Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

VladM

Keo si Skizzo Skillz au primit Discul de Platina pentru albumul SKEO

Recommended Posts

Keo si Skizzo Skillz au primit Discul de Platina pentru albumul SKEO

Keo-si-Skizzo-Skillz-au-primit-Discul-de

Casa de discuri Roton a acordat discul de platina artistilor Keo si Skizzo Skillz pentru albumul SKEO, lansat anul trecut in colaborare cu Lidl Romania. Acesta este primul premiu oferit de catre o casa de discuri unor artisti, pentru un album promovat in asociere cu un retailer.

Keo si Skizzo Skillz au primit aceasta distinctie ca urmare a numarului mare de vanzari ale albumului, de peste 13.540 unitati. Iata ce au avut cei de zis cei doi artisti despre acest eveniment ce s-a intamplat in timpul emisiunii Happy Hour:

"Am fost foarte placut surprinsi sa aflam ca proiectul demarat impreuna cu prietenii nostri de la Lidl s-a bucurat de un astfel de succes. Discul de platina inseamna foarte mult pentru noi si tinem sa le multumim pe aceasta cale celor de la Lidl pentru sustinere si pentru colaborarea frumoasa. Nu este nimic mai frumos decat sa lucrezi cu daruire la un proiect de suflet si in final sa ai parte de o astfel de recompensa.”

"Intreaga colaborare cu baietii, incepand cu turneul Mix Music Evolution si continuand cu promovarea albumului "SKEO” a fost una foarte frumoasa, si, dupa cum se vede, de foarte mare succes. Keo si Skizzo Skillz sunt doi artisti foarte talentati si nu putem decat sa ne bucuram ca am contribuit si noi la succesul albumului lor", a spus si Georgiana Tugearu, PR Manager Lidl Romania.

Keo si Skizzo Skillz lucreaza in continuare impreuna la piese noi si vor sustine concerte 100% live in toata tara, urmand sa intre in turneul national Mix Music 2013.

 



Sursa : BestMusic

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bravo lor ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

WTF? Disc de platina pentru doar 13.540 unitati ? :O Parazitii vindeau peste 50.000 si nu-mi aduc aminte sa fi luat disc de platina , doar de aur. Casele de productie din Romania ofera discul de aur pentru minimum 35.000 de unitati vandute de un cantaret, iar discul de platina pentru cel putin 100.000 de unitati vandute. Se pare ca lucrurile s-au schimbat ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cam putine vanzari fata de ani precedenti in care discul de platina era atribuit unor solisti cu vanzari de peste 50.000-60.000 de discuri.

Oricum au melodii frumoase, merita acest premiu.Bravo lor.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...