme sunt multe gen cine plateste hostu,cine scripteaza servaru.Oricum eu am un priva pe care ma mai bazai se numeste metin2 severin o sa discut cu stafful sa vad daca picam de comun acord sa le propunem un collab oamenilor de acolo.PRO!

 

Salut si tie Lego.O sa incerc si eu sa fiu scurt cu tine si sa-ti explic.

 

MMORPG - O sectiune ca si "sport, filme etc" destinata jocurilor ce fac parte din categoria MMOR-PG

(exemplu: Fiecare joc important sa aibe un "sub-forum" in categorie si sa se discute acolo despre el , descriere, filmulete , tutoriale , poze etc)

 

Metin2 Server - Crede-ma am pus in tema acest server (nu joc acest joc) deoarece stiu cati playerii il joaca si cat de "disperati" sunt dupa iteme in el, incat ar dona foarte multi bani pentru ca sa le obtina.Scripterii se gasesc destui ,iar pe cineva cu bani care sa il hosteze va fi nevoie de cateva luni doar pana vor incepe sa se cumpere din IT.(iteme ce se pot obtine si in joc deoarece vrem sa atragem si playerii)

In ItemShop vor fi iteme ce se pot face mai greu in joc(nu vor exista iteme care nu se pot face in joc prin munca) , doar ca cei care "doneaza" vor fi lipsiti de o munca si un sacrificiu in plus ,si credeti-ma sunt multi care prefera sa faca asta.

Edited by quZt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Exact,sunt foarte multi care doneaza,eu stiu ca joc metin de vro 8-9 ani si la itemshop pot exista si iteme care le poti gasi doar pe sait,pot exista si moduri(iteme cu bonusuri bune facute de GM),pot cumpara si puncte in status.Sunt uni care doneaza mii de euro:).Dar trebuie sa fie po######t,oricum merita incercat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1. Market Online

 

In acest caz nici vorba de asa ceva. Nu vreau sa "patam" reputatia nostra cu astfel de marketuri. Nu vreau sa am tiganie pe aici si sa facem pe politistii cu unii altii. In astfel de marketuri numai nesimtiti ( 60% din ei ) si nu vad nici un beneficiu. Stam sa ne certam ca ala l-a tepuit pe ala ca ala nu stiu ce a mai facut etc.

 

2. MMORPG ( Massive Multiplayer Online Role-Playing Game )

 

Daca am deschide toate jocurile posibile si ne-am ocupa, daca ar intra playeri si s-ar juca, daca daca daca. M-am saturat de acest cuvant. Sa deschizi un server de orice natura nu e floare la ureche si presupune multa atentie si preocupare. Suntem buni in a zice "daca am face", bine zis "daca" ca de facut nimeni nu face, doar da cu gura. Daca cineva vine catre noi cu un proiect serios si de lunga durata in ceea ce privesc serverele de mai sus e o chestie si nu cred ca va fi refuzat. Voi sunteti pe principiul "daca invatam luam 10, dar uite ca n-am invatat". Diferenta de la a zice la a face ceva e mare.

 

Ideile nu lipsesc deloc, cu desavarsire lipsesc persoane care sa se ocupe de ceva. :)

 

3. Counter-Strike Competition

S-au mai facut competitii de CS. Insa serverul nostru de CS inca nu este populat in adevaratul sens al cuvantului. Oricum am in plan sa ma ocup de serverul de CS si cu ajutorul Moderatorilor CS si cu o serie de masuri mai drastice speram sa facem ceva in acest sens. In perioada asta am probleme cu mutatul si dasta am amanat si niste concursuri / eventuri deoarece nu ma pot ocupa 100% de ele si n-are rost sa le fac de pomana.

 

 

P.S: Daca atunci cand deschizi un server te gandesti doar cum sa faci bani atunci ai sanse de 70% ca acel server sa nu reziste. Trebuie sa fi pasionat sa faci ceva in primul rand si apoi poate sa ai si satisfactia de a si castiga ceva din el. ( asta e greseala a multora dintre voi care pleaca cu o astfel de mentalitate ).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma scoateti din sarite cand veniti cu propuneri pentru Competitii Counter-Strike si nici macar nu aruncati un ochi la desfasurarea fostelor competitii. Hai sa-ti dau un exemplu observat de mine in 5 minute intrand pe 2 link-uri:

http://forum.egaming.ro/topic/103073-acceptatpropunere-campionat-counter-strike-2vs2/

Sunt 3 pagini de posturi majoritatea voturilor fiind PRO asta inseamna aproximativ 40-50 de persoane care au fost deacord cu asta.

http://forum.egaming.ro/forum/357-inscrieri-competitie/

Te uiti aici si observi ca abia se strang 10 echipe de cate 2 persoane. Asta inseamna maxim 20 de persoane pe competitie. Ia in calcul cati s-au inscris fara sa posteze PRO.

Pe langa toate astea, toate competitiile s-au terminat in scandaluri. Pur si simplu playerii nu stiu sa piarda. Nu poti face competitii decente in felul acesta. Nu vad scandalurile ca un lucru bun, de aceea sunt contra.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1. Market Online

 

In acest caz nici vorba de asa ceva. Nu vreau sa "patam" reputatia nostra cu astfel de marketuri. Nu vreau sa am tiganie pe aici si sa facem pe politistii cu unii altii. In astfel de marketuri numai nesimtiti ( 60% din ei ) si nu vad nici un beneficiu. Stam sa ne certam ca ala l-a tepuit pe ala ca ala nu stiu ce a mai facut etc.

 

2. MMORPG ( Massive Multiplayer Online Role-Playing Game )

 

Daca am deschide toate jocurile posibile si ne-am ocupa, daca ar intra playeri si s-ar juca, daca daca daca. M-am saturat de acest cuvant. Sa deschizi un server de orice natura nu e floare la ureche si presupune multa atentie si preocupare. Suntem buni in a zice "daca am face", bine zis "daca" ca de facut nimeni nu face, doar da cu gura. Daca cineva vine catre noi cu un proiect serios si de lunga durata in ceea ce privesc serverele de mai sus e o chestie si nu cred ca va fi refuzat. Voi sunteti pe principiul "daca invatam luam 10, dar uite ca n-am invatat". Diferenta de la a zice la a face ceva e mare.

 

Ideile nu lipsesc deloc, cu desavarsire lipsesc persoane care sa se ocupe de ceva. 1.gif

 

3. Counter-Strike Competition

S-au mai facut competitii de CS. Insa serverul nostru de CS inca nu este po######t in adevaratul sens al cuvantului. Oricum am in plan sa ma ocup de serverul de CS si cu ajutorul Moderatorilor CS si cu o serie de masuri mai drastice speram sa facem ceva in acest sens. In perioada asta am probleme cu mutatul si dasta am amanat si niste concursuri / eventuri deoarece nu ma pot ocupa 100% de ele si n-are rost sa le fac de pomana.

 

 

P.S: Daca atunci cand deschizi un server te gandesti doar cum sa faci bani atunci ai sanse de 70% ca acel server sa nu reziste. Trebuie sa fi pasionat sa faci ceva in primul rand si apoi poate sa ai si satisfactia de a si castiga ceva din el. ( asta e greseala a multora dintre voi care pleaca cu o astfel de mentalitate ).

 

1. Market - Schimbarile s-ar face pe propia raspundere daca exista incredere [poate ca va creste acest lucru si anume ' increderea intre playeri ' , nu trebuie sa ne tiganim sunt doar niste jocuri si niste bunuri care exista doar in joc si nu in realitate(daca ne rezumam doar la gaming market), nu cred ca o sa plangem dupa ele in caz ca se pierd, dar daca vrem ceva serios cautam un cumparator bun(cu care sa se faca schimburile) , iar dupa ce un user nou va vedea seriozitatea membrilor atunci se va alatura si el (daca reusim sa gasim acei membri seriosi si sa mearga bine acest Market)].

2. MMORPG - doar o sectiune in care sa discutam despre jocuri , nu sa dezvoltam noi servere si altele 1.gif.

3. CS - Cativa organizatorii foarte buni care ar sti sa atraga userii competitionali din alte parti (nu neaparat dupa forumul nostru) si care sa formeze un grup unit in care sa se munceasca mult , ar fi un real succes.

 

 

 

Ma scoateti din sarite cand veniti cu propuneri pentru Competitii Counter-Strike si nici macar nu aruncati un ochi la desfasurarea fostelor competitii. Hai sa-ti dau un exemplu observat de mine in 5 minute intrand pe 2 link-uri:

http://forum.egaming...er-strike-2vs2/

Sunt 3 pagini de posturi majoritatea voturilor fiind PRO asta inseamna aproximativ 40-50 de persoane care au fost deacord cu asta.

http://forum.egaming...eri-competitie/

Te uiti aici si observi ca abia se strang 10 echipe de cate 2 persoane. Asta inseamna maxim 20 de persoane pe competitie. Ia in calcul cati s-au inscris fara sa posteze PRO.

Pe langa toate astea, toate competitiile s-au terminat in scandaluri. Pur si simplu playerii nu stiu sa piarda. Nu poti face competitii decente in felul acesta. Nu vad scandalurile ca un lucru bun, de aceea sunt contra.

 

Litz , m-am uitat si d-aia am si propus acest lucru. (vezi mai sus ce i-am raspuns lui aSisTeNt despre competitiile CS si o sa-ti dai si tu seama) 1.gif

Daca s-ar gasi niste moderatorii foarte buni care sa atraga membrii din afara forumului nostru , ar fi un real succes !(combinati cu Moderatorii CS actuali)

Edited by quZt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca nu ai jucat acest joc credema ca nu iti poti da cu parerea despre iteme sau alte prostii.

Si pe oficiale se pot face toate itemele doar ca iti trebuie mult timp si multa rabdare.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca nu ai jucat acest joc credema ca nu iti poti da cu parerea despre iteme sau alte prostii.

Si pe oficiale se pot face toate itemele doar ca iti trebuie mult timp si multa rabdare.

 

Am specificat clar (nu joc momentan) , dar am jucat foarte mult(2-3ani) si stiu foarte bine cum se mananca, m-am lasat de curand deoarece am implinit si eu o varsta si consider ca acel joc nu-mi mai este folositor si nu mai simt nicio placere cand il joc.Citeste pana intelegi tot inainte sa postezi , te rog.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...