Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KeLLy

Are cele mai HOT clipuri si nu dezamageste nici acum! Vezi primele imagini din noul videoclip Dan Balan, 'Lendo Calendo' - VIDEO

Recommended Posts

Are cele mai HOT clipuri si nu dezamageste nici acum! Vezi primele imagini din noul videoclip Dan Balan, 'Lendo Calendo' - VIDEO

 

 

l45h.jpg

 

 

Unul dintre cei mai solicitati interpreti ai momentului, nominalizat si la premiile Grammy, Dan a lansat la sfarsitul lunii mai o noua piesa incendiara, „Lendo Calendo”, cantata impreuna cu talentata interpreta Tany Vander si rapperul american Brasco!

Inca din primele zile de la lansare, piesa a urcat in fruntea clasamentelor muzicale, motiv pentru care Dan Balan a filmat un clip de exceptie pentru acest nou single. Filmarile au avut loc pe 29 mai si 7 iunie in Kiev, in regia lui Alan Badoev.

 

 

ptlt.jpg

 

 

Videoclipul, o idee a lui Dan Balan, este plin de pasiune si energie si ii prezinta pe Dan şi Tany, care merg într-o maşină decapotabilă printr-un deșert fierbinte. Chinuit de soarele dogoritor și de sete, Dan începe să vadă fantasme ale unor fete atrăgătoare.

Asa cum si-a obisnuit fanii, Dan Balan a ales ca in acest nou clip incendiar sa joace alaturi de fete foarte frumoase, alese din peste 300 de modele si dansatoare.

 

 

63bu.jpg

 

 

Sursa : MTV.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...