Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

"Câinii" se află pe marginea prăpastiei

Recommended Posts

"Dinamo se îndreaptă spre faliment! Nu mai investesc niciun ban!

 

dragos-savulescu-ionut-negoita-nicolae-b

 

Situaţia de la Dinamo se înrăutăţeşte pe zi ce trece, salariile restante de luni de zile şi neînţelegerile din rândul acţionarilor şi-au pus amprenta asupra echipei.

 

Ionuţ Negoiţă anunţă că va rămâne acţionar, însă nu va mai investi niciun ban până când nu va exista un plan concret de redresare a clubului, care se îndreaptă către faliment. El spune că nu poate colabora cu Nicolae Badea, care are o viziune total diferită a lucrurilor.

"Eu nu voi ceda, voi rămâne acţionar şi voi milita pentru reformă. Dacă vom continua în aceşaţi mod, vom ajunge cu siguranţă spre faliment. Dacă direcţia nu va bună, atunci nu voi mai investi niciun ban, ar fi bani aruncaţi dacă aş face asta. Sper ca domnul Badea să-şi facă datoria şi să vireze restul de bani. Dinamo trebuie să fie condusă de un singur om, de mine sau de Nicolae Badea. Eu nu caut să am o funcţie executivă. Dacă voiam, o aveam. Cum să am o asemenea funcţie într-o struţocămilă?! Adică eu să încarc pe o parte, alţii să descarce pe altă parte. Vreau reforme, până atunci nu mai investesc. Nu am aceeaşi viziune ca domnul Badea, suntem total diferiţi din punctul ăsta de vedere. Nu sunt adeptul soluţiilor de compromis, ori facem ceva de cel mai înalt nivel, ori nu facem nimic. Decât să facem ceva în stil românesc, de ce să arunc banii pe fereastră." a spus Ionuţ Negoiţă.

 

Sursa: www.prosport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...