Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lykke

Degeaba, domn’ primar! Astra - Ceahlăul 4-2

Recommended Posts

dsc3989.jpg?width=610

 

 

 

În afara celor patru goluri, jucătorii lui Isăilă au avut şi trei bare
 
Pe vremuri, Gheorghe Ştefan stabilea, împreună cu ceilalţi oameni de onoare din Cooperativa fotbalului nostru, ce echipă câştigă campionatul şi ce formaţii retrogradează. Toate astea, bineînţeles, înainte ca sezonul să înceapă. De câţiva ani însă, cel supranumit “Pinalti” susţine că e curat şi că aranjamentele ordinare din trecut nu mai au nicio legătură cu noul şi îmbunătăţitul Gheorghe Ştefan, om politic de succes şi ultras al Ceahlăului.
  Ştefan le face, în schimb, vizite de curtoazie patronilor din Liga I înaintea meciurilor directe cu echipa sa de suflet. Nu mulţi ultraşi au şansa omului de afaceri din Moldova, să fie primiţi în audienţă de Ioan Niculae, de la Astra, ca să dăm şi exemplul surprins de jurnaliştii RTV. “Nici vorbă de blat!”, a punctat, sigur pe el, primarul. Dar când îi vezi pe Măţel şi pe Silviu Lung cât de bine colaborează pentru a-şi dărâma adversarul în careu, parcă uiţi vorbele edilului (8).
 
“Dubla” lui Fatai e de trei puncte
 
Echipa lui Isăilă a preluat apoi controlul meciului. Superioritatea Astrei s-a manifestat întâi printr-o posesie plictisitoare şi, în cele din urmă, prin ocazii monumentale. Fatai a călcat pe minge când îl mai avea în faţă doar pe Miron, ca apoi să egaleze din lovitura liberă bătută de Budescu. Astra a mai avut trei bare şi părea că nu e capabilă să bage mingea în poartă. A apărut tot Fatai, care a înscris, la vinclu, de la marginea careului. Când ceilalţi dau bară, africanul face diferenţa. Cu nemţenii căzuţi la pământ, Astra a marcat şi golul trei. Budescu a şutat puternic din unghi şi mingea l-a lovit pe linia porţii pe Ben Youseff.  Andrei Pavel, talentul neglijat al nemţenilor, a marcat pentru o urmă de speranţă. A redus din diferenţă pentru câteva minute, dar Bukari Sedat a închis tabela la un categoric 4-2.
ECHIPELE DE START
ASTRA: Lung - Măţel, Ben Youssef, Mureşan, Morais - Tembo, Florescu, Distefano, Budescu - Fatai, Ivanovski
Rezerve: Gavrilaş, Ben Djemia, Enache, Boukari, Bărboianu, Melinte, De Amorim
INTRĂ AICI PENTRU COMENTARIUL LIVE TEXT AL MECIULUI ASTRA - CEAHLĂUL
 
CEAHLĂUL: Miron - Moreno, Marc, Ichim, Dumitraş - Monroy, Achim - Constantinescu, Golubovic, Gheorghiu - Titone
Rezerve: Jovic, Barna, Cazan, Tolimir, Lukanovic, A. Pavel, C. Ştefănescu
 
caseta-astra-ceahlaul.jpg?height=993&wid

 

 

SURSA: eGaming

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...