Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KeLLy

A purtat o bluza transparenta cu decolteu adanc, dar picioarele ei au atras toate privile

Recommended Posts

A purtat o bluza transparenta cu decolteu adanc, dar picioarele ei au atras toate privile

 

 

stire9976image.jpg

 

 

 

Ce mai, Shakira le da pur si simplu clasa altor vedete de la Hollywood care nu reusesc sa scape de grasimea in exces chiar si fara sa treaca printr-o sarcina si nastere!

 

 

Sezonul cu numarul patru al "Vocii Americii" si-a inceput editiile live, iar cantareata de origine columbiana Shakira nu a ezitat sa poarte doua tinute sexy pentru a marca acest eveniment.

Astfel, ea a aparut pe scena alaturi de ceilalti jurati – Adam Levine, Usher si Blake Shelton – imbracata intr-o fusta mini de piele, pe care a asortat-o cu un top negru si lucios si o pereche de cizme negre, inalte.

 

 

shakira11x.jpg

 

 

Mai apoi, invitata la o editie extra de interviuri si testimoniale, proaspata mamica a optat pentru o pereche minuscula de pantaloni din piele care i-au pus inca o data in evidenta picioarele ferme, lipsite de vergeturi sau celulita.

Desi in aceasta editie speciala Shakira a purtat o bluza neagra cu portiuni din plasa si un decolteu generos, nimeni nu putut sa ii admire bustul, intrucat coapsele ei tonifiate atrageau toata atentia.

 

 

Care este secretul slabirii ei dupa nastere si cum reuseste sa se mentina in forma maxima desi abia a adus pe lume un copil? Partenera lu Gerard Pique spune ca a facut Zumba chiar si in timpul sarcinii si ca alaptatul si agitatia creata in jurul bebelusului a contribuit la pierderea kilogramelor in plus, scrie perfecte.ro.

 

 

Sursa : MTV.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...