Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KeLLy

Dezvaluiri incredibile despre Michael Jackson

Recommended Posts

Dezvaluiri incredibile despre Michael Jackson

 

 

xiw4.jpg

 

 

Potrivit noilor informa.tii din dosarele FBI in care sunt anchetate aceste acuzatii, Michael Jackson ar fi fost un pedofil in serie, care a platit peste 35 de milioane de dolari pentru tacerea familiilor copiilor molestati.

Se pare ca, timp de 15 ani, fostul star ar fi molestat nu mai putin de 15 baieti si, de fiecare data, a apelat la bani pentru a scapa de acuzatiile familiilor acestora, potrivit informatiilor CDL.

La sugestia lui Elizabeth Taylor, Michael Jackson l-a angajat in 1993 pe Anthony Pellicano, un detectiv particular care avea obligatia sa se asigure ca familiile nu vor spune nimic.

 

 

Tot din aceste dosare s-a aflat ca starul ar fi inceput sa molesteze copiii incepand cu anul 1989, obligandu-i sa se uite la filme porno in timp ce el ii ataca sau ii mangaia in zonele intime.

Printre presupusele victime s-ar numara si celebrul Macaulay Culkin, care neaga insa acuzatiile aduse Regelui Muzicii Pop, cu toate ca martori din anturajul starului sustin ca MJ l-ar fi molestat intr-adevar.

Multi cred chiar ca problemele cu substantele ilegale pe care le are actorul din "Singur acasa" au pornit de la abuzul lui Jackson, dar nu au dovezi pentru a demonstra acest lucru, scrie perfecte.ro.

Tu ce parere ai despre acuzatiile grave care i se aduc lui Michael dupa moartea sa? Crezi ca sunt sau nu adevarate?

 

 

Sursa : MTV.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...