Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KeLLy

'Walks like Rihanna', cel mai nou videoclip semnat The Wanted

Recommended Posts

'Walks like Rihanna', cel mai nou videoclip semnat The Wanted

 

 

stire9959image.jpg

 

 

Produsa de Dr. Luke, single-ul "Walks like Rihanna" este cel mai nou material promovat de trupa The Wanted, care acum beneficiaza si de un videoclip.

Formatia britanica se distreaza copios pe intreaga durata a videoclipului, punand in scena momente celebre din clipurile muzicale lansate de predecesorii lor, printre care se numara NSYNC si Backstreet Boys.

 

 

Fanii se asteapta ca single-ul sa fie inclus pe viitorul album al trupei, iar Tom Parker, unul dintre membrii formatiei, este si el optimist in acest sens.

"Sunt foarte incantati de acest single. Credem ca este putin diferit de toate piesele lansate pana acum de Wanted. Ne-am intors la pop-ul pur, iar piesa este una amuzanta", a completat Tom.

Amuzamentul si distractia sunt cuvintele care descriu cel mai bine noul videoclip al celor de la The Wanted. Urmareste-l si tu mai jos si spune-ne cum ti se pare.

 

 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0OGyHRKMPOE#at=197

 

 

Pentru cei care nu au stiu foarte multe despre The Wanted, va spunem ca baietii au declansat isteria in randul publicului britanic cu primul lor single "All time low".

 

 

Cei cinci artisti incearca sa intre si pe piata americana, iar pana acum au facut pasi mari in aceasta directie. "Glad you came" este piesa care a impresionat publicul de peste ocean, urmata de "Chasing the sun".

Iti place videoclipul? Au sanse cei de la The Wanted sa cucereasca cu el publicul american?

 

 

Sursa : MTV.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...