Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Radu_Toretto

Justin Timberlake lanseaza un nou album !

Recommended Posts

j_t_justin_timberlake_18476458_1280_960.

 

 

Justin Timberlake va lansa un nou album, dupa 10 ani de cariera solo in care orice single al sau a devenit hit: “Like I love you”, “Cry me a river”, “SexyBack”, “What goes around... Comes around” sau “I think she knows it”! Luni, 14 ianuarie, pe site-ul artistului va fi dezvaluit numele albumului.

Dupa cei 7 ani de pauza, artistul spune “I’m ready!” intr-un teaser postat pe canalul sau de Youtube. “Nu vreau sa ies cu ceva despre care eu simt ca nu il iubesc. Nu ai parte de asta in fiecare zi, trebuie sa astepti... Sunt pregatit.”, spune artistul in videoclip. Pe site-ul sau este afisat un countdown care se termina luni, pe 14 ianuarie - data pe care milioane de fani Justin Timberlake o asteapta cu sufletul la gura!

Cu cat tine mai secrete detaliile despre album, cu atat zvonurile despre revenirea sa sunt mai aprinse! Se pare ca pentru primul single artistul a colaborat cu alte doua nume grele de pe scena pop: Beyonce si Jay-Z. V-ar placea sa ascultati un featuring intre cei trei?

 

 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=I3eZ5sanyiI

 

www.kissfm.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sper ca albumul nou sa aiba cat mai multe colaborari cu artisti hip-hop. Mi-au placut mult piesele vechi gen ¨Like I love You¨ feat. Clipse si ¨My love¨ feat. T.I.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh, Justin Timberlake e inapoi in industria muzicala! Perfect, o veste minunata si daca ar mai face melodii ca pe vremuri, gen "Cry me a river" sau "Dead and Gone" ar fi si mai si...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...