Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KeLLy

Un nou record stabilit de cei de la Daft Punk. Piesa 'Get Lucky' a depasit toate asteptarile

Recommended Posts

Un nou record stabilit de cei de la Daft Punk. Piesa 'Get Lucky' a depasit toate asteptarile

 

 

rpif.jpg

 

 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca anul 2013 este anul celor de la Daft Punk. Piesa "Get Lucky" a facut ravagii in topuri inca din primele saptamani de la lansare si continua sa ne uimeasca prin potentialul sau.

Un asemenea succes trebuia sa se materializeze si plan financiar, asa ca single-ul "Get Lucky" a devenit prima piesa lansata in anul 2013 care a depasit cifra de un milion de exemplare vandute in Marea Britanie. Acest record a fost atins in doar 69 de zile de la lansarea oficiala pe piata muzicala britanica.

 

 

In plus, de succesul piesei "Get Lucky" s-au putut bucura si colaboratorii celor de la Daft Punk, Pharrell Williams si Nile Rodgers, care si-au trecut in palmares primul milion in materie de vanzari.

Rodgers se declara uimit de evolutia pe care piesa a inregistrat-o pe taram britanic: "Faptul ca <<Get Lucky>> s-a vandut in peste un milion de exemplare in Marea Britanie este un lucru, dar sa se intample in doar 69 se zile... Este ceva remarcabil", a spus acesta.

Recordul stabilit de Daft Punk este apreciat chiar si de catre specialisti. Martin Talbot, directorul executiv al Official Charts Comapany, a declarat ca reusita artistilor este cu adevarat impresionanta.

 

Tu ce parere ai despre recordul stabilit de cei de la Daft Punk? Iti place piesa "Get Lucky"?

 

 

 

Sursa : MTV.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...