Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

XanTo

Notificari evenimente forum via email

Recommended Posts

Salutare,

 

 

       A fost refacut sistemul de email pentru a fi mai performant si totodata pentru a scadea rata de de a intra un mail in spam.

Pentru a afla mai rapid despre postarile prietenilor, statusuri, mesaje private, raspunsurile la unele topicuri create de voi, etc puteti sa va activati notificarile prin email.

 

http://forum.egaming.ro/index.php?app=core&module=usercp&tab=core&area=notifications bifati pe coloana email, situatiile pentru care doriti sa primiti instiintari, apoi click pe 'save changes'.

 

PS: Pentru a nu crea confuzii, forumul si samp-ul sunt 2 lucruri diferite. Cum notificarile sunt pentru activitatea de pe forum, mailul va veni pe adresa atasata contului de pe forum (pe care ati folosit-o in momentul inregistrarii in cazul in care n-ati schimbat-o).

 

PS2: Nu dati reply la acel mail. Mailul este doar pentru instiintare. Reply la acel mail nu ajunge nicaieri! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Au fost activate in mod implicit notificarile via email pentru evenimentele importante.

 

Daca doriti sa modificati setarile, le puteti configura de aici: http://forum.egaming.ro/index.php?app=core&module=usercp&tab=core&area=notifications

 

Nu marcati mailurile drept spam pt ca suntem notificati automat si va excludem permanent din sistemul de mailing, n-o sa mai primiti mail nici pt recover password sau alte operatiuni inclusiv pentru conturile SAMP pe care avem de gand sa le trecem pe viitor tot pe acest sistem de mailing.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...