Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

'Pandurii' vin la Bucureşti decişi să semneze

Recommended Posts

Afacere de minim 2.5 milioane de €!

 

gigi-becali-suparat.jpg?width=610

 

Gigi Becali a dezvăluit ieri oferta pusă pe masa formaţiei Pandurii Târgu-Jiu pentru transferul lui Alexandru Maxim, iar astăzi oficialii gorjeni au confirmat pentru ProSport că sunt dispuşi să pornească negocierile din acest punct.

 

Mijlocaşul de creaţie ar putea ajunge în Ghencea la schimb cu Adi Rocha, Răzvan Stanca, plus o sumă de bani, însă formaţia aflată pe locul 4 în Liga 1 nu vrea în niciun caz să se despartă de Maxim în această iarnă. Oficialii Pandurilor vor ca fotbalistul de 22 de ani să mai rămână la Târgu Jiu până la finalul sezonului.

Renegatul Adi Rocha poate bloca transferul! "Mingea" e la el
În condiţiile în care Gigi Becali va accepta această 'clauză', negocierile vor intra în linie dreaptă şi transferul ar putea pica doar dacă gorjenii nu se înţeleg cu cei doi fotbalişti propuşi în acest schimb nu vor accepta să semneze cu Pandurii. E de aşteptat ca Răzvan Stanca să se înţeleagă cu formaţia pentru care a mai evoluat chiar înainte de transferul la Steaua, însă preşedintele Eugen Pîrvulescu pare să aibă emoţii în privinţa mutării lui Adi Rocha. Acesta se va deplasa personal la Bucureşti pentru negocieri cu atacantul brazilian pus pe lista neagră de Becali. Dacă Rocha refuză să semneze cu Pandurii, Steaua s-ar vedea nevoită să ofere un alt jucător la schimb, fiind greu de crezut că Gigi Becali ar fi dispus să compenseze un eventual refuz al brazilianului cu o sumă de bani, peste cei 600.000 de euro oferiţi deja.

În afară de cei doi jucători, Steaua ar mai urma să plătească 600.000 de euro pentru transfer, iar Pandurii vor mai păstra şi 20 de procente dintr-un viitor transfer al lui Maxim.

În aceste condiţii valoarea tranzacţiei ar sări de 2 milioane de euro, Stanca şi Rocha fiind cotaţi în acest moment la 1.6 milioane de euro.

"Săptămâna viitoare ne vom întâlni la Bucureşti şi vom discuta cu impresarul lui Adi Rocha, Ana Maria Prodan. Vom negocia şi cu Stanca şi trebuie să vedem dacă jucătorii sunt interesaţi să vină la Târgu Jiu.

Singura noastră condiţie e ca Maxim să meargă la Steaua abia în vară", a Eugen Pîrvulescu, preşedintele formaţiei Pandurii Târgu Jiu, pentru ProSport.


2 milioane de euro valorează Alexandru Maxim, conform transfermakt.de

19 meciuri a jucat Maxim în Liga 1, în acest sezon şi a înscris 5 goluri

 

Sursa: www.prosport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...