Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KeLLy

'Where we are', cea mai noua surpriza marca One Direction. Ce le pregatesc cantaretii fanilor din intreaga lume

Recommended Posts

'Where we are', cea mai noua surpriza marca One Direction. Ce le pregatesc cantaretii fanilor din intreaga lume

 

 

stire10071image.jpg

 

 

Cei cinci fantastici mai inca multe surprize de facut fanilor! Cu doar trei zile inaintea lansarii filmului 3D "This is us", a carui premiera in cinematografe va avea loc incepand cu data de 30 august, baietii au anuntat ca vor lansa o carte intitulata "One Direction: Where We Are: Our band, Our Story".

 

 

Daca esti fan One direction, probabil ca titulul cartii iti suna cunoscut deoarece "Where we are" este si numele turneului pe care baietii il vor sustine in anul 2014.

Cartea intitulata "Where we are" prezinta experienta traita de baieti in ultimul an si jumatate: de la oamenii pe care i-au intalnit, locurile pe care le-au vizitat si pana la descrierea sentimentelor si sperantelor pe care cei 5 cantareti le au, toate vor fi cuprinse in aceast material.

 

 

One Direction le-au promis fanilor ca vor lansa si un nou album pana la sfarsitul acestui an sau, cel tarziu, la inceputul anului 2014. In trecut, atat discul "Up all night", cat si "Take me home" au fost prezente in "Billboard 200 chart" 2012.

 

 

Sursa : MTV.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...