Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KeLLy

Aproape de nerecunoscut! Cum aratau Rihanna, Justin Timberlake, Lady Gaga si Bruno Mars in copilarie - FOTO

Recommended Posts

Aproape de nerecunoscut! Cum aratau Rihanna, Justin Timberlake, Lady Gaga si Bruno Mars in copilarie - FOTO

 

 

stire10137image.jpg

 

 

Machiajul, cofura si imbracamintea le schimba complet imaginea artistilor, facandu-i sa straluceasca in lumina reflectoarelor. Ei bine, fotografiile din copilarie sunt cele mai adecvate atunci cand doresti sa iti vezi idolii "dezbracati" de secrete, fara interventia specialistilor in editare sau a make-up artistilor.

 

 

Justin Timberlake a fost un copil frumos si mai mult decat atat, chiar irezistibil.

"La un concurs muzical din oras, era inconjurat de fete din clasele a VII-a, a VIII-a si a IX-a. A fost o imagine desprinsa parca dintr-un film dedicat trupei Beatles", a declarat tatal vitreg al cantaretului.

 

 

justintimberlakef.jpg

 

 

Acum este o diva in toata puterea cuvantului, cunoscuta la nivel international, insa in copilarie Rihanna a fost si ea o micuta adorabila. Cu un zambet inocent si codite impletite, cantareata originara din Bridgetown, Barbados, promitea inca de mica sa devina una dintre cele mai frumoase vedete din industria muzicala actuala.

 

 

rihanna11t.jpg

 

 

Bruno Mars era adorabil in copilarie. De origine din Honolulu si provenind dintr-o familie de artisti - mama dansatoare si tata percutionist - Bruno nu avea cum sa urmeze o alta cariera decat cea muzicala. Talentul lui Mars s-a manifestat inca din primii ani de viata. La doar patru ani, micurul Bruno ii imita pe Michael Jackson si Elvis Presley.

In videoclipul de mai jos, poti vedea o demonstratie a talentului pe care Bruno Mars il detinea la frageda varsta de doar patru ani.

 

 

brunomarsi.jpg

 

 

 

 

Acum ne uimeste pe toti cu aparitii nonconformiste si show-uri incendiare pe care le pune in scena in cadrul concertelor sale, dar in copilarie Lady Gaga era doar o micuta inocenta. Se pare ca stilul excentric i-a adus recunoasterea la nivel mondial si a propulsat-o in clasamentul celor mai ascultati artisti ai momentului.

 

 

ladygagaf.jpg

 

 

Sursa : MTV.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...