Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KeLLy

Kanye West, furios ca videoclipul 'Black Skinhead' a aparut pe internet. Vezi imagini din clip si afla cum a reactionat artistul

Recommended Posts

Kanye West, furios ca videoclipul 'Black Skinhead' a aparut pe internet. Vezi imagini din clip si afla cum a reactionat artistul

 

 

0chr.jpg

 

 

Kanye West pare urmarit de ghinion. Albumul sau "Yeezus" a stranit controverse inca din momentul in care i-a fost anuntata lansarea pe piata, artistul fiind nevoit sa ofere numeroase explicatii pentru deciziile luate in promovarea acestui material.

In cazul in care ne asteptam ca spiritele sa se mai calmeze, Kanye West are parte de o noua veste proasta: un videclip al piesei "Black Skinhead" a fost postata pe internet fara consimtamantul sau.

 

 

0e10.jpg

 

 

Artistul nu avea cum sa ramana impasibil in fata acestei intamplari, asa ca si-a manifestat furia pe pagina sa oficiala de Twitter. Reactia lui Kanye nu a fost deloc una pacifista, rapper-ul exprimandu-si frustrarile intr-o maniera cat se paote de explicita.

"Eu si Nick Knight am lucrat la acest video timp de 5 luni si este revoltator ca acest lucru s-a intamplat", a scris Kanye.

 

 

ogcw.jpg

 

 

Sursa : MTV.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...