Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KeLLy

Turneul 'The Mrs. Carter Show' a fost un succes! Ce incasari record a avut Beyonce dupa concertele sustinute in Marea Britanie

Recommended Posts

Turneul 'The Mrs. Carter Show' a fost un succes! Ce incasari record a avut Beyonce dupa concertele sustinute in Marea Britanie

 

 

stire10205image.jpg

 

 

Conform ultimelor statistici, Beyonce a castigat peste 6.2 milioane de lire in urma concertelor sustinute in Londra, pe O2 Arena.

Celebra cantareata a avut sase reprezentatii in capitala britanica in lunile aprilie si mai ale anului. Aceste concerte fac parte din turneul mondial al divei americane, intitulat "The Mrs. Carter Show".

 

 

Beyonce a cantat in fata a peste 97 000 de fani pentru a-si rotunji veniturile. One Direction nu s-au lasat nici ei mai prejos, in urma celor sapte reprezentatii sustinute in Londra, artistii castigand aproximativ 5 milioane de lire.

In plus, Beyonce si-a adaugat in conturi alte 2.9 milioane de lire dupa concertele avute pe Machester Arena, in perioana 7-9 mai.

Aceste sume fabuloase sunt rezultate doar in urma concertelor programate pe continentul european. Putem doar sa ne imaginam cifrele ametitoare estimate dupa incheierea turneului din Statele Unite, care va debuta pe 28 iunie, in Los Angeles.

 

 

Sursa : MTV.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...