Welcome to The Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  
George Mihai

Forum update [Informatii / Probleme]

Recommended Posts

Eu nu reusesc... Odata ce am selectat textul si am dat paste (CTRL+V) vechiul link a disparut.

Edited by Kawasaki

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Kawa: Poate ca nu se intampla mereu dar cam asa se produce "bugul" asta. Mi s-a mai intamplat si mie dar cand schimb un link il sterg cu backspace cu tot cu spatiul dinaintea linkului ca sa previn chestia asta.

 

E o problema cu tema de pe mobil. Iar nu mai merg unele butoane si nici cel de Full Version.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@rakku: versiunea de mobil mereu face "fiţe". Acum vad ca merge, dar nici la mine nu merge de multe ori Full Version sau meniul cu notificari si mesaje.

 

Dar daca folosesti un browser pe mobil, am observat ca in general merge.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Buna ziua, am o problema si aceea e ca masinile sunt prea scumpe, va rog ieftinitile.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Buna ziua, am o problema si aceea e ca masinile sunt prea scumpe, va rog ieftinitile.

In primul rand, n ai nimerit unde trebuia :)) In al doilea rand, asta nu se poate numi o problema, incearaca sa ai mai multa grija pe viitor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am observat de vreo 2-3 zile ca daca pui un link catre un topic din forum si cineva da QUOTE la ce ai scris, daca dai Click pe linkul din QUOTE pagina se redirectioneaza catre topicul unde e postat linkul. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Kawa: Poate ca nu se intampla mereu dar cam asa se produce "bugul" asta. Mi s-a mai intamplat si mie dar cand schimb un link il sterg cu backspace cu tot cu spatiul dinaintea linkului ca sa previn chestia asta.

 

E o problema cu tema de pe mobil. Iar nu mai merg unele butoane si nici cel de Full Version.

Nu functioneaza nici meniul de Sign in / Register. Bag nickname,parola iar cand dau Sign in ma trimite pe Home page dar nu ma logheaza.Am problema asta de cam o luna. (iphone 6) Edited by deW.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu functioneaza nici meniul de Sign in / Register. Bag nickname,parola iar cand dau Sign in ma trimite pe Home page dar nu ma logheaza.Am problema asta de cam o luna. (iphone 6)

cred ca asa e si pe desktop...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am si eu o problema nu pot aproba comentariile de la profilul meu, daca stiti ce ar putea avea

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am si eu o problema! Nu pot sa schimb avatarul :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am si eu o problema nu pot aproba comentariile de la profilul meu, daca stiti ce ar putea avea

 

Am si eu o problema! Nu pot sa schimb avatarul :(

Din ce am inteles, trebuie sa mutam forumul pe alt host. Nu a fost timp insa. Dupa ce se va aplica aceasta modificare, nu vor mai fi probleme.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest wLLy

wQYtiXq.png

Tin sa mentionez ca nu mereu se intampla, dar daca se intampla este o problema zic. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest wLLy

De ce nu merge sa ma conectez aici pentru a schimba parola??   https://samp.egaming.ro/login

Trebuie sa scrii nick-ul exact asa cum l-ai avut atunci cand ai facut contul + acel cod de securitate scris corect.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pe tema noua functioneaza?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Atunci cand postezi un videoclip de pe YT nu se vede, ca si cum nu ar fi postat.

 

http://imgur.com/MhZqoCi,gnqD0sv,RItTcqS,X95xigC

 

Acum cand postezi un videoclip, nu se uploadeaza videoclipul in sine, ci ramane link-ul care te duce pe YT - http://imgur.com/M1JFxEh

 

In caz ca nu am explicat cum trebuie, fac referire la faptul ca ar trebui sa poti accesa videoclipul direct de pe forum - http://imgur.com/8LZelUY

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dati unlink la video si ar trebuii sa mearga dupa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dati unlink la video si ar trebuii sa mearga dupa.

 

Nu merge, aceeasi problema

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am observat si eu asta, trebuie pus linkul direct, nu cel de la "Distribuie": 

 

http://i.imgur.com/exVjZnM.png

 

E ok acum, mersi :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am sa verific sa vad care e diferenta..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Acum cand postezi un videoclip, nu se uploadeaza videoclipul in sine, ci ramane link-ul care te duce pe YT - http://imgur.com/M1JFxEh

 

In caz ca nu am explicat cum trebuie, fac referire la faptul ca ar trebui sa poti accesa videoclipul direct de pe forum - http://imgur.com/8LZelUY

 

verifica acum daca functioneaza cum trebuie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Acum functioneaza corect. Multumim :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.