Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stefan94

[Finished][Concurs] Prezinta-ti jocul favorit !

Recommended Posts

Prezinta-ti jocul favorit !

 

zmk410.jpg

 

Dupa cum spune si titlul topicului, fiecare dintre voi are privilegiul de a-si prezenta jocul favorit in concursul ce urmeaza.

 

Concursul se desfasoara intr-un mod simplu : iti alegi un joc si ii faci o prezentare in acest topic, printr-un reply.

Nu este impus un model anume. Sunteti liberi sa decideti cum va organizati.

Daca userul X si-a ales un anumit joc, nu inseamna ca userul Y nu are voie sau nu are dreptul sa prezinte acelasi joc. Daca cele doua prezentari sunt diferite, nu este nici o problema.

Conteaza foarte mult complexitatea prezentarii. Degeaba colorati cu toate culorile si alte chestii daca nu este de calitate. Incercati sa folositi cat mai multe informa.tii (o descriere, categoria jocului, cerinte, experiente personale, poze / video-uri proprii, pareri, etc etc).

 

Ca regula generala : nu se accepta prezentarile copiate din alte parti. Sunteti descalificati + suspend 3 zile.

 

Concursul incepe astazi si se incheie Joi 20 decembrie, urmand apoi votarea candidatilor.

 

Premii :

 

Locul 1 : V.I.P doua saptamani fara beneficii.

Locul 2 : Member Title la alegere.

Locul 3 : 2x Warn Down.

 

Mult succes si respectati cele scrise mai sus.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Max Payne 3

De aceasta data cel de-al treilea joc ne ofera pe langa campania de 30 de ore de singleplayer ne ofera si un multiplayer care este foarte detaliat si complex in care gamerii nu se vor putea oprii la un simplu sfert de ora de jucat.Campania de singleplayer Max Payne 3 il prezinta pe vechiul nostru Max care in aceste momente a parasit orasul si anume New York pe care in primele doua jocuri il colinda in haina de piele acum Max a iesit din cariera de politist si a devenit un bodyguard care este dependet de analgezice si bautura si ii apara familia lui Rodrigo Branco,un om foarte recunoscut,iar in timpul unei petreceri cu angajatii Max,a reintrat in rolul de SuperMan incercand sa o salveze pe fata cea mica a lui Branco,Fabiana care a era iubita lui Marcelo care este fratele lui Victor un politician local plin de bani care in finalul jocului va fi omorat de catre Max.

Din punct de vedere grafic jocul este unul care mai ca zici ca esti in actiunea unor gangsteri,acest joc prezinta foarte frumoasele bullet cams care in jocurile anterioare durau foarte putin,circa 2-3 secunde iar in acest nou joc pot dura chiar si 20 secunde,un alt lucru remarcabil este kill cam care este chiar dragut deoarece in primele jocuri nu puteam vedea cum a murit acum putem vedea,alt lucru senzational este acel fenomen ca atunci cand ai painkillers si esti pe moarte ai sansa de a omora inamicul care urmeaza sa iti traga ultimul glont si de a lua un painkiller.Din punct de vedere al sistemelor pe care merge putem spune ca la medium settings il putem rula la FPS maxim pe un PC cu componente din 2006-2007,avnad in vedere ca merge foarte bine pe aceste PC dar totusi cere foarte multe setari nu stim ce mai avem de spus fiindca Rockstar a dat urmatoarele configurari testate de catre dumnealor.Citez de pe cutia jocului pe care o am chiar acum in mana:

"OS:Windows 7 32/64 SERVICE PACK 1,Windows Vista 32/64 SERVICE PACK 2,Windows XP 32/64 SERVICE PACK 3

Processor:Intel Dual Core 2.4GHZ-I7 3930K 6Corex3.06GHZ/Amd Dual Core 2.6GHZ-FX8150 8 Core X3.6 GHZ

Ram:2GB-16GB

Video Card:NVIDIA 8600GT 512MB Vram-NVIDIA GEFORCE GTX 680 2GB VRAM/Radeon GD 3400 512MB VRAM-Radeon GD 7970 3GB VRAM

HDD Space:35GB

Din cate se vede din aceste configuratii jocul lasa de dorit dar asta este alta parte.

Jocul pe alocul prezinta un sistem prin care putem vedea foarte clar cum gloantele trec prin Max/Inamici de parca am fi la o lupta de strada.

Acesta a fost tot review-ul sper ca va placut si ca voi castiga concursul.

Share this post


Link to post
Share on other sites

qspcux.jpg

 

  • Data lansarii: 12 iunie 1999 ;
  • Dezvoltator: Valve Software ;
  • Ultima versiune: Global Offensive - 21 august 2012 ;
  • Platforma: Microsoft Windows ;
  • Control: Tastatura , Mouse ;
  • Download: descarcare dupa site / steam key ;
  • Cea mai jucata versiune: 1.6 ;
  • Caractere: Counter-Terrorist , Terrorist ;
  • Producator general ( sta la baza ): Half Life ;
  • Logo: 293j4ic.png


Descriere:

În Counter-Strike jucătorii trebuie să aleagă între teroriști si forțele speciale anti-tero, fiecare opoziție având 4 tipuri de jucători diferiți.
Fiecare jucator primește inițial o sumă de bani setată de administratorul server-ului, cu care poate cumpăra echipamente. Ei primesc inițial un pistol (USP 45 pentru anti-tero, respectiv Glock 18c pentru teroriști) si un cutit.
La începutul rundei, jucătorii nu se pot deplasa sau trage pentru cateva secunde, în acest timp ei pot cumpără armament și echipamente.
Echipele sunt puse la poziții diferite, de multe ori bazele sunt plasate la capetele opuse ale hărții.
Membri echipei primesc bonusuri în bani dacă ucid un membru oponent, dacă salvează un ostatic, dacă membrul este terorist și plasează o bombă sau dacă membrul este anti-tero și dezamorsează bomba. De asemenea el primește la următoarea rundă mai mulți bani dacă echipa respectivă câștigă.
Jucătorii uciși în luptă intră în mod de spectator unde pot "zbura" liberi dar nu pot comunica cu cei vii (excepție dacă acest lucru este setat de administrator în consolă). La începutul rundei următoare, ei primesc din nou echipamentul inițial.
Obiectivele ambelor echipe diferă de tipul de hartă ales.
Tabela de scor arată scorul echipelor conform statisticilor pentru fiecare jucător numele, scorul (câți jucători a ucis), deaths (de câte ori a murit) și ping-ul (sau LAG-ul în milisecunde). Tabela de scor indică de asemenea și dacă un jucător este mort sau ține bomba, deși echipa opusă nu poate vedea decât dacă jucătorul este mort.

Se pot castiga banii din acest tip de joc?: Desigur(urmariti mai jos).

Counter-Strike este cunoscut datorita culturii ce îl înconjoară, care include tot de la jucători profesioniști și ligi de Counter-Strike până la cheating excesiv și comportamente de tot felul. Unele echipe profesioniste de Counter-Strike numite clanuri căștigă multi bani prin jocurile Counter-Strike. Cele mai concludente exemple sunt SK Gaming, Na'Vi, FNatic, TeG(in Romania) etc.

Diferite moduri de joc:

Counter-Strike este un mod de Half-Life care a adunat în jurul său o comunitate de scripteri și moderatori. Unele mod-uri adaugă boți, iar altele înlătură unele caracteristici, iar unele oferă o flexibilitatea și un control al unui administrator mult mai mare asupra server-ului său. Cele mai cunoscute sunt Metamod, AMX Mod/AMX Mod X. Sunt unele moduri care pot afecta gameplay-ul serios cum ar fi Zombie Horde, Gun Game și multe altele.

  • Trailer:
  • Cerinte minime:

* Intel Pentium® 233+ sau AMD K6-2+ ;
* 32MB+ RAM ;
* 400+ MO spațiu pe Hard Disc ;
* 2x+ viteza CD-ROM ;
* SVGA, high-color (32-bit) ;
* Placa de sunet compatibilă Windows ;
* 32-bit Internet prin modem 28.8+ or LAN ;

  • Cerinte recomandate:


* Intel Pentium® 233+ or AMD K6-2+
* 48mb+ RAM
* Placa cu accelerator 3D
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Grand Theft Auto: San Andreas

 

Grand Theft Auto: San Andreas este un Rockstar North dezvoltat GTA III joc Era, și are atât de trimiteri la povești și personaje din ambele Grand Theft Auto III și Grand Theft Auto: Vice City. Acesta este jocul numai în măsura stabilită în statul fictiv de San Andreas, format din trei orase: Los Santos, San Fierro si Las Venturas, și include vaste întinderi ale câmpiilor, păduri, precum și un desert, precum și un munte.Jocul este centrat în jurul valorii de revenirea lui Carl Johnson (de asemenea, cunoscut sub numele de CJ) a bandei sale (cele Familii Grove Street), precum și întoarcerea lor ulterioară

 

Poveste:

Cinci ani în urmă, Carl Johnson a scapat din presiunea vietii din orasul sau natal, Los Santos, San Andreas. Acum, e la începutul anilor '90, iar el trebuie să mă întorc acasă. Mama lui a fost ucis, familia sa a căzut în afară și prietenii lui din copilarie sunt toate îndreaptă spre dezastru. La întoarcerea sa în cartier, un cuplu de politisti corupti el cadru pentru omucidere a unui ofițer de poliție. CJ este fortat la o calatorie care il duce peste tot statul San Andreas, pentru a salva familia sa și să preia controlul de pe străzi.

 

 

Gameplay:

San Andreas este structurat similar pentru ultimele două jocuri din serie.Modul de joc de bază este format din elemente ale unui shooter third-person și un joc de conducere, care conferă jucătorului un mediu de mare, deschis, în care să se miște în jurul valorii de. Pe jos, caracterul jucătorului este capabil de mers pe jos, alergatul, inotul (primul GTA joc în care scufundări este posibil), limitată alpinism și sari, precum și utilizarea armelor și a diferitelor forme de mână pentru a combate mână. Jucătorii pot opera o varietate de vehicule, inclusiv automobile, barci, avioane, elicoptere, tancuri, trenuri, motociclete și biciclete. Jucătorii pot importa, de asemenea, vehicule, mai degrabă decât le fură. CJ este protagonistul Grand Theft Auto cel mai personalizabil, datorită posibilității in-game pentru a schimba hainele, tatuaje, coafuri și chiar mass corpul său, în care el poate fi gras, slab sau musculare. Grand Theft Auto: San Andreas, de asemenea, reintroduce over-the-top-gameplay văzut în jocuri, cum ar fi Grand Theft Auto: Vice City, Balada Gay Tony, și Grand Theft Auto: Chinatown Wars.

 

Informații despre Joc:

 

 

100 Finalizarea% - Informații detaliate cu privire la modul pentru a termina jocul 100%.
Grand Theft Auto serie
cronologie a evenimentelor
2D Univers
GTA 1 Era
1961 - Londra 1961
1969 - Londra 1969
1997 - Grand Theft Auto 1
GTA 2 Era
2013 - GTA 2
Universul 3D
GTA III Era
1984 - GTA Vice City Stories
1986 - GTA Vice City
1992 - GTA San Andreas
1998 - GTA Liberty City Stories
2000 - GTA Advance
2001 - GTA III
Universul HD
GTA IV Era
2008 - GTA IV
- Lost and Damned
- Balada Gay Tony
2009 - GTA Chinatown Wars
GTA V Era
Ziua Modern - GTA V
Active - Active sunt locuri unde poti sa te duci periodic pentru a colecta o cantitate predeterminată de bani.
Întreprinderile - Există multe tipuri diferite de întreprinderi prezentate.
Carl Johnson - Protagonistul jocului.
Caractere - cei care fac Gameworld captivantă.
Trucuri - Coduri de cheat sunt disponibile pentru PS2, Xbox, si versiunile pentru PC.
Colectibile - informații despre tipurile de elemente care pot fi colectate.
Controale - controalele sunt diferite pentru PS2, Xbox, precum și versiunile pentru PC ale jocului.
Evaluări penale - o listă a ratingurilor penale diferite din San Andreas și de câte puncte ai nevoie pentru a ajunge la ei.
Caracteristici Gameplay - gameplay și caracteristici în San Andreas.
Warfare Gang - Războiul Gang este o secțiune tactică de joc care implică preluarea teritoriilor inamice bande.
Prietene - informații privind cele șase prietenele din San Andreas.
Misiuni principale Story - walkthroughs pentru toate misiunile povestea principală.
Mods - a treia părți mods adăuga elemente diferite de la joc.
Mituri / Legende - informații detaliate cu privire la toate zvonurile, mituri, legende, și glitches în joc.
Plot - Terenul care face toată povestea Gameworld înțeles.
Stații de radio - Posturile de radio ascultat în joc.
Restaurante - A se vedea de alimente lanțuri în San Andreas.
Zonele cu acces restricționat - Zonele restrictionate, cum ar fi Zona 69 și Paști Bazinul Baza Navală.
Safehouses - toate safehouses accesibile și cum să le obțină.
Locuri - multe locații diferite sunt în San Andreas, este posibil să doriți să vizitați-le pe toate.
Școli - informații despre tipurile de școlarizare oferite, cum ar fi Scoala de pilot.
Statistici - statistici diferite sunt folosite pentru a urmări progresul dumneavoastră.
Remorci - Trailers simbolizează acest joc.
Misiuni de vehicule - misiuni sunt disponibile pentru anumite vehicule.
Vehicule - o listă a numeroase vehicule găsite în joc
Arme - o listă a diverse arme găsite în joc.
Elicopter Sniping Trick
Get Rich Quick Trick Pariuri
 
Recepție:
Înainte de eliberarea sa pentru PlayStation 2, Grand Theft Auto: San Andreas a fost unul dintre cele mai jocuri video este extrem de anticipate din anul 2004, împreună cu Halo 2. San Andreas întâlnit cele mai multe dintre aceste așteptări, așa cum a fost lăudat ca fiind unul dintre cele mai bune jocuri PlayStation 2, cu un scor mediu de reexaminare pe 95%, în funcție de metacritic, legarea pentru al cincilea joc Cel mai bine clasat în istoria PlayStation 2. IGN evaluat un joc 9.9/10 (cel mai mare punctaj a fost vreodată acordat unui joc pentru PlayStation 2), numindu-l "piesa definitorie a software-ului" pentru PlayStation 2. GameSpot evaluat 9.6/10 joc, dându-i un premiu Alegerea redacției. San Andreas a primit, de asemenea, o evaluare de la o rețea 1UP.com și un scor 10/10 de la US Magazine Oficial PlayStation. Ca din 26 martie 2008, Grand Theft Auto: San Andreas a vandut 21.5 milioane de unități în conformitate cu Take-Two Interactive. Lista Guinness World Records Gamer 2009 Ediția ca jocul cel mai de succes de pe Playstation 2, cu 17.33 milioane de exemplare vândute pentru că consola singur, dintr-un total de 21,5 milioane de euro în toate formatele.New York Times "Charles Herold a dat singurul non-pozitiv comentariu pentru San Andreas, dându-i un" mediocru "Evaluarea de 6,0 din 10, criticând" enervant "structura misiunii, precum și nepăsarea de violență intensă prezentate în joc .
vânzări:
PS2 - 17400000 mil.
PC - 2300000 mil.
Xbox - 1900000 mil.
 
Trivia:

GTA San Andreas conține multe referiri la film populare Hood anilor '90 "" n Boyz Hood ". Anumite caractere din joc sunt vizual și / sau psihic bazat pe personajele din film, precum și unele evenimente care au loc.

Cumva GTA Vice fișiere orase si poze beta exista in dosarul TxD. Fișierele de beta constau harta beta, beta intro outro și imagini, precum și ecranul de încărcare beta.
GTA San Andreas este, de asemenea, primul Grand Theft Auto pentru a include multe caracteristici, cum ar fi personalizarea Carl Johnson în mai multe moduri (Haine, tatuaje etc), capacitatea de a merge la sala de sport și creșterea masei musculare, precum și capacitatea de a merge la datele cu fete, și au, de asemenea, "Hot Coffee".
În cadrul din dreapta sus de pe coperta jocului, un semn stradă spunând Grove Street / Glen Park este indicat, ceea ce implică cele două străzi se intersectează. În joc real, cele două străzi sunt în diferite părți ale orașului.
Protagonistul Bully, Jimmy Hopkins, sa născut în jurul valorii de timp GTA San Andreas are loc.
Celebru autor Stephen King a menționat Grand Theft Auto: San Andreas în timp ce vorbea împotriva HB 1423, un proiect de lege până în legislativul de stat din Massachusetts, care ar restricționa sau interzice vânzarea de jocuri video violente pentru oricine sub vârsta de 18 ani. Regele a declarat la un moment dat: "... s-ar interzice o de 17 ani, din punct de vedere posibilitatea de a vedea Hostel: Partea II, de la cumpararea sau inchirierea Grand Theft Auto: San Andreas, care este violentă, dar mai puțin grafic ..." Regele, de asemenea, a opinat că astfel de jocuri reflectă violența care există deja în societate, care nu ar fi diminuat de o astfel de lege, și ar fi concediați în funcție de sistemul de rating care există deja pentru jocuri video.
 
 
Trailer:
 
 
 
 
 
 
 
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

1.Descriere + Data de lansare

             Lord of the rings conquest este un joc dezvoltat de Pandemic Studios si publicat de Electronic Arts.Jocul a fost creat ,dupa triologia filmului Stapanul Inelelor.Acest joc permite jucatorilor sa joace atat ca forte ale binelui,cat si ale raului,ca si in Lord of the Rings Battle for Middle-Earth.Pandemic Studios a folosit, de asemenea, elemente care au fost tăiate din film, și s-au inspirat din romanul lui JRR Tolkien,cum ar fi un nivel bazat in jurul valorii de cucerirea lui Balin din Moria.O parte a fost mai putin directa : armatele Rohan si Gondor decid sa nu atace Minas Morgul in roman,dar un nivel este bazat pe ceea ce s-ar fi intamplat daca ,eventual ,ar fi atacat.Jocul a fost lansat pe 23 decembrie 2008,doar pe Play Station,iar pe 1 ianuarie 2009 pe Xbox,pe Pc avand sa apara mult mai tarziu.

             Jucatorul ia rolul unui soldat din Rohan,Gondor,Isengard sau Mordor.În cazul în care un soldat moare jocul continuă din punct de moarte și moartea nu are niciun impact asupra jocului.Totusi,unui jucator ii este dat un anumit numar de vieti si in cazul in care toate vietile sunt utilizate,jucatorul trebuie sa reia nivelul de la capat.Jucatorul respectiv poate selecta una din cele 4 clase ,care sunt continute de fiecare arma-te:

I.Warrior:O unitate de lupta corp la corp,care foloseste arta duelului.Spre deosebire de alte clase ,ale caror puteri necesita un timp pentru reincarcare,warrior(razboinicul) isi poate castiga puterea omorand dusmani.Warrior este singura clasa care poate bloca sau de a de a efectua contraatacuri,cu puteri speciale.

II.Archer:O unitate , cu un arc și săgeată care joacă ca un shooter la persoana a treia. Diferite tipuri de săgeți pot fi echipate: săgețile de foc, care poate demola dușmanii și să se ocupe  dedaune explozive; săgeți otrăvite, care pot încetini dusmanii și fac daune de-a lungul timpului, precum și capacitatea de a trage o salvă de trei săgeți normale in inamici simultan

III.Scout:  Un maestru în arta de a calatori nevazut. Armele lui Scout primare sunt două pumnale, și el are capacitatea de a deveni invizibil și temporar sa asasineze unități instantaneu de la spate, cu un atac prin surprindere. Ca un atac secundar, el poartă bombe ghiozdan umplute cu praf ca un atac variat. Scout poate bloca, de asemenea, atacuri corp la corp.

IV.Mage: atacul unui principal al unui mag este de fulger, care poate fi perceput pentru un atac mult mai puternic, care poate deteriora, de asemenea, alți dușmani din imediata apropiere a obiectivului. El manuieste, de asemenea, un "firewall" atac, ceea ce creează un cerc de flăcări de expansiune care vor deteriora foarte mult, dacă nu,vor ucide dușmanii, care sunt în cadrul cercului. Pentru atacuri de aproape, are un atac de unda de soc, care trimite dușmanii înapoi și permite magului sa il omoare.

Un jucator poate castiga ocazional oportunitatea de a juca ca un troll sau un Ent.

2.Categoria jocului:

           Lord of the Rings Conquest este un joc din categoria actiune.

3.Cerinte:

Cerinte minime de sistem:

Sistem de operare: Windows XP/Vista
Procesor: Intel Core 2 Duo @ 2.4 Ghz
Memorie: 1 Gb
Loc liber: 6 Gb
Placa video: 256 Mb
Placa video: nVidia GeForce 7800( merge si pe geforce 5500-6600)
Placa de sunet: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Tastatura
Mouse
DVD Rom

 

Cerinte recomandate:

Sistem de operare:Windows Xp

Procesor: Procesor Intel dual core 2.5Ghz

Memorie:1 Gb

Loc Liber:6 Gb

Placa video:512 mb

Placa de sunet: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Tastatura
Mouse
DVD Rom

 

P.S:DVD Rom este necesar daca aveti CD,nu si daca il descarcati.

 

4.Video

 

P.S:Videoul nu este facut de mine.

 

5.Pareri si experiente:

           Mie personal imi place foarte mult jocul,sper ca o sa va placa si voua.Eu il joc mai ales dupa ce vad un film din triologia Stapanul Inelelor.

 

P.S:Scuza-ti ca am facut 2 x post,dar scriam prima descriere si am dat din greseala post.... si la mn nu mai merge butonul edit.Aceasta descriere este mai imbunatatita decat 1st.Multumesc de intelegere.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...