Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KeLLy

Are bustul atat de mare, incat aproape ca nu mai incape in poze. Imaginea in care sanii Annei Lesko au fost in centrul atentiei - FOTO

Recommended Posts

Are bustul atat de mare, incat aproape ca nu mai incape in poze. Imaginea in care sanii Annei Lesko au fost in centrul atentiei - FOTO

 

of78.png

 

 

Desi nu este la fel de prezenta pe primele pagini ale tabloidelor ca Alexandra Stan sau Antonia, Anna Lesko a ramas aceeasi prezenta sexy si exotica de peste Prut care reuseste sa aprinda imaginatia barbatilor.

Cu un progam extrem de incarcat, concerte si aparitii televizate, frumoasa vedeta reuseste sa isi faca timp pentru a comunica in mod constant cu fanii si admiratorii ei de pe Facebook, carora le mai face si cate o surpriza placuta din cand in cand.

 

Recent, ea a postat, de pilda, o imagine hot, in care isi scoate in evidenta decolteul generos. Atat de generos incat ocupa 90% din fotografie si pare ca nu are suficient loc de desfasurare. Bineinteles, imaginea a strans rapid like-uri si comentarii, semn ca farmecele Annei inca functioneaza, scrie perfecte.ro.

 

 

22b4.jpg

 

 

Sursa : MTV.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...