Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KjaeR

Cavani, tot mai aproape de Chelsea: "Ar fi o plăcere să fiu antrenat de Mourinho"

Recommended Posts

2a9NRvG.jpg

 

Atacantul uruguayan al lui Napoli, Edinson Cavani, a declarat că ar fi o mare plăcere să fie antrenat de portughezul Jose Mourinho, care o va prelua pe Chelsea, informează Corriere dello Sport.

 

"Nu ştiu dacă venirea lui Benitez la Napoli îmi poate schimba viitorul. Am un contract cu Napoli, dar lucrurile sunt puţin incerte în acest moment. Eu mă concentrez acum pe meciurile naţionalei din preliminariile Cupei Mondiale şi de la Cupa Confederaţiilor. Ar fi o mare plăcere să fiu antrenat de Jose Mourinho. Nu ştiu dacă Chelsea a făcut o ofertă pentru mine, dar mi-ar plăcea să joc la o echipă mare din Anglia", a spus Cavani.

 

Conform Daily Express, antrenorul lui Napoli, Rafael Benitez, şi-a dat acordul pentru cedarea lui Cavani la Chelsea Londra. În schimbul acestuia, Napoli ar urma să primească 30 de milioane de euro şi pe atacantul spaniol Fernando Torres.

 

 

Sursa: www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am inteles ca si Real Madrid este interesata de Cavani. Ar cam trebui sa plece la o echipa mare in vara asta, Cavani, pt. ca a demonstrat ca e un adevarat fotbalist.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...